Vita

2015-02-11 16:02

aha. as tai vis juokauju, kad brendimo laikotarpis prasitese... su veidu dar maziau vargstu, uztai nugara...

loreta

apie ja nieko negirdejau bet koks sutspimas ir as ryt pas ja wykstu

vilma

sakykit, gal kas KMUK pas Balnyte buvot? Ryt pas ja einu, o kadangi man cia greitai suorganizavo vizita, nespejau issiaiskinti apie ja.

dana

matyt rebifas tau akivaizdziai netiko,o pas mane anksciau buvo 3 ar 4 zidiniai,o kai dare mr.pries 3metus,jau parase daugybiniai,nors did.pablogejimu ir nejausdavau,kazkaip po gyd.pavykdavo atsistatyti savijauta 2,3 men begy.

dana

2015-02-11 14:02

as sergu jau 22 metus ,kaskart pablogejus skyrdavo prednizolono lasines ir milgama ukolais,po to iki kito pablogejimo negerdavau jokiu papildu ar vitaminu,gyd.nieko nesiule ,o as ir neklausinejau ka reiketu pavartot,tik pries 4 m pradejau pirkti kalcio papildus,tp vit E ,gerdavau pleciancius.Dabar jau antrus m leidziuosi copaxona tp.nieko geresnio nejauciu,tik atmintis prasteja,bet gyd kai dare magneta sake,kad nauju zidiniu neatsirado,vadinasi padeda,o as dar vis neapsisprendziu ar man ju reikia.Ir dar kai gyd.paklausiau ar nereiketu profilaktiskai pvz.pavasari susileisti Bgr.vit.jis pasake kad ne,nes nzn.kada bus pablogejimas ir reikes lasiniu.

valentina

2015-02-11 08:02

as juos gerdama tik pacioj pradzioj pajutau pastiprejima odabar viskas tas pat sako gerai dar gerti spirulina ar kas naudoja? man tuos homopatinius paskyre privaciai . tik dabar tas spaudimas 150-100 kazi kaip geriau atsikratyt?

as

2015-02-11 08:02

Noriu paklausti ar jūs gerete kalci . magni ir selena iš papildų . ar tiesiog perkate vaistinėje ir kokius b grupes naudojate ačiu.

Vita

2015-02-10 22:02

dar pries pusmeti turejau pirma grupe, 20 % darbinguma, betaferona gaudavau. dabar vel gavau 40 % darbinguma. vaistus ir toliau gaunu. vaikstau. juos skiria, jei dar 200 metru nueini be pagalbos.

vaidas

2015-02-10 19:02

Kas zino, kokie yra interferonu skirimo-neskirimo kriterijai? Jie skiriami visiems ar tik lengvos stadijos ligai???

Dovil

2015-02-10 19:02

NAUJOKAMS:SERGU 13 METU,PIRMAS PAŪMĖJIMAS KIRTO TAIP,KAD SUNKIAI PAĖJAU, TEKO ATSISAKYTI DARBO, KEIST GYVENAMĄ VIETĄ IR 6 MĖN JUODAI PABLIAUT, BET PO 5 PULSTERAPIJOS KURSŲ PER 1 MĖN GERAI PRADĖJAU VAIKŠČIOT, ANT TO PASIUTIMO IŠVYKAU PRASIBLAŠKYTI Į UŽSIENĮ, IŠSILAIKIAU VAIRUOTOJO TEISES, NET NIEKAS NEĮTARE, KAD PRIEŠ KELIS MĖNESIUS ATRODŽIAU BEVILTIŠKAI (AIŠKU POLIKLINIKA NEDAVĖ PAŽYMOS DĖL VAIRAVIMO, BET YRA PRIVAČIŲ GYDYMO ĮSTAIGŲ), SUSIRADAU DARBĄ. PO KETURIŲ METŲ LAUKIMO EILĖJE GAVAU INTRFERONĄ, BET LABAI JIS MAN DŽIAUGSMO NETEIKIA, LIGA DARO PO TRUPUTĮ SAVO, BET VIS TIEK DRĄSIAI BE JOKIŲ NUOTYKIŲ 8 METAI VAIRUOJU KAIP IR KITI, DIRBU IR TUO ŠIANDIEN DŽIAUGIUOSI.NENUSIMINKIT!!!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių