aaa

2015-10-27 19:10

Negerk nakciai rudotel gali sustoti kvepavimas

Birutele

2015-10-27 16:10

atsiprasau rudotel

Birutele

2015-10-27 16:10

Gal kas galit ka psakyt apie rodoteli, snd man israse dvi savaites pagerti vietoj lexotanilio

xx

2015-10-27 05:10

siaubas, kiek daug vaistų vartoji.turėtum būti lyg zombis.reikia mažinti, manau.negi tiek daktaras leidžia?

saulele

2015-10-26 13:10

dormiplant padeda tik reikia kantrybes man suveike po savaites emiau geriau jaustis dingo panika,o dar geriau akupunktura,ir kartoju venkite kavos,kava padidina noradrenalino kieki smegenyse todel mes gauname pavojaus signala smegenims ir uzeina panika,labai domiuosi tuo...

Birutele

2015-10-26 13:10

Ar jum nera taip, kad nuo tos panikos neina susikaupt,neina skaityti mastyti.As dirbu protini darba ir jau nuo pietu man prasideda.Jautiesi kaip be smegenu, neina dirbti

saulele

2015-10-25 20:10

Jūrininkų ligoninės Palangos reabilitacijos centras Vytauto g. 170, Palanga 8 (460) 53451
Palangos reabilitacijos ligoninė, VšĮ Vytauto g. 153, Palanga (460) 51510, 56172 KONRADAS NASTOPKA (akupunktura)

Joseph Murphy
rdquo;Jūsų pasąmonės galiardquo; (knyga stiprinanti pasamone ir daranti stebuklus)

rdquo;DORMIPLANTrdquo; Augalinis raminamasis vaistas
INDIKACIJOS Miego (užmigimo fazės) sutrikimai. Nerimas, nervinė įtampa.
ŠALUTINIS POVEIKIS Iki šiol nepastebėtas.
Dozavimas ir vartojimo būdas Jei gydytojas nepaskyrė kitokios dozės, vaisto reikėtų gerti po 2 tabletes 2 kartus per dieną.

Linkiu pasveikti visiems

saulele

domriplant irgi gerai tik biski brangu iki 30lt kainuoja o uztenka vos 2sav.reikia gerti apie 3men -6men. tada pradet gerti nervus arbata yra net parduotuvese taip liepe gyditojas bet as nebevartojau nes pamirsau po 12val isgert doze o po to kita diena neisgeriau ir isvis nebegeriu bet vel pradesiu beje labai padeda akupunktura kas is pajurio eikit pas Konrada Nastopka vienintelis pajurije darantis stebuklus palangoje reabilitacineje ligonineje ir reabilitacijos centre dirba vieno seanso kaina 60lt.pasveikimas garantuotas.ir dar labai gera knyga sustiprinti pasamone ir iveikti bt kokias ligas rdquo;jusu pasamones galiardquo; pabandykit neiprantama,saugu ir sveika.

saulele

Sveikos beveik 3savaites jutau nerima bet su juo susitvarkau kazkaip pripratau ir nelebai i ji kreipiau demesi,bet katik pries 5min uzejo panika tokia baisi... bet mintimis itikinau kad man viskas gerai ir pastebejau kad per tas 3sav buvau nevartojusi kavos o siandien kaip tik isgeriau kavos puodeli manu visa tai dar priklauso ir nuo mitybos manu negalima visiskai gerti kavos nes smegenyse padideja serotonino ir noradrenalino kiekis,beje nusipirkite knyga rdquo;jusu pasamones galiardquo; taip mokinuosi kovoti su PA ir manau man sekasi nes kai pajutau PA emiau pasamonei iteigti kad man viskas gerai ir nereikia to jausmo issigasti,ir man padejo nuvariau ta baime ir tuoj po akimirkos ji isnyko... nevartoju jokiu vaistu patikekite tai galima iveikti be vaistu.

guru

2015-10-25 19:10

Nuo nerimo sutrikikmu efektyviai padeda SPITOMIN.Jis neturi absoliuciaijokiu narkotiniu savybiu(kaip raminantys),taipat tiesigiai negydo depresijos,neveikia nuotaikos.Bet ji reikia gerti labai reguleriai ir jis pradeda veikti mazdaug po menesio.Receptas reikalingas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių