guru

2015-11-21 17:11

Kas liecia tuos hemeopatinius vaistus,mano gydytoja yra pasakiusi,kad as juos galiu vartoti jeigu negaila pinigu.Jie skirti tik lengviem atvejam ir supraskit,kad neisgero gyvenimo atsirado cheminiai vaistai.Tai va.

egle

2015-11-21 16:11

O gal galit pasakyt nuo ko konkreciai tas Ypsiloheel ir ar jis padeda. Aciu.

Laura

2015-11-21 15:11

nagi zmones, susiimkit, kaM TIE vaistai. studijuoju farmacija ir galiu pasakyti jums tiesiai sviesiai - greiciau i kapus nuvaro vaistai nei ligos. kiekvienas vaistas turi savo toksiskumo kriterijus ir geriau stengtis ju is vis newartoti. Nuo panikos priepoliu galima iosgyti ir be antidepresantu. Man jie nesikartoja jau beveik 3 metai. o gyvenime jokio vaisto neisgeriau. o budavo taip, kad istisas savaites bijodavau iseit is kambario, baime, nerimas, dusulys, tachikardija, nemiga, na zinot viska patys.. tereikia rasti darna tarp proto ir kuno. nuo PP niekas nemire, kodel turetumet mirt jus.

Lori

2015-11-21 14:11

Na prasideda pilnatis ir vel bus bemieges naktys jau sianakt negalejau miegot o su sirdim tai ir as vargstu nesuprantu bet kai fiziskai praderu dirbt man iskart pradeda dauzytis sirdis ar jum taip buna klausiau gydytojos bet ji nezino.Geriu Ypsiloheel na neisnyko visai guzas gerklei bet tai tik pradzia jie dar ir ramina kaip ir kiekvienas homeopatinis vaistas reikia laiko kad suveiktu.

juoduke

2015-11-21 09:11

man irgi nieko gero :( pulsas nerealus, o visi tyrimai super geri. kita men isvaziuoju i uzsieni su lelium,nezinau kaip as ten isgyvensiu su savo baimem ir nerimu.PA iskest laisvai galiu. paguoda tik tiek kad vyras bus salia.

Lori

2015-11-20 16:11

O pas koki gydytoja Neuromedoi nes ju ten nemazai,Martynas ten gydesi bet jo dabar nera.

roma

2015-11-19 21:11

Jeigu sakai, kad sugebi nuslėpti nuo namiškių, gal ta būsena nėra tokia stipri, kitaip artimi žmonės patys pastebėtų. Gal tikrai padėtų psichoterapija. Man pirmojo panikos priepolio metu, net greitąją kvietė, nes nesupratau, kas darosi, maniau, kad tuoj numirsiu. Padėjo būtent vaistai - pradžioje Xanax, vėliau Seroxat. Deja, tie priepuoliai laikas nuo laiko atsikartoja, kai susikaupia daugiau įtampos. Dabar vaistų nuolat nebevartoju.

Lori

2015-11-18 15:11

Gal galit Kaune parekomenduot gera psichiatra cia ne man mano pazystamai reik jei labai blogai.

as

2015-11-17 18:11

dar pamirsau parasyti,kad taip kiekviena diena daugiuasia vakare ir tesiasi kelias valandas o kartais visa diena.

as

2015-11-17 18:11

ar gali nuo nerimo uzeiti netikrumo jausmas ir jausmas,kad tuoj mirsiu su galingu sirdies kalimu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių