Leta

2015-10-25 09:10

Labas Zuiki, laikykis. Siunčiu tau raudoną aguoną. Pilnavidurę. Visai nežinau ar tai ką nors reiškia, bet man gražu.

zuikis

2015-10-25 08:10

Noreciau ir as isgirtsi paguodos zodi:( Jei as sugebu juokakuti, tai dar nereiskia, kad pas mane viskas tvarkoj. Liudna, bedieviskai liudna...

smilga

2015-10-24 20:10

Robiui: neturiu Skypo, kietasis diskas nusibaiginėja. Taupau naujam kompui ir gelbėju, ką galiu:)

Mačiau reportažą apie Dalai Lamos apdovanojimą per informacines laidas. Tai žingsnis į priekį. Šis šventas žmogus - labai paprastas ir žmogiškas - manau, vienodai gerbia visas tautas bei kultūras ir nė į vieną nežiūri kaip į žemesnę ar blogesnę, kad bendrautų vien iš pareigos. Kitaip net neįsivaizduoju. O žmonių visur yra visokių, sutinku, kad neteisinga būtų matuoti vienu matu visos tautos. Ir bet kurios religijos atstovai ateina iš tos pačios įvairiapusės visuomenės, kurioje pasitaiko visko.
Net kiekvienas iš mūsų, atskirai paėmus, turim ir gerų, ir blogų bruožų (gal apie kai kuriuos ir patys nenutuokiam, kol nesusidaro palankios aplinkybės jiems pasireikšti).
Tai nereiškia, kad turime būti abejingi neigiamiems reiškiniams - šalinkim juos, kiek tik pajėgiam. Bet ir neakcentuokim vien jų, nepastebėdami gerųjų pusių.

Ramios nakties, nors ir pilnatis už lango:) lai nedrumsčia jūsų sapnų:)

violla

2015-10-24 19:10

KELIAS

Gal pririštas esi prie šito kelio,
Kad nesustoji ėjęs nė sekundės?
Džiaugsme sušvitęs, liūdesy sušalęs,
Girdi-net dunda naktį tavo Kelias.
Ir tu eini, nes neturi kur dėtis,
Eini jau praradimais pažymėtas,
Eini, nes vakaras, nes akys sausos,
Nes šiandien gruodis, o rytoj-bus sausis.
Nes eina juo praėję tavo dienos
Giedodamos, kad tu esi ne vienas.
Ir kad lemtis daug syk tau džiaugtis leido(!),
Kad sužeistas esi tiktai per klaidą...
Kodėl jo iš akių tu nepaleidi?
Kodėl tam keliui viską tu atleidi?

/G.Z./

violla

2015-10-24 17:10

Sumaterialėjęs Vakarų pasaulis linksta link Rytų, ieško kažko, kaip ir, dvasingo: o per jį- išsigelbijimo ar atlaidų. Na, dar ir dar. Matyt, panašaus pradės ieškoti ir monstriškieji amerikonai, bet netikiu, kad jie suvoks rytų filosofiją ar dvasią. O Bushas sumąstė tokiu būdu sau užsidėti politinį pliusiuką. Bet netikiu jo dvasingumu ir morale, nes darbai rodo ką kita. Bet, žinoma, geriau nei nieko. Nors truputėlį privers žmones pamąstyti. Nedaug. Amerikonai neturi net savo tautybės, savo senos kultūros. Kvepia vien sintetika ir dirbtinumu. O sergamumas įvairiomis ligomis Amerikoje pats didžiausias. Tik medicina pažengusi toliau už Vakarus. Bet ir - ne viskuo. Vienintelė kasdieninė malda-doleriui.
Man tai kvepia politine spekuliacija, o iki Dalai Lamos jiems ištisi šviesmečiai. Bet kas belieka mažai tautai daryti. Todėl, dėl neregėto patriotizmo savo tautai, šis super garbingas žmogus pasirašo. Matyt, tikisi pajudėti iš mirties taško. Kito kelio ir nėra.

violla

Oi, greita čia greitoji pagalba.. gal telefonas atjungtas..Laukiau laukiau..
Bet jau nebereikia. Gerai, kad ne visi išjungia.
------------------------
Nepamirškit atsukti laikrodžius atgal šią nakt - pagaliau gyvensim teisingu laiku.

viva

kai pagalvoju kartais,tai atrodo jei buciau sveika tai kalnus nuversciau.buciau ideali mama, zmona.bet isigilinus tai nedaug kas tepasikeistu.bent jau man.vis siekiu to tobulumo, kad buciau patenkinta savimi.galvoju jei buciau sveika,tai viska geriau padaryciau.esu turbut beviltiska, svajokle.suprantu,kad noreciau daug nuveikti,bet pats kunas trugdo.rodos tarsi pats sau tampi priesu.

Roberta

2015-10-24 10:10

Tikra teisybė, sutinku. Tik reiktų kažkaip praskleisti rankas nuo darbų, užsidėti rožinius akinius ir nematyti, bent laikinai, vaikų klausiančių akių, draugės skausmo, tėvų bejėgystės. Ir dar...nešildančių radiatorių ir viršininko pretenzijų.Nu dar mažo atlyginimo ir savo noro šeštadienį nuvažiuoti į seminarą. Nu, bent pastarąjį jau atmečiau. Bent su tuo susidorojau:)

violla

2015-10-24 09:10

Aš tai nedaviau. Dar.
Bet, kad nelabai turiu ką pasakyti džiugaus. O už tikruosius piešinius būna išrašyta vėjo..
Daug dirbu ir aš, ne pagal savo jėgas, bent taip bandau blokuoti kitus egzistensinius klausimus. Man jau kartais atrodo, kad aš net džiaugtis pamiršau(nemoku). Noriu kur nors išnykti toli toli.. arba, nieko nenoriu. Viskas įgauna pagreitį, pavargau ieškoti. Turbūt, tas ieškojimas- bus praeitas etapas.. Ta viltis netikru veidu man nusibodo, o aš jai, tuo labiau.. Jeigu bedugnė turi dugną-valio..
Jeigu man būtų kažkas pasakęs, kad aš su tokia rdquo;smulkmenardquo; nesusitvarkysiu-būčiau gal spjovusi tiesiai..
Tai tik tokios mano mintys, todėl nemanau, kad verta čia paduoti stipriųjų teismui. Vertėtų suspenduoti įgaliojimus puslapiui, juk matau, kad visi stengiasi apie sunkius išgyvenimus nekalbėti. O kodėl? O TODĖL...

zunda

2015-10-24 09:10

Laba diena. Ar tylos izadus visi dave, kad tokia spengianti tyla.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių