2015-11-16 19:11
Na pagalvojau, jog noriu ir aš ta tema apie vaistus pasakyti. Man tikrai labai padėjo cipralexsas vartojau jį 1,5 metų, tiesa daug dirbau su savi t.y. psichoterapija. Po to nutraukus vaistus 3 metus buvau sveikut sveikutėlė, aš tikrai buvau pasveikusi, jaučiausi puikiai, buvau pamiršusi kas yra tie panikos priepoliai. Na žodžiu turbūt per daug atsipalaidavau, vėl pradėjau normaliai ,,gyventirdquo;: audringi vakarėliai, mažai miego, po to sunki ir alinanti darbo diena, o dar likimas mestelėjo geriausios draugės žūtį, vaikino pararadimą ...ir štai vėl po ilgo laiko po truputį atsinaujino panika. Bet aš tvirtai žinau, jog pavartojus vaistus ir palankius psichoterapiją aš vėl galėsiu išbūti remisijoje gal net daugiau kaip 3 metus. Taip ir kontroliuosiu savo ligą, kol kas man tai puikiai sekasi. Taip, kad nebūkite tokie prieš vaistus, nežinau, gal mano ligos forma buvo lengvesnė negu daugelio, bet man vaistai tikrai nepeakenkė. Mums antidepresantai kaip diabetikams insulinas, tik vartoti juos patogiau ir galima daryti pertraukas.