Leta

2015-02-01 10:02

Visi turim teisę į savo nuomonę, Veta irgi. Žodžio laisvė Lietuvoj taip pat įteisinta. O visa kita - sąžinės ir sąmonės reikalas

violla

2015-02-01 10:02

Na,va, mano prognozės tvirtinasi...nieko nėra...
O aš jus visus norėjau paviesti šiandieną su manim švęsti mano vardadienį...pamiršau aš jį pati, bet matyt, kalendoriai rašo...o žinutės primena. Pati gersiu vakare baltą Martini su ledu ir važiuoju pirkti torto rdquo;Paryžietė.rdquo; Kad taip saldu nebūtų, pirksiu sūrio su pelėsiu, o kaip skanu, dar juodų alyvuogių...Prie visa to vakaras prie žvakių su Karaoke. Einu ruoštis-pasipriešinti melancholijai ir depresyvui...Iki.

aidas

2015-02-01 09:02

Gal galima Jus Violla pakalbinti asmeniskai? Aš rimtai- butu- aciu -:)

zunda

2015-01-31 21:01

D

Visai suprantama, kad tau būtų maloniau, jei vietoj Brado Pitto ateitų Angelina Jolie.:)))
Tik aš nelabai suprantu, kodėl dėl jos taip pamišę vyrai. :)

violla

2015-01-31 19:01

Labas,vakaras. Žiūrim ...ką turim... žiūrim... nieko neturim...
Susidarė toks vaizdzelis, kad po truputį išsikvepiam...ar, ne...Forumui reanimacijos reikia, ar visi sveiki ir jo iš vis jau nereikia...Pasižiūriu, aš kaip etatinė korespondentė, pripliekusi daugiausia, matyt veikti neturiu ką...visi tik dirba dirba...Dar jei Leta savaitgaliui išnyksta -plotas laisvas.
Išvadas darau: išeinu dirbti...iki.
Beja,kreipiuosiu į man nežinomąjį guru XXL, kažkaip užgavot mano širdį, geraja prasme...akys vis nuklysta,į tuos man, aišku, žinomus žodžius...kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj...raudonos, kad pravirkt gali...
Ačiū. Labai tiksliai...mėgstu siurprizus.
Jei, ką - mano skype yra violla41.
Ir šiaip, jei kas gerais tikslais -prisijunkite, tiesiog, bendrausime. Aš atsiliepsiu.

doppelgänger

2015-01-31 19:01

Vilei

Nuo iki pažiūrėjau filmą. Labai ilgas. Beveik 3 valandos. Nemėgstu dramos, ar melodramos žanro - pavargstu. Gražu, bet mirtis atkeliaus ne Brado Pitto pavidale, o lia, nenoriu.

egis42

2015-01-31 16:01

kas gali patarti kaip atsikratyti priklausomybes klozepamui

Anonimas

2015-01-31 14:01

nudnas sitas forumas pasidare

zunda

2015-01-31 12:01

Nemanau, kad stebuklai ivyksta tik sedint ir skaiciuojant zvaigzdes. Reikia paciam gerokai pasistengti. Dar trupinelio sekmes reikia. Del siu priezasciu as ir nesitikiu sulaukti asmeninio stebuklo :). Ir maniske gyvenimo prasme labai paprasta - noreciau, kad pabaigoje bent jau niekas neplotu rankomis is dziaugsmo, kad viena velniene maziau :)))

Leta

2015-01-31 12:01

Sveika Vilte. Kas geresnio šiandien tavo padangėj?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių