laima

2015-02-06 14:02

vilnius

laima

2015-02-06 14:02

sveiki,
jeigu ka nors sudomino sie papildai.
ir noretumete pameginti ko nors uszisakyti.
galite skambinti : 869001738.

irena

2015-02-06 09:02

Kokios kokybės buitinė technika ar smulkūs daiktai (pvz. skėčiai, termusai ir kt.) pagaminti Kinijoje, kurių pilna prekybos supermarketuose, tokie ir vaitiniai papildai.
Esu naudojusi šios firmos papildus.

viktoras

2015-02-03 14:02

Praėjusią vasarą abu su žmona naudojome Tianchi produktus: celiuliozę, antilipidinę arbatą ir kažką, neprisimenu pavadinimų. Tai mūsų kaimynė, kurios draugė platina šitus daikčiukus, suagitavo mano žmoną pirkti, pripasakojo pasakėlių kaip kažkokia bobutė (jos draugės platintojos) iš lovos nekėlė, o nuo šitų papildų išgijo.
Mūsų su žmona aukštas cholesterolio kiekis ir kraujagyslės vargina, o žmonai ir spaudimas padidėjęs. Išgėrėm tos arbatos dvi pakuotes, laukiant pagerėjimo pradėjome trečią, tačiau nieko. Man tai nieko blogo neatsitiko, išskyrus tai, kad skrandis ir žarnynas pradėjo streikuoti, o žmonai spaudimas vis didėjo, naktį kojas mėšlungis pradėjo vis dažniau traukti, o ranka kairė vis sunkiau tirpti. Pasitikrinus cholesterolį paaiškėjo, kad jo kiekis absoliučiai nesumažėjo.
Taip ir baigėsi mūsų tikėjimas platintojų papildais. Biznis yra biznis, o gydytis reikia rimtai ir mažiau tikėti rdquo;stebuklingų išgijimųrdquo; paistalais

rolandas

2015-02-02 14:02

Na taip viskas rdquo;gerairdquo; dėl tų tiens produktėlių, kad net nuostabu.
Gal ir jaunystę kam sugrąžino?
Platintojai pamiršo dar vieną rdquo;pranašumąrdquo; šito, brangiai kainuojančio šlamšto paminėti - nuplikusias galvas vėl plaukais apaugina. Galite girti, siūlyti ir kainas dvigubinti

rega

2015-02-01 19:02

kazkode,kai gydytos paskiria vaistus pvz.nuo kraujo spaudimo ir zmogus juos vartoja visa likusi gyvenima viskas,gerai.bet jeigu tau pasiule pazystamas zmogus.oooo cia jau nori padaryti bizni,tavim pasinaudoti.kai mano vyrui nustate piktybini augli,jam 50m.metastazes kauluose,ir gydytojai ji nurase,jis tik tiens produktu deka dabar darbingas zmogus.tai man labai skaudu,kai zmones kazka kazkur girdejo,o patys konkreciai nesusidure kalba.dukrai reikejo operuotis cysta ir mioma pavartojus tiens jos dingo.ji gulesi operacijai ir ju nerado.

vida

2015-01-29 13:01

Nereikia ant savęs eksperimentuoti. Bus ne tik beprasmės piniginės išlaidos, bet gali ir sveikatai pakenkti. Jei ne iš karto, tai po kelių metų atsilieps.

daiva

2015-01-27 13:01

Pirmiausia atsakau tam, kuris vardu rdquo;Ašrdquo;. Po dvieju savaičių vargu ar galima pastebėti organizmo valymasi. Reikia panaudoti bent mėnesį. Manau, kad kiekvienam visa tai vyksta skirtingai. Jei organizmas nelabai užterštas, ar esate gana sveikas, tai akivaizdžiai ir nesimatys. Man, pvz. paūmėjo visi mano buvę ir esami negalavimai. Palaipsniui visi praėjo. Svarbiausia neišsigąsti ir nemesti.
O tiems, kurie rašo, kad rdquo;visi tie platintojai aferistai ir pan.rdquo;, galiu pasakyti, kad taip rašo tik tie, kurie nieko nenusimano apie platinimą ir nėra bandę produktų. Pirmiausia rekėtų pabandyti, o tik po to skalambyti visam pasauliui, kad produktai nieko verti. O Tianši produktus reika vartoti ne šiaip, bet pagal rytų (kinų, Tibeto, japonų) medicinos požiūrį į žmogaus organizmą, pagal tam tikrą sistemą, o dar geriau, pagal individualią programą.

PETRAS

2015-01-27 12:01

Apie 2 metus domejausi Tiansi produkcija.Esu distributorius, bet supratau net is konferenciju, tai apsoliuciai vaistu biznis.Jau nepaslaptis, kad Tiansi pradejo naudoti ir sintetinius ,,papildus,,.Jie vadina papildais todel, kad negali savo produkto pateikti kaip vaistai.Nesakyciau, kad viskas blogai, bet ta pati vos ne uz dyka galima pasiekti naudojant liaudies medicinos receptus.Zmones veikia isitikinimas

ONUTE

2015-01-27 10:01

Ką vartoti kai yra kepenyse ir inkstuose smėliuko,iš šių preparatų?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių