Ligą greitai išgydyti galima tik cheminiais vaistais, o dar geriau - išpjauti sergantį organą, tuomet ir problemų nebus. Na, aš čia truputį pajuokavau. Bet jeigu rimtai, manau, kad papildai labai efektyvūs tik tiems žmonėms, kurių organizmai nėra užteršti su cheminiais vaistais, o ypač su antibiotikais. Čia panašiai kaip homeopatijoje. Ji taip pat neveikia užterštų organizmų, na gal veikia, bet sunkiai. Papildai akimirksniu ligos neišgydis (nors paprastus peršalimus mano vaikams išgydė per pora dienų). Nereikia norėti greito rezultato. Vieniems jis gali buti labai greitas, kitiems gali tekti palaukti ir metų. Aš pati asmeniškai nusiteikusi palaukti, nes kažkada chemiją rijau saujomis.
Kas dėl gydytojų, tai laikas būtų žinoti, kad gydytojai išrašo vaistus ir papildus tik tų firmų, su kuriomis yra sudarę sutartis ir gauna užmokestį. Tiesiog nepasitaikė gydytojas dirbantis firmoje Tianši. Farmacijoje konkurencija didelė, gaunamos pajamos užima trečia vietą po ginklų ir narkotikų.
Aš pati papildus vartoju senokai (jau minėjau), susižavėjau jais kai tik jie atsirado. Manau, kad jie sustiprina, valo organizmą, padeda jam kovoti su ligomis. Aš linkusi vartoti juos pastoviai. Gal tik vasarą reikėtų daryti pertraukas ir pavartoto natūralius produktus.