zunda

2015-12-23 22:12

Pamiršau prisijungti :)

doppelgänger

2015-12-23 22:12

Ar ta sekundė?

belekas

2015-12-23 21:12

LINKSMU SVENCIU !!!

META

2015-12-23 20:12

Su šv. Kalėdom visus!
Linkiu visiems daug stiprybės ,kantrybės ir vilties. Tikėjimo ateitimi! Nepasiduokit! Būkit su musmis!
Užsuku čia laikas nuo laiko, nors nesergu depresija. Matau čia puikius, įdomius žmones.Drąsius žmones. Jūs nebijote pripažinti savo ligos ir su ja kovoti, o kiek palūžta!
Skaitymas Jūsų komentarų ir man neleidžia nusiminti ir pasiduoti sprendžiant kasdienes problemas. iš jūsų mokausi!
Gražių Jums švenčių!!!

guru

2015-12-23 20:12

O as isgyvenu dvasine ir pasauleziuros krize,bet nenoriu chaoso uztraukti ant ko nors galvos.Gyvenu rdquo;cieres nemagurdquo; ir viskas.Kuo daugiau suzinau,to atrodo maziau zinau...

violla

2015-12-23 19:12

Aciū už palaikymą ir tikėjimą.Tai suprasti man prireikė ne vienerių metų:kai pamačiau, kad atsiduriu aklavietėje, kai pamačiau, kad visiems nusibodau,kai paliko ir t.t. Tada aš prisiekiau sau: „vsiem vragam na zlo“...aš atsikelsiu pati.
Daug atsikėliau ir,jau žinau, kad joks vėjas nepadės, jei nežinai kur yra uostas..Smagu, kurie atsiliepėte šią šventinę dieną. Ačiū visiems už šiandien ir sakau: gyvenimo pamokas paruošti bandykime drauge.Laikas įvertins.

roma

2015-12-23 18:12

Norėčiau ir aš pasveikinti visus su Šventėmis ir palinkėti optimizmo, energijos, vilties, kad viskas gali pasikeisti į gerą. Daugeliui matau reikalingas varikliukas, kuris padėtų išsijudinti ir keisti savo gyvenimus, o tas varikliukas ir galėtų būti mūsų visų bendravimas, vienas kito palaikymas. Naudingas ir psichologinės literatūros skaitymas, gal ir aptarimas. Tad remkimės vieni į kitus ir lipkime iš savo depresijų duobės.

violla

2015-12-23 18:12

Iš tikrųjų, kviečiu visus, bent tuos, kurie gali įsivaizduoti, į savo vienatvės kambarį...Atrodo taip: dominuoja melsva spalva, balta eglė su ledo varvekliais, daug minkštų žaislų, dega 2 žvakės-auksinis ir mėlynas rutulys.Jaučiasi sandalmedžio smilkalų kvapas, ant fotelio guli juodas gauruotas katinas/tikras/, ant sienos televizorius palaiko foną,ant stalelio stovi taurė neišgerto martinio ir t.t.,padėkit... prisijunkite kuo nors. Pažaiskim,taip reiktų.Gal kam juokinga bus, bet tikrai ne daugumai.Kad taip galėčiau įsivynioti į vakarą, man iš tikrųjų reikėjo nueiti ilgą psichoterapinį kelią. Aplamai, aš nemyliu ryto.

violla

2015-12-23 17:12

Pagaliau,ratas atsidarė...laukiau. Guru, mane tave psichologinis įžvalgumas tiesiog stebina,puiku. Taip, aš tiesiog geros nuotaikos sergantis žmogus. Ryte gi, gėriau 2 tabl. zoloft, o naktį miegojau su lorafen pagalba. Bet aš stengiuosi susikurti ir man tai tiesiog pavyksta. Ir nesu didelė romantikė -tiesiog myliu vienatvę ir daugybę dalykų, kurie yra iš rytų. Neseniai lankiausi Egipte/prieš metus/. Norėčiau į Tibetą, bet tai katino svajonė vargonauti.Dabar geriu čiobrelių arbatą ir skaitau dar kartą gautas žinutes per tel. Ką veikiate, kas esat čia? Parašykite ką nors...

violla

2015-12-23 16:12

IŠPARDAVIMAS

Aš šiandien pirkau meilės, 20 proc.pigiau! Gal nusipirkti dar?...hm?
Rytoj pirksiu šypsenas - dvi už vienos kainą...
Išseko Ašaros, pirkau dar, 15 proc. daugiau, nei įprasta, o kaina - ta pati. Bet jos išsiliejo dar parduotuvėje...Už tai - gavau užaujautos žvilgsnių. Nemokamai. Žodžių - ne...
Tad, papildomai pirkau užaujautos, bet vienoje pakuotėje ji buvo su pagieža.
Kitą savaitę pirksiu skausmo, nors netrūksta jo man, bet 50 proc. nuolaida.
Laimė - pabrango dvigubai, neįperku.
Nepirkau ir juoko, nebeliko, bet , sako, kitais metais dar gal atveš...
O tikėjimo gavau su kaupu, pigiau, nei įprasta, bet brangiau, nei anksčiau.
Toleranciją...grąžinsiu poryt - ne tas dydis.
Grąžinsiu ir viltį - ji sugadinta.
Vos nepamiršau! - pirkau ramybės, nedaug, nes neliko už ką. O man jos taip reikėjo...gaila. Labai gaila.
DAUGIAU IŠPARDAVIMAIS NEPASIKLIAUSIU!
Nepasikliaukite ir jūs.:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių