2015-11-29 12:11
Sveiki visi, esu 23ju metu bichas, priesh pora metu uzhvartojau haliucinogeniniu grybu(tai buvo vienintelis kartas, tiesa dazhnai rukiau zhole, priesh chemija buvau nusistates). po grybu pasaulis mano galvoje pasikeite, atrodo praradau save ir savo mintis, ju tiesiog pradejau nevaldyt, bijojau, kad ishprotesiu, atrodo viskas kas buvo galvoje sudeliota i stalchiukus susijauke ir neberanda savo vietos. praradau bendravimo igudzhius, nebuvo imanoma sutelkt demesio, atmintis visishkai sushlubavo. ejau pas psichologus, psichiatrus, bet tie nieko nenustate. veliau apsilankiau, pas neurologe-homeopate, ji man nustate intoksikacija. gydzhiausi gerus 8men. nezhinau kiek vaistu pagalba kiek saviitaigos budu atsistojau ant koju. apsigyniau bakalaura kas atrode, beveik neimanoma. istojau i magistra galvojau vel susigrazhinsiu save, gyvenimas vel tekes savo vaga ir te... vel nei ish shio nei ish to grizho visos tos nesamones kaip demesio nesukaupimas, vidine itampa, uzhsislendimas, nerimas, minties siaurumas(net chia posta sunku suregzt), emocijos irgi dinge.. jauchiuosi kaip 8riu metu vaikas - visko bijau. viskas shitas sh jau galutinai igriso. geda priesh visus artimuosius, draugus, kad niekaip nepakylu ish to sh.. kartais galvoju, kad chia paties apsileidimas, kartais galvoju tai kazhkokie smegenu cheminiai pakitimai. norechiau paklausti ar veiksminga gydytis antidepresantais, nors priesh juos buvau nusistates taciau dabar jau px visai, tik kad pabegt nuo to.. tai ar jie padeda? girdejau apie kalcio ir magnio nauda.. kokie dar butu budai pakelti save ish shitos duobes?