daiva

2015-11-25 08:11

Ligą greitai išgydyti galima tik cheminiais vaistais, o dar geriau - išpjauti sergantį organą, tuomet ir problemų nebus. Na, aš čia truputį pajuokavau. Bet jeigu rimtai, manau, kad papildai labai efektyvūs tik tiems žmonėms, kurių organizmai nėra užteršti su cheminiais vaistais, o ypač su antibiotikais. Čia panašiai kaip homeopatijoje. Ji taip pat neveikia užterštų organizmų, na gal veikia, bet sunkiai. Papildai akimirksniu ligos neišgydis (nors paprastus peršalimus mano vaikams išgydė per pora dienų). Nereikia norėti greito rezultato. Vieniems jis gali buti labai greitas, kitiems gali tekti palaukti ir metų. Aš pati asmeniškai nusiteikusi palaukti, nes kažkada chemiją rijau saujomis.
Kas dėl gydytojų, tai laikas būtų žinoti, kad gydytojai išrašo vaistus ir papildus tik tų firmų, su kuriomis yra sudarę sutartis ir gauna užmokestį. Tiesiog nepasitaikė gydytojas dirbantis firmoje Tianši. Farmacijoje konkurencija didelė, gaunamos pajamos užima trečia vietą po ginklų ir narkotikų.
Aš pati papildus vartoju senokai (jau minėjau), susižavėjau jais kai tik jie atsirado. Manau, kad jie sustiprina, valo organizmą, padeda jam kovoti su ligomis. Aš linkusi vartoti juos pastoviai. Gal tik vasarą reikėtų daryti pertraukas ir pavartoto natūralius produktus.

daiva

2015-11-21 14:11

Senokai čia bebuvau užsukusi. Žiūriu, diskusija rimtai įsismarkavo. Besidomintiems ir norintiems Tianši preparatų galiu parekomenduoti atstovybę tik Klaipėdoje, nes pati esu iš Klaipėdos ir perku čia, tikiuosi, kad originalus, nes moteris jais prekiaujanti turi leidimus, licenzijas ir pan. Kas dėl organizmo valymosi, tai kiekvienam skirtingai. Šiaip tai ta moteris konkrečiam atvejui surašo programą (nemokamai) ir pastoviai galima su ja konsultuotis. Mano atveju užteko dviejų celiuliozės pakuočių, nors gal buvo galima ir daugiau, bet tai minimumas (gėriau mėnesį), o arbatą deriu iki šiol ( jau bus ketvirtas mėnuo). Organizmas valosi per visur, net ir per odą, pila prakaitas ir atsiranda nemalonus kvapas, paūmėja buvę susirgimai, todėl reikia neišsigąsti ir jokiu būdu nemesti. Pasijutau energingesnė ir išvengiau sezoninio bronchito, kuris praėjo labai lengva forma, kai tuo tarpu anksčiau neapseidavau be antibiotikų. Be arbatos ir celiuliozės dar labai gerai pavartoti kalcį ir spiruliną. Na, o kiti preparatai tai jau pagal kiekvieno poreikius. Taip pat pas mus į Klaipėdą retkarčiais (kas trys mėn.) atvažiuoja gydytoja. Pas ją taip pat galima pasikonsultuoti (kaina 50 Lt. už val.)

asta

2015-11-21 13:11

Gal kas žinote gydytojų iridiologų ar dirbančių pagal Folio metodą kontaktus? Kad ir kai graziai apie Tianši preparatus aprašyta, bet gydytis pagal gydytojo rekomendacijas butu drasiau nei pinai savo nuožiūra ...

Marija

2015-11-19 10:11

Laba diena,as noriu pasidalinti savo asmenine patirtimi, naudojant maisto papildus Tiansi.Pries puse metu pradejo labai skaudeti slapimo pusle,ne tik skaudedavo bet tiesiog uzeidavo priepoliai, driausi visokius tyrimus kokius tik siunte gydytojai bet kodel skauda taip nieko ir nenustate,galop viena gydytoja pasake kad nieko cia nepadarysi perkopei 50m ir taip jau turi buti, nesiokis su savimi Nospa ir gerk kai uzeis skausmai, tokia jau musu moteru dalia.
Taip ir dariau kol ir Nospa nebepadejo, tada pradejau dometis , kaip as pati galiu sau padeti, ir atradau Tiansi.Pradziai nusipirkau antilipidines arbatos ir Kordicepso, po dvieju savaiciu as jau nebezinojau kas yra pusles skausmai isnyko ir daugelis kitu kamavusiu problemu,bet dar iki siol vartoju arbata, kalci ir cinka. Uz viska dekinga Tiansi. Jei ir jus turite problemu paskambinkite ,mielai pasidalinsiu savo patirtimi. Mob Nr.868090463

vi

2015-11-17 17:11

Tai turbūt firmos Sigcess kordicepsas. Jis ne kapsulėse, o skystas. Šiaip tai kapsules daug patogiau vartoti, nereikia nieko matuoti ir t.t. Sigcess preparatų kainos labai didelės, bendrai paėmus tikrai didesnės nei firmos Tianši...

vi

2015-11-15 20:11

šių preparatų aš dar nenaudojau,bet žadu pradėti. Ilgai domėjausi šios firmos gaminiais ir taip pat manau, kad tai geri produktai. Tik bijau nusipirkti ne originalą,o jų,manau, tikrai netrūksta. Kaip atskirti,kad tai tikrai Tianši papildai? Ar prieš pradedant vartoti būtina gydytojo diagnozė ir preparatų priskyrimas? Juk, kad organizmą reikia valyti ir taip aišku. Tą daryti būtina 99% žmonių.Juk akivaizdu, kad nuo tokio maisto ir kitų faktorių,kurių,deja,neįmanoma išvengti,mes prikaupę tiek rdquo;gerordquo;,kad lenda pro visur visokiom ligom ir negalavimais.

vi

2015-11-15 19:11

tai ir palinkėsiu Jonui, kad jam padėtų...

nija

2015-11-15 12:11

Prieš pradėdama vartoti Tianshi preparatus stengiausi kuo daugiau apie juos sužinoti. Svabiausia man buvo tai, kda tai natūralūs preparatai. Jie įsisavinami labai geraui ir tiek kie tau jų reikia, o ne kaip pvz. kaikurie calcio prepartai dėl savo blogo įsisavinimo nusėda kepenyse bei kituose organuose akmenų pavidalu :(. Žinau, kad ši kompanija labai ptižiūri savo praparatų gamybą ir kokybę, turi tikrai nevieną pasaulinio lygio kokybės sertifikatą. Paga vieną iš jų: jei bet kurioje šalies atstovybėje paimto ir ištrto produkto sudėtis neatitiks informacijos skelbiamos ant pakuots — tai bus uždarytos visos kompanijos atstovybės pasaulyje. Dar ši kompanija 2003 m. gavo ekologiškumo setifikatą, kurio neturi nei viena kita kompanija. Kompanija turi savo vėliavą ir ji kabo šalia kitų valstybių vėliavų pie Jungrinių Tautų Organizazijos būstinės! Todėl vartoju tik šios kompanijos papildus, duodu juos savo vaikam, o be to ir giminaitė savo dukrytei nuo 4mėn. duoda Ca skirto vaikams ir yra labai patenkinta. Tikrai tikiu, kad tradicinė medicina, kurią (kai visi žinom) gerai remia didžiulės farmacijos kompanijos, stengiasi visaip kenkti Tianshi kompanijai. Bet jei Tianshi kompanija ar jos preparatai turėtų kokių silpnų vietų — tai kompanija būtų sudirbta ne Lietuvėlės mastu, bat pasauliniu lygiu, nes kompnija turi atstovybes 192 pasauli šalyse, ir ne vien pasmus kai kam trukdo :) Todėl, jei žiniasklaida praneša, kad kažkokie Kinietiški papildai užaugina žarnyne kirminus, tai aš manau, taip netiesiogai visuomenei įteigiama kad jei jau kinietiški tai jau viskas... Teisa Vokietijoje šios kompanijos preparatai realizuojami tik per vaistinių tinklą, tai visas pelnas nuo pardavimo tenka valstybei - bent jau aš taip manau. Todėl pasidomėkit kuo maitinat save, kas, kaip gamina jūsų pasirinktą produktą, į ką orientuota kompanija, koks jos tikslas. Jei tau reikia tik vienadienės naudos - gerk bet ką, bet jei tau svarbu kaip tu, tavo vaikai jausis po metų,penkių; ar vartojami papildai savo neįsisavinančiom sudėtinėm dalim nesuformuos akmenų organuose, nenusės ant kraujagyslių sienelių? pagalvok. Tavo teisė ribnktis.

jonas

2015-11-15 11:11

turiu pasakyti, kad nuo ligų labiausiai padeda numirimas

vi

2015-11-14 18:11

savo rdquo;mandrumąrdquo; galima ir kitur pademonstruoti. Negi nerandat vietos kur pasireikšti? Tas Jono komentaras man jau kažkur matytas. Matyt žmogus daug laiko turi ir neturi ko veikt,tai nesamones kur tik įmanoma rašinėja...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių