Lori

2015-11-01 10:11

Na as isbandziau daug ir jau pati atsirinkau kurie tinka kurie nelabai,bet patart zmogui labai sunku reiktu nusipirkt pabandymui mazesni kieki nes jei netiks tai sutaupysi pinigelius.

guru

2015-11-01 09:11

Antidepresantai nera blogesni ar geresni uz kitus cheminius vaistinius preparatus parduodamus uz recepta.
Blogiausia antidepresantu blogybe,kad nuo ju gali atsirasti psichologine priklausomybe,bet tai nera narkotine savybe.

guru

2015-10-31 20:10

Net jusu gydytojas uz jus tiksliau gali nesugebeti nustatyti kurie raminantys jums yra veiksmingiausi.

Audrone

2015-10-31 14:10

Sveiki. Senokai rasiau, bet visada skaitydavau pasisakymus. Geriu Cipralex jau du menesiai, mano liga daugeli metu isissenejusi, Ad nesigydziau iki siol. Priepoliai kamuodavo du/tris kartus per savaite. Dabar galiu pasigirti, kad jie suretejo iki 2/3 kartu per menesi. Nuotaika pagerejo, atsirado upas gyventi ir kazka veikti. Taciau noretusi visgi, kad priepoliai visiskai isnyktu, ir kad nuotaiku kaitos nebutu, nes labai zaibiskai buna pasikeicia, tai nelabai suprantu, i koki pragara patenku. Pati taip pat stengiuosi sau padeti, po truputi atsikratau kai kuriu baimiu, kuriu pas mane begale. Vikstau pas psichologe, tiesa ne pas privacia, matysim, kas gausis. Gal kas gali pasipasakoti, kaip gali padeti psichoterapija, jei jos metu issikalbi savo nuoskaudas ir tiek..., o kaip su mastymo keitimu. Tai tiek apie save.

amanda

2015-10-31 10:10

sveiki su sventem,galit parasyt kuris vaistas is visu raminanciu pats geriausias jei rinktis tai xanaxa ar lexotanili,clonezapama ar lexotanili nes jau nebesuprantu vieniems vieni tinka kitiems kiti paiskinkite apie vaistus,aciu

Lori

2015-10-31 09:10

Sveiki,sutinku kuo daugiau skaitai tuo baisiau darosi pradedi ieskot ir pas save tu simtomu dabar as stengiuosi neganvot apie PA nes jei pastoviai galvosi tai ir isauksi ju atsiradima.Man irgi buvo kad viena bijojau pasilikt namuose bet kai pradejau gydytis praejo stengiuos viena iseit nors kai kas salia eina ar vaziuoja daug saugiau jauciuosi tikiuosi su laiku praeis juk nesites amzinai.

ren

2015-10-30 17:10

Nu chebra, negerkit to larafem ir leksotonilio, prie jų priprantama. O jei geriat, tai tik trumpam, paskui keiskit

Lori

2015-10-30 13:10

Perskaiciau ta straipsni Prozac pas mus nera o Zoloft taip iseina kad irgi pavojingas tai kokie vaistai saugus baisu ir gert jie visi turi salutini poveiki.

zyle

2015-10-29 16:10

sveiki gyvi,tai sita bjauri liga ziurau visiems neduoda gyventi,birutele tau matau irgi ne kas,o kamelijos jei vaistu doze gerciau manau jau nereiketu cia skustis kaip blogai,vusai pasiuto sirdis baisus skausmas ir nuo to beldimosi toks jausmas,kad tuoj truks ir dar tas mirties jausmas jau net nezinau ir uz ka cia mums taip,gal kas geriat relanium parasykit man liepe pagerti arba pasileisti,kazin kaip butu geriau ir isvis ar geriau,kas geret ar leidotes kaip jums,kad ir kaip butu blogai bandykim kapstytis.

Lori

2015-10-29 15:10

Sveiki visi man per pilnati irgi blogai negaliu uzmigt,radau atsitiktinai homeopatonius vaistus man reiks isbandyt nes pastoviai guza jauciu gerklei dar nuo vaistu kepenis pradejo skaudet.
Anotacija
Ypsiloheel ® N

Tabletės

(Homeopatinis preparatas be patvirtintos terapinės indikacijos)

Preparato registracijos numeris
97/4593/5

Įspėjimas
Saugoti nuo vaikų!

Sudėtis
1 tabletėje yra Asa foetida D4 30 mg, Strychnos ignatii D4 30 mg, Paris quadrifolia D4 30 mg, Thuja occidentalis D6 30 mg, Pulsatilla pratensis D4 45 mg, Lachesis mutus D8 45 mg, Nitroglycerinum D6 45 mg. Pagalbinės medžiagos: laktozė (1 tabletėje yra apie 300 mg), magnio stearatas.
Tabletės pagamintos vadovaujantis galiojančia HAB.

Paskirtis
Vegetacinė distonija, kamuoliuko pojūtis gerklėje (Globus hystericus).

Kontraindikacijos
Nežinomos.

Šalutinis poveikis
Nepastebėtas.

Sąveika su kitais preparatais
Nežinoma.

Dozavimas ir vartojimo būdas
Jei nepaskirta kitaip, vartoti po 1 tabletę 3 kartus per dieną (laikyti po liežuviu, kol ištirps).

Laikymas
Preparatą laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Pavartojus preparato, indelį užspausti.

Pakuotė
Plačiakaklis propileno indelis, kuriame yra 50 tablečių.

Gamintojas
Biologische Heilmittel Heel GmbH
Dr. Reckeweg-Str. 2-4
76532 Baden-Baden
Vokietija

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių