2015-12-01 09:12
nu nežinau, bet mane asmeniškai tris metus daktarai vaikė po visokius tyrimus, ieškojo baisiu ligu ir niekuo nepadėjo nei vienas, nors man tik paprasčiausiai svaigo galva, ir į tai aš labai isteriškai reaguodavau, kad jau į neviltį puoliau, dirbt, paprasčiausiai pastovėt ir nueit nuo taško A iki taško B jau sunkiai galėjau nesiramstydama į sienas, bijojau išeit į lauką. tada man viena pažįstama parekomendavo nueit į Neuromedą pas gydytoją Alseikienę. tai kai ji paskyrė vaistus, visos mano problemos baigėsi per vieną naktį.atsikėliau normalus žmogus be svaigimo ir be panikų. ir jau 2metus lankausi ten. lankausi kas mėnesį, o dažniausiai -kas 2mėn.geriamiem vaistam išsirašyt.jeigu reikia eit dažniau ir vizitas trunka valandą, tai tada jau psichoterapija.aš irgi ėjau pavasarį, bet ten orientuota 10kartų.visas problemas išsprendėm per 8kartus ir daugiau eit nebereikėjo, bet supratau, kad ir nebūtų manęs priėmus gydytoja.palikau pinigų ir aš nemažai,bet ko dėl gyvenimo kokybės nepadarysi.daugiau esu išleidus maisto papildam ir kitiems gydytojams, kurie leido vaistus į biologiškai aktyvius taškus, kišo homeopatinius vaistus ir t.t. nors ta psichoterapija irgi savotiška:mes kartais su drauge daugiau išvadų padarom... tik čia mažiau šališkumo.truputį kito žmogaus akimis pamatomos problemos.taigi dabar norėčiau atsisakyti vaistų, bet kai pradėjau mažinti,vėl pradėjo svaigt galva, tik skirtumas tas, kad aš dabar mažiau to bijau, bet panika prasidėjo.tai ir vėl teko sugrįžti prie tų pačių vaistų dozių,kad ir kaip bebūtų gaila... pati nebežinau kaip čia išeit iš to uždaro rato.