arunas

2015-11-30 18:11

Tai cia visiem panikos atakos buna?

kaktusas

2015-11-30 18:11

panikos priepoliu kaip tokiu - nera. tiesa, vienas buvo bet cia pries pora metu.. ir pats nelabai supratau kas tai buvo, bet panasu i tai. labiau kamuoja pastovus pasimetimas. sunku elementariai, racionaliai darbus susideliot - ka po ko daryt, planuotis ir pan, na tai toks sumishimas.

amanda

2015-11-30 16:11

Sveiki,man siulo tvarkytis invaliduma nes yra dar kitu ligu ar tai imanoma sergant PA ir depresija psichiatre sako kad reikia du kartus per metus gulet ligoninej tada gal ir duos bet is ten jau iseisi zombiu tai ar nera kitu budu gal kas turit invaliduma tai patarkit.

tina

2015-11-30 08:11

tiems, kas skundžiasi negalintys atsikelti iš lovos rytais, turiu klausimą.
nesikelti iš lovos yra didžiulė prabanga šiais laikais... o kaip Jūs dirbate? ar Jums nereikia į darbą? neturite įdomios veiklos?

Birutele

2015-11-29 17:11

Sveiki, seniai cia bebuvau, nes pasidariau tikras ligu maisas, net jegu prie kompo prisest nebeliko.Norejau paklausti ar jum nesilaiko temperatura pastovi aukstesne negu 37.

kaktusas

2015-11-29 16:11

ai, ir pats as is laikinosios sostines

kaktusas

2015-11-29 16:11

buvau ash jau pas psicha, ir chia visai nesenai. bet kai uzh pirmine konsultacija paprashe 100lt, o velesnes butu kainave po 70lt tai praejo noras. beto susidariau ispudi, kad nelabai tas zhmogas man ka padet gali.

kaktusas

2015-11-29 13:11

huh, idomu kur girdejai :) gal mes netychia pazhistami :) nu tos dienos man tai atrodo visos vienodos.. aishq buna kad viena diena kazhkaip uzhpumpuoji save ir lyg geriau, pradedi galvot, kad viskas bus ok. bet shia kita diena vel tas pats. nu shizucha konkreti.. o del tu AD tai ishvis tada ar verta kisht kazhkokia chemija i galva, jei tikimybe, kad pades ishties mazha. o ju neigiamas poveikis nesukels dar didesniu bedu.

kaktusas

2015-11-29 12:11

Sveiki visi, esu 23ju metu bichas, priesh pora metu uzhvartojau haliucinogeniniu grybu(tai buvo vienintelis kartas, tiesa dazhnai rukiau zhole, priesh chemija buvau nusistates). po grybu pasaulis mano galvoje pasikeite, atrodo praradau save ir savo mintis, ju tiesiog pradejau nevaldyt, bijojau, kad ishprotesiu, atrodo viskas kas buvo galvoje sudeliota i stalchiukus susijauke ir neberanda savo vietos. praradau bendravimo igudzhius, nebuvo imanoma sutelkt demesio, atmintis visishkai sushlubavo. ejau pas psichologus, psichiatrus, bet tie nieko nenustate. veliau apsilankiau, pas neurologe-homeopate, ji man nustate intoksikacija. gydzhiausi gerus 8men. nezhinau kiek vaistu pagalba kiek saviitaigos budu atsistojau ant koju. apsigyniau bakalaura kas atrode, beveik neimanoma. istojau i magistra galvojau vel susigrazhinsiu save, gyvenimas vel tekes savo vaga ir te... vel nei ish shio nei ish to grizho visos tos nesamones kaip demesio nesukaupimas, vidine itampa, uzhsislendimas, nerimas, minties siaurumas(net chia posta sunku suregzt), emocijos irgi dinge.. jauchiuosi kaip 8riu metu vaikas - visko bijau. viskas shitas sh jau galutinai igriso. geda priesh visus artimuosius, draugus, kad niekaip nepakylu ish to sh.. kartais galvoju, kad chia paties apsileidimas, kartais galvoju tai kazhkokie smegenu cheminiai pakitimai. norechiau paklausti ar veiksminga gydytis antidepresantais, nors priesh juos buvau nusistates taciau dabar jau px visai, tik kad pabegt nuo to.. tai ar jie padeda? girdejau apie kalcio ir magnio nauda.. kokie dar butu budai pakelti save ish shitos duobes?

jo

2015-11-29 11:11

tikrai pritariu uzburtas ratas,bet ar gali jis kada nors baigtis ir kaip to sulaukti nezinau,as kartais nepajiegiu is lovos islipti,o apiekitus dalykus neturiu jegu net galvoti,bet zinau kad reikia kazka daryti kitaip bus blogai,mane neapleidzia nerealumo ir mirties jausmas,visai nera jegu zodziu kaip daugeliui cia labai blogai,kazkas cia rase apie relanium,ka jus kiti apie tai manot.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių