reda

2015-10-14 10:10

Aš tai priklausau Šiaulių is draugijai, ši šeštadienį važiuojame į Palanga klausytis paskaitos apie is gydymą. Rugpjūčiuo mėn. buvau Kintuose ten buvo suvažiavę iš visos Lietuvos sergantys is,dar buvo atvykę latviai, estai.Na žodžiu daug sergančių is vienoj vietoj mačiau.

Johnas

2015-10-14 09:10

As realybeje taip pat nepazystu serganciu IS. Neskaitau kad pazystu tuos kuriuos esu mates ligonineje... Jei tik butu cia kokia nors musu draugija tai butinai apsilankyciau. Kartais tikrai lengviau bendrauti su tais kurie tave suprastu net ir nesnekant apie liga :-)

reda

Prieš tris metus, gulint ligononėj ir aš girdėjau, kad is serga tik grąžūs žmonės tai žinote taip gera buvo, kad net ir liga nebuvo tokia jau baisi.:))

as

kai man buvo 7 metai man visi sake, kokia as grazi ir protinga, kai buvau panele visi bernai ejo is proto.18 istekejau, pagimdziau vaika ir va ka turiu IS ir penkiameti vaika, kurio negaliu net nesioti ar tinkamai juo pasirupinti. Bet as ir dabar esu labai grazi...nervuota ir ant viso pasaulio pikta.

Johnas

2015-10-14 08:10

Kartais tikrai tie komplimentai mus ir pagydo.. Ir tikrai nepazystu nei vieno sergancio IS kuris būtų negrazus :-) Gal kad nedaug pazystu... o gal sia liga tik grazus zmones serga :-)

Ina

2015-10-14 06:10

Gerai, kad patekot į naujų vaistų bandymus, tai vis šiokia tokia priežiūra. Aš dalyvavau geriamo kladribino bandyme, bet pablogėjus savijautai esu pašalinta ir dabar turėčiau gauti rebif.Teko girdėti, kad ir Kauno IS centre vyks kito vaisto bandymas, sąlyga kad priimtų reikia nebūti vartojus nuo is pusę metų vaistų, tai irgi nepatenku.

Patricija

visos ligos laikinos, o IS trunka tik tol. kol gyveni, negirdejau, kad kas nors po mirties skustusi, kad serga

Johnas

sveiki forumieciai. smagu kad jau yra vaistu nuo musu ligos :-) tik kazkodel tylim ir niekas nezino ju pavadinimo... tokia realybe. O as tikrai zinau kad musu liga yra laikina :-) Kai sedziu tai jauciuosi sveikas ir stiprus.. tik nereikia niekur eiti ir viskas bus ok :-)

reda

2015-10-14 05:10

Ne liktai lakvimodas ar panašiai, negaliu tiksliai pasakyti, reikia pareiti iš darbo ir paskaityti sutartį, tada galėsiu tiksliai parašyt vaistų pavadinimą.

reda

2015-10-14 05:10

Dar noriu dadurti, kad mano dukra mokėsi Olandijoje, ji rašė diplominį darbą apie mūsų ligą, tai ten senai jau žino ligoniai ir daktarai apie šiuos vaistus kuriais aš dabar gydoma jie jau laukia kada vaistai pasirodys apyvartoj. el.p. reda_liutkuviene@yahoo.com

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių