Birutele

2015-12-02 09:12

Aciu ten kazkam uz atsakyma:)katik buvau pas daktare, padare kardiograma-nekokia ji, sake rodo sirdies ritmo sutrikimus, bet sako gali viskas buti ir nuo depresijos, nervu.Israse kalio, magnio,mildronato.As jau ne pirmus metus sergu tom nesamonem, bet buvo ryskus pagerejimas, jokiu vastu nereikejo.Db tik ir galvosiu, kad numirsiu, nes taip su sirdim dar blogai nebuvo, net nepakalbu.Lankaus as pas psih, tiksliau grupine psihoterapija, bet kol kas nieko nejauciu, viskas tik blogeja ksadien.Esu ir gerus pries metus zolofta puse metu, bet daug salutiniu, nlb man patiko.Buvau kaip zombe.Nezinau kaip isvaryt is saves baime nuolat kad numirsiu, kad va db tai jau viskas, kad man kazkas rimta.Gal tos mintys ir daveda prie visko.?

kaktusas

2015-12-02 08:12

nezhinau, dvejoju, jau minejau, kad chia nesenai buvau pas viena toki. diena galvoju, kad gal reiketu, vakare kai atsigauni shiek tiek ir atrodo, kad bishki prasisklando rukas is galvos tai galvoji, kad gal pats ishsikapstysi ish to. bijau, kad pradedamas eit pas psichus ir gert visokiu ad, kad dar labiau neuzhsiciklinchiau su ta liga.. tada ji dar daugiau demesio gaus.

tina

2015-12-02 08:12

na, aš asmeniškai nieko blogo neturėjau klausdama, kaip galima nelipti iš lovos. aš tik noriu suprasti kitų būklę ir įsijausti į tai.taigi nesipykstam mes:)
o dėl to sporto, tai turbūt labai priklauso nuo žmogaus. man, pvz., nuo mokyklos jis nepatinka, tai aš niekada laisvalaikio neleidžiu aktyviai,o darbo dienom prisiverčiu nueit į sporto klubą,pasportuoju priverstinai,bet jokio malonumo nejaučiu.priverčia tik mastymas,kad nuo sporto geriau pasidaro: kraujas prasijudina, smegenys daugiau laimės hormonų gamina:) ech, kiek daug aš darau tik todė, kad REIKIA ir sveika... kad iš to kažkokia nauda man.gal ir iš lovos atsikeliu irgi todėl,kad reikia. kažin,kas būtų,jeigu leisčiau sau visišką laisvę:) ar aš čia vėl nusikalbėjau?

Birutele

2015-12-02 06:12

As nebezinau kaip islipti is tos busenos, kai jau eini per gatve ir net nesizvalgai, tik jau kai pereini galvoji , kad butu galeje nutrenkti, visiem butu geriau.Mane apeme visiska depresija, nerimas nuolatinis.Anksciau lexotanilis padedavo, db lb minimalus poveikis.Atrodo tokia busena, kad neteksiu visko, kaip sunku zmonem salia manes, seimai.Pareinu is darbo ir guliu dusaudama uz sirdies uzsiemus.Vakar galvojau kad numirsiu kaip sirdi skaudejo, ar galejo nuo tos busenos komplikuotis i sirdi?Nenoriu pradet tu AD, bet kazi ar yra kita iseitis, nes busena nesikeicia jau kokias 3 savaites, vis blogiau tik...

selsco

2015-12-01 19:12

jooooo as nei i parduotuve nenueinu be klonazepamo .... 5 metai tabletes tabletes ir ju vis daugiau

juoduke

2015-12-01 13:12

tas alpimo jausmas tai yra slykstu :(

tina

2015-12-01 09:12

taip, aš tikrai depresija nesirgau, todėl ir neįsivaizduoju, kaip galima nenorėt atsikelt iš lovos, kai PRIVALAI keltis ir eit į darbą, nes biuletenio tokioms ligoms niekas neduoda... nu ir mėgstu tai,ką darau. darbe kaifuoju.

tina

2015-12-01 09:12

nu nežinau, bet mane asmeniškai tris metus daktarai vaikė po visokius tyrimus, ieškojo baisiu ligu ir niekuo nepadėjo nei vienas, nors man tik paprasčiausiai svaigo galva, ir į tai aš labai isteriškai reaguodavau, kad jau į neviltį puoliau, dirbt, paprasčiausiai pastovėt ir nueit nuo taško A iki taško B jau sunkiai galėjau nesiramstydama į sienas, bijojau išeit į lauką. tada man viena pažįstama parekomendavo nueit į Neuromedą pas gydytoją Alseikienę. tai kai ji paskyrė vaistus, visos mano problemos baigėsi per vieną naktį.atsikėliau normalus žmogus be svaigimo ir be panikų. ir jau 2metus lankausi ten. lankausi kas mėnesį, o dažniausiai -kas 2mėn.geriamiem vaistam išsirašyt.jeigu reikia eit dažniau ir vizitas trunka valandą, tai tada jau psichoterapija.aš irgi ėjau pavasarį, bet ten orientuota 10kartų.visas problemas išsprendėm per 8kartus ir daugiau eit nebereikėjo, bet supratau, kad ir nebūtų manęs priėmus gydytoja.palikau pinigų ir aš nemažai,bet ko dėl gyvenimo kokybės nepadarysi.daugiau esu išleidus maisto papildam ir kitiems gydytojams, kurie leido vaistus į biologiškai aktyvius taškus, kišo homeopatinius vaistus ir t.t. nors ta psichoterapija irgi savotiška:mes kartais su drauge daugiau išvadų padarom... tik čia mažiau šališkumo.truputį kito žmogaus akimis pamatomos problemos.taigi dabar norėčiau atsisakyti vaistų, bet kai pradėjau mažinti,vėl pradėjo svaigt galva, tik skirtumas tas, kad aš dabar mažiau to bijau, bet panika prasidėjo.tai ir vėl teko sugrįžti prie tų pačių vaistų dozių,kad ir kaip bebūtų gaila... pati nebežinau kaip čia išeit iš to uždaro rato.

juoduke

2015-11-30 20:11

o man toks iprotis pasidare,kad negaliu nuo seroxato atprast. kas 6 diena turiu pusyte isgert,nes svaigsta galva, o man psichiatre aiskina kad cia man terapija vyksta,nes seroxatas neveikia 6 dienas ir dar pusyte.. tai taip ir nesuprantu,jauciu jau man cia isitikinimas yra.

arunas

2015-11-30 18:11

turiu omeny tiem kas lankosi.mane jos vargina jau 5 metai.negaliu buti vienas.jei kas salia tai jauciuosi ramus.kai reik vaziuoti i darba vienam ar likti namuose,tada kosmarai.ka daryti?vaistu nenoriu.girdejau kad Klonezapamo nepatartina vartoti ilgiau nei 1 menesy nes priprantama.esu kelis kart geres po ketvirty tabletes.tam kartui ramu bet paskui pradejau jaustis blogai kad neisgeriau vaistu.tai turbut jau yprotis arba durnas isitikinimas.kaip jus gydotes? (ar gydetes)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių