daina

2015-10-02 19:10

.......kas cia per vejei?

saulele

2015-10-02 18:10

bet as jau nebejauciu PA vaistu raminamu nevartojau praejo 2,5men kai stiprei sirgau... gydziausi naturaliais paildais kad svarbiausia nera PA ir beveik nebeliko nerimo,bet jauciuosi kazkaip kitaip ne be taip kaip anksciau... jauciuosi kvailai kaip kokia neviso proto,ir vat uzeina nerimas ir mintys o jei man dabar sugrys tas PA ?o vat jei rytoj man bus blogai? jei zmones mano kad as nesveika? zodziu kai pradejau sirgti PA pastebejau kad praradau pasitikejima savimi... arba cia kokia depresija...

saulele

mano kaimyne issigyde PA gerdama gudobeliu tinktura,valerijona,akupunktura,vandens masazu,raumenu atpalaidavimo masazu,sportu,sexu,ir pan...

saulele

matai as sakiau kad raminamieji tik tam kartui reikia su savimi dirbti psichologiskai as jau 5 diena panikos nejauciu tik uzeina nerimas kai pagalvoju o jei panika grys?ir tada isvarau tokia minti is galvos,po truputi uzmirstu ta nerima ir tai tikrai pagydoma tik reikia nenuleisti ranku...

svieta

2015-10-02 16:10

neiseina man paciai uzsiimtu tuo atsipalaidavimu,as nezinau kas cia darosi kiekviena diena jauciu nerima jau ir mintys kyla,kad gyventi nebenoriu ,6metai sergu daug vaistu pakeiciau nesuprantu na budavo prasvesejimu,o dabar na visai negerai as pati jau nesuprantu nei kaip as p darba nueinu ir atidirbu na zodziu pas mane ne kokie reikalai;(

Lori

2015-10-02 14:10

As vaiksciojau i relaksacija poloklinikoi tai nieko man neoadejo 8 seansai tai dabar vaikstau i sviesos terapija ruduo saules mazai,o del Neuromedos tai gal ir geras dalykas tu Tina palankyk ir jei nesunku parasyk kaip ten seksis gal ir as sugalvosiu.

vaida

2015-10-02 10:10

Ar psichologas padeda?

tina

2015-10-02 08:10

nežinau, kaip čia bus tos relaksacijos, bet pabandysiu. čia visam sezonui. o kai užsirašysiu tai ir eisiu kaip į privalomą dalyką, nes šiaip prisiversti medituoti ar daryti jogos pratimus prieš miegą namie neprisiverčiu - vis randu svarbesnių užsiėmimų:) matyt, dar nesurietė labai tas nerimas.
o dėl poliklinikos daktarų ir užsiėmimų, tai jau Jūs man atleiskite, bet nepasakysiu nieko teigiamo. daktarai kai kurie būna geri, bet daugiau nei vaistų receptų ir nukreipimo į privatų sektorių nieko iš jų negausi. seniai naudojuosi privačia medicina, nors moku didžiulius mokesčius nuo atlyginimo...

Samanta

2015-10-02 07:10

man asmeniskai daktaras nustate nerima,daugiau nieko,o nera depresijos nera.

Samanta

2015-10-01 19:10

o man siandien prasta diena...tarpais vis uzeina jausmas kad ne as ir kazkokia kitokia..ir aplamai uzeina kartais mintis,kad nebemoku gyvent taip,kaip gyvenau anksciau..atrodo viska darau kaip uzprogramuota,net negalvodama..buna va tokiu dalyku...kita savaite eisiu pas daktara savo,tai paklausiu apie tuos vaistus,kur raset..mane tas ruduo veikia labai,tas oras,dar moteriskos bedeles,tai isvis...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių