slaptas

2015-11-06 09:11

Sveiki norintys susitikti dar karta.As nemanau, kad cia butu katastrofine problema surasti vieta kur pasikalbeti pirma karta..Veliau jau nusprestume kaip daryti, o pirma karta nera didelio skirtumo susitikimo vieta..Namatau as cia jokios problemos.Tarkim galetume susitikti kokioje nors maitinimo istaigoje pirma karta, isgertume arbatos ir pamastytume apie tolimesne eiga kartu:)..

juoduke

2015-11-05 20:11

o tu guru pazysti asmeniskai G.Abeciuna?

guru

2015-11-05 18:11

Uz antidepresantus yra efektyvesne kognityvi-bineivjorine psichoterapija,bet kiek zinau ja naudojama tik Vilniui kolkas.

Gami

2015-11-04 16:11

Konsultacijos ir pagalba nerimo ir panikos kamuojamiems žmonėms, el.p. vasarelin@hotmail.com

tina

2015-11-03 19:11

nu as emocingai reaguoju, nes per savaitgali prisiziurejau labai artimu giminiu bordavu veidu... tai ir naudoju tas pacias frazes (be nuorodu i autoriu), negaliu abejingai kazkam leist noret atsidurt ju vietoje. man taip baisu atrodo - nepalyginami dalykai.

zyle

2015-11-03 18:11

sveika birutele,tai kaip tu ten gyveni ,gal jau nereikia dejuoti,tada liuks,o gal tiesiog ne ta diena,kad dejuoti,gal tau zymiai geriau,ar tau padeda ,kiek ten jusu zmoniu,reikes man pagerti kalio su magniu,nes jau visai negerai,ir aplamai nesitiki,kad bus kada nors gerai,bet ko griebtis nezinau,esu dar girdejus,kad zmonems padeda joga,gal tu esi bandziua ,o gal kiti turit patirties,kokia jusu nuomone,siandien paziurejau i savo kolektyvo zmones ,atrodo visi pailseje,tokie pakilus po laisvadieniu,zinoma esu laiminga,kad galiu dirbti su tokiais zmonemis,bet taip suspaudzia sirdi,kad esi kitoks ir galo nematyti,bet vistiek reikia gyventi,o kaip kitaip.semes visiems.

Birutele

2015-11-03 16:11

Nu jus cia duodad vaizdu:)Zyle, sveikute.As asmeniskai ka del sirdutes patarciau, nes man ir buvo panasiai ir labai padejo tai kalis su magniu viename.Accocinum firmos.As pradejau eiti i grupines psihoterapijas, tai tiek ziniu...Snd nesinori dejuoti:)

zyle

2015-11-03 16:11

dekoju uz patarimus as pati taip galvoju ir gydytoja sake,kad sirdies plakimai yra nerviski,todel galvoju,kad reiketu pagerti ka nors raminancio,bet man nuo vaistu labai blogai,todel as galima sakyti gyvenu be ju,kartais galvoju,kad labai blogai,nezinau kokiu nestipriu vaistu,kad ir o netikrumo jausmo nebutu,ai zodziu nekaip.

tina

2015-11-03 12:11

tai tiems greit isizeidziantiems as is anksto ir atsiprasiau! pakantuma rodyti reikia pagristai ir protingai nuomonei, bet kai pradedama pavydet bomzam ir alkoholikam, tai nera ka pasakyt... paklauskit nors vieno is ju, ar jie nenoretu atsidurt nors vieno is musu vietoj:) visi nori gyventi tvarkingai ir kazko siekti, tik ne visi tai sugeba ir turi valios...

lana

2015-11-03 07:11

Sveiki visi!as tai buciau uz kluba,uz susitikima:)tik nezinau kaip mes su kitais miestais susitiktume??juk daugeliui vaziavimas yra problem:(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių