mia

2015-11-17 11:11

as jokiu AD nevartoju,nebent 1 kart i men isgeriu tablete jei labai stiprus nerimas uzeina.

mia

2015-11-17 11:11

nu siaip nevarotoju daug alkoholio,bet nesenai buvau vakarelyje ir isgeriau sampano nemazai, kita diena galvojau numirsiu,ne nuo pagiriu,bet nuo baimes,nerimo,kazkokios baisios mintys galvoj sukosi,kunas tirpo,karscio bangos krete,kol isgeriau bromazepamo puse tabl ir siek tiek nueme viska.. buvo ziauru..gal kas placiau ka papasakot gali,kodel taip buna?gal kam nors taip atsitike buvo?

mia

2015-11-17 10:11

o jum nebuna po kokio vakarelio kad kita diena susitipreja dvigubai nerimas ir baime? alkoholis gal but tai susitiprina?

rita

2015-11-16 19:11

Na pagalvojau, jog noriu ir aš ta tema apie vaistus pasakyti. Man tikrai labai padėjo cipralexsas vartojau jį 1,5 metų, tiesa daug dirbau su savi t.y. psichoterapija. Po to nutraukus vaistus 3 metus buvau sveikut sveikutėlė, aš tikrai buvau pasveikusi, jaučiausi puikiai, buvau pamiršusi kas yra tie panikos priepoliai. Na žodžiu turbūt per daug atsipalaidavau, vėl pradėjau normaliai ,,gyventirdquo;: audringi vakarėliai, mažai miego, po to sunki ir alinanti darbo diena, o dar likimas mestelėjo geriausios draugės žūtį, vaikino pararadimą ...ir štai vėl po ilgo laiko po truputį atsinaujino panika. Bet aš tvirtai žinau, jog pavartojus vaistus ir palankius psichoterapiją aš vėl galėsiu išbūti remisijoje gal net daugiau kaip 3 metus. Taip ir kontroliuosiu savo ligą, kol kas man tai puikiai sekasi. Taip, kad nebūkite tokie prieš vaistus, nežinau, gal mano ligos forma buvo lengvesnė negu daugelio, bet man vaistai tikrai nepeakenkė. Mums antidepresantai kaip diabetikams insulinas, tik vartoti juos patogiau ir galima daryti pertraukas.

tina

2015-11-16 16:11

sveikinu sugrizusius tikruosius forumo dalyvius!:) pritariu vienam pasisakiusiam - pakalbam apie antidepresantu poveiki musu seksualiniam gyvenimui. kaip jus jie veikia? ar viskas gerai? man tai nora uzmusa... o ka kalbet apie vyram potencija, o moteru vaisinguma? kas ka girdejot?

as

2015-11-16 14:11

Imuninei sistemai stiprinti,virškinimui gerinti,kraujospūdžiui reguliuoti,ypač tinka peršalimo ligoms gydyti:
100g. imbiero
200g.citrinos
150g.medaus.Imbierą ir citriną su žieve sutarkuoti,sumaišyti su medumi.1-2 arbatiniai šaukšteliai prieš valgį.Arbatai mišinį užpilti karštu,bet ne verdančiu vandeniu.
Sveika ir be chemijos.Skanaus:)

Birutele

2015-11-15 14:11

Tiksliai as pati ne4zinau, rase tik, kad bando vaistus atitaikyt.Kiek supratau, pablogejo jam.Bando svori atgauti, nes labai krito.Gal kas zinot, kas gali buti, kad man temp laikos 37-37.5 pastoviai.As jau prisimasciau, kad man gal jau vezys.Daktare sako nieko tokio, o as jau baigiu isblust nuo galvojimo kas man yra, nes ta temp jauciu.Atrodo kunas pastoviai dega viduj.Gal kas ka gali patart?Gal kam dar taip laikos temp?

Birutele

2015-11-14 20:11

Martynas guli Vilniaus psihiatrineje ligonineje...

guru

2015-11-14 15:11

O manes neveikia-miegojau iki 13.30 val.:)))

juoduke

2015-11-14 14:11

o man irgi baime kai ji labai plaka,galvoju kad tuoj sutos ir numirsiu :( arba infarktas nuo to plakimo pasidarys.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių