guru

2015-10-05 11:10

Hipochondrija

k

2015-10-05 08:10

nu i pizda

dalia

2015-10-05 07:10

sveiki.labai suprantu jus.aš pati išsiaiškinau apie šią ligą.gydytojai jau ištyrė visus organus.bet aš pradėjau atkasti pradžią,kokia priežastis ,ir netgi vaikystė,nes buvo tėvų atmetimas,nelaukimas,ir toliau sekė pasekmės,nepasitikėjimas savimi,bijojimas žmonių.ir dabar man kartojasi nepriklausomai nuo nieko.nedrystu pasakyt artimiesiems.svarstau kas gali padėt,gal turėti tikslą,viską daryti su meile,mylėti o nesmerkti troleibuse prasmirdusius žmones,(nes negaliu naudotis visuomeniniu transportu,nepaaiškinama baimė).t.y sužeidimas mūsų pasamonėje.norėjau pasidalinti,ačių.

Samanta

2015-10-05 06:10

man labai tikrai palengveja,kai mane supranta,nes nesijauciu tokia vienisa..l gerai,kad yra tokiu frm,kur gali issipasakoti ir tave supras,kazka patars.db pagalvojau,nu kodel man tai prasidejo.gyvenu tikrai ne blogai,pinigu netruksta,turiu mylimus tevus,sese,draugus,mylimaji,ko uzsigeidziu,ta turiu(dazniausiai :) ),esu grazi mergina,demesio ir gerbeju netruksta :),o va tokios nesamones kamuoja :(

Samanta

taip,reik dirbt su savimi,reik ismokt tai valdyt,neleist,kad tai gadintu nervus,bet kol kas as nemoku.pas mane yra beda,ka isikalsiu i galva,tai apie nieka nebegalvosiu,tik apie tai..ir db kai gerai yra,nuotaika puiki,veiklos turiu,n u vistiek va reik pagalvot,kad db man gerai,bet zinau kad ryt bus vel tas pats,vel apims nerealumai,vel stebesiu save ir tt..kmaip NENORMALI!!!!

Samanta

is Klaipedos :) ne toks ie mazas :) bet darbo tikrai nera,aisku,galiu eit i kasininkes ar akropoli,bet ten tiiiikrai nenoriu..siaip i kokia parduotuve taip,bet tik ne PC ir ne maisto prekiu,nenoriu tokio darbo.tai va,buvau pokalbiuose ir ne vienam,bet vis kita pasirenka..kad net per pazystamus bandziau,neina,nes darbo vietos perpildytos,arba kitur kaip tik atleidzia,nes nera is ko moket..zodziu,vistiek surasiu kadanors :) tai mano jausmai ir mintys pazystamos?

Samanta

nea,nemeciau,dirbt galejau ir dar kaip :),bet firma uzsidare...bankrutavo.paskutiniom savaitem tai nei galvot nebuvo kada apie visas tas nesamones,nes darbo buvo iki kaklo,ateidavom 8h ryte ir iseidavom 19h,ir visa d begiot,nebuvo kada net atsiset..o kito niekaip nerandu :( tie jausmai man gyvent ne maiso,tik tiek,kad be galo nervina,kad lenda i galva nesamoningosb mintys,puola jausmai negeri,ir kas bjauriausia,kai tai prasidejo,atrodo,kad nebemoku gyvent db toliau,nes vis atrodo kad as nebe tokia,kad tapau kitokia,kad man kazkas yra ir tt

Samanta

rudotel po 1tab.

Samanta

man 24m,gyvenu su draugu,nedirbu jau 9men,dienos visos vienodos,net kartais atrodo,kad tesias viena ilga diena,nes viskas tas pats.pabundu ir galvoju ka veikt..nuvaziuoju pas mama ar sese,ar su draugem kartais susitinku(nes jos dirba),bet kalbos tos pacios,nes ka naujo gali papasakot,jei pries tai diena kartu buvom...jokia veikla neuzsiimu,nes nzn kuom galiu uzsiimt.be to,nedirbu,ne todel kad bijau ar dar ka,o nera darbu,dirbt labai noriu,nes atsiradus veiklai,gal dingtu mintys..o nerimas prasidejo praeita lapkrity,nors tada dirbau dar,bet tas darbas buvo laabai nuobodus,be to,dirbau kartu su draugu,tai ta rutina vare is proto..ir prasidejo man ikyrios mintys,ypac egzistenciniai klausimai visokie,vaiksciojau pas psichiatra 6men,jau buvo viskas ok,visa vasara negeriau vaistu,o db atejus rudeniuj prasidejo vel ir plius dar derealizacija su depersonalizacija,o tai aisku issaukia nerima,mintis ir tt..tas nerealumo jausmas,kuris apima ir aplinka bei zmones atrodo netikri kazkokie,net draugas kartais ziuriu i ji,kazkoks svetimas pasirodo(bet aisku tai buna kartais).uzsirasiau treciadieni pas psichiatra,kad vaistuku israsytu.

Samanta

2015-10-04 17:10

suprantu,kad tai neiusvengiama,bet kai pagalvoju mane apima baime ir taip nuo pat mazens..fuj nenoriu net kalbet..o svietai as pritarsiu,grynas egzistavimas.mane tai nervina labai EGZISTENCIJA,DEREALIZACIJA IR DEPERSONALIZACIJA..nu ka reik daryt nesuprantu,kad nesijausciau taip,atrodo ir veikiau siandien daug ka,bet vistiek gribzda smegenyse tai,negaliu,kaip nervina!niekada tai nesibaigs :(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių