juoduke

2015-11-24 17:11

as ziuriu vakar uzejo PA toks nedidelis,pasimatavau 150/100 nu ir issigandau :( siandien jau 108/76 kaip ir visada zemas

juoduke

2015-11-24 16:11

o jum nebuna kad nuo PA spaudimas pakyla?

roma

2015-11-24 16:11

Antrinu Guru. Išgerk raminančių (tik neperduozok!), pagulėk, paprašyk, kad kas nors su tavimi pabūtų, taip greičiau nusiraminsi. Galu gale pasimelsk, gal palengvės. Jei labai blogai, neabejok ir skambink greitąjai. Jei nuspręsi laukti pirmadienio, eik pas psichiatrą ir prašyk, kad priimtų be talono.
Be to gali paskambinti NEMOKAMAIS anoniminės psichologinės pagalbos telefonais iš Teo, Omnitel, Bitės, Tele - 2 ir telefono-automato:
Jaunimo linija - 8 800 28888 (I-V 16:00-7:00 VI-VII visą parą),
Vilties linija suaugusiems - 8 800 60700 (visą parą).
Laikykis.

egle

2015-11-24 15:11

pilnatis baigiasi sekmadieni :)Cia rasit menulio padetis
day.lt/menulio_fazes

xxx

2015-11-24 14:11

gali gali pareklamuot geru knygu, aciu :)

Vasara

2015-11-24 10:11

Esu labai jautri ir pažeidžiama. Dėl šios priežasties man sutriko širdies ritmas. Pakliuvau į renimacija. Kankino mirties sindomas. Kuo daugiau skaičiau šia tema literatūrą tuo dažniau kartojosi ritmo sutrikimai. Atsirado prieširdžių plazdėjimas ir virpėjimas. Vaistai jau nepadėjo.Teko daryti širdies operaciją. Suvokiau, kad aš pati sau kenkiu. Sveikatos jau nesugražinsi. Reikia gyventi toliau, dėl to pradėjau skaityti psichologinę literatūrą apie saviitaigą. Yra visokių knygelių. Vakarais pradėjau medituoti ir programuoti savo smegenis. Stengiuosi atsikratyti minčių (senų nuoskaudų) ir programuoju tolimesnį kokybišką gyvenimą. Džiaugiuosi, kad dar viena dieną pragyvenau ir laukiu, kad sekanti bus dar geresnė. Kaip savo mintis į sąmonę įdėsi tai pasamonė pati suveiks. Jokiu būdų negalvokite, kad bus blogiau nes pasamonė labai greitai pasigauna. Man tai padeda. Linki visiems pasveikti.

xxx

2015-11-23 11:11

toks jausmas, kad dauguma cia serga depresija o ne vargina panikos priepoliai. .

Laura

2015-11-23 11:11

as jau pries tai daug kartu aiskinau kolegom kaip isgijau.
Paprasciausiai pirmiausiai suvokiau kad tai nera liga, tai nera sutrikimas, tai manes nenuzhudys, ta apimanti mirties baime, sirdies duziai, asharos, viskas vienu zodziu, kad tai tik smegenu sukelti pojuciai, kurie nieko nereiskia. jie man nekenkia . suvokiau, kad tai vyksta del psichologiniu priezasciu, ne del patogeniskumu. Tam, kad save itikinciau jog tai vyskta be reikalo man prireike mazdaug metu. diena nakti , is tiesiu - visa para (!) galvodavau, kad man viskas gerai, as nesergu ir nemirsiu. ir tai mazhejo. priepoliai vis retejo. zinoma, stipriau sisijaudinus dar budavo kartais, na bet dingo visiskai. Tfu tfu tfu. Tikrai noreciau kad idetumet tiek pastangu, pakeistumet mastyma ir ikalbetumet savo kuna sustoti durniuoti. Prisiekiu savo kunu - as gyvas irodymas. Viskas tikiuosi praeityje ir nereikejo jokiu vaistu. Kad uzmigciau gerdavau Neuro-3, tik tiek.

roma

2015-11-22 12:11

Teisybe sakai, Guru, bet kartais, kad palengvėtų užtenka išsikalbėti ir sulaukti supratimo bei palaikymo.

guru

2015-11-22 11:11

Geriau ismokti paciai nusiraminti,nes jeigu pradesi gelbetis kito zmogaus pagalba,atsiras psichologine priklausomybe nuo jo.Net antidepresantai gali sukelti psichologine priklausomybe,bet netaip stipriai,kaip ta gali padaryti zmogus.Yra tokia net liga rdquo;priklausomybe nuo psichologordquo;.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių