lina

2015-02-18 19:02

aiste jus teisi,man irgi atrodo,kad mano liga uzfiksuota genuose.Ka padarysi ka turim ta turim ir reik su tuo isgyventi

aistė

2015-02-18 10:02

matau,kad jus i viska ziurite pozityviai.Pasiskaiciau foruma ir supratau,kad sergama seimyniskai.t.y.seimoje keli zmones serga.Taip,Aliau as niekada neturesiu vaiku.Vien del tos priezasties,kad man svarbu koks jo gyvenimas bus.O jus ka turite ir ar sveikas?

alius

2015-02-18 08:02

As pats sergu,mane zmona paliko.Kaltinu save,nes tik angelas gali istverti musu charakterius ir jautruma.Gal ji sugris,gal ne nezinau. Mes buvome l.jauni kai gime musu vaikas.Tuomet nebuvo tokios reklamos,tevai nedalyvaudavo gimdyme ir as net nesusimasciau.Dabar jeigu as buciau sveikas ir labai myleciau moteri jai neuzkrauciau gimdymo kanciu.Bet tai tik mano nuomone.I jusu klausima stengiausi atsakyti isamiai. sutinku,kad budamas vyru as negaliu numatyti moteru psichologijos,ju noru.

aistė

2015-02-17 12:02

O kaip jus Rasa laikotes?

aistė

2015-02-17 11:02

Tik ka is gydytojo.as tik suslogavau,bet seimos gydytoja pas tris daktarus nusiunte ir dar del sinusito reikejo daubu nuotrauka padaryti.Nieko nerado,bet iskart po persvietimo taip galva pradejo skaudeti.Pirma karta man taip.Gal mums negalima sviestis?Kaip jus visi,kaip ziemiskus orus toleruojate?

alius

2015-02-17 10:02

Gal as per stipriai pasakiau,bet supraskite as vyras ir man net baisu pagalvoti kokias kancias iskencia moteris gimdydama.O jeigu ji dar serganti tai is vis neturiu komentaru.kiek supratau yra visokiu ligos formu,kartais zmogus jauciasi gerai iki senatves,kartais buna susuktas per metus ir t.t. As desciau savo nuomone ir tik.

vilma

2015-02-16 16:02

per nestuma mano savijauta buvo puiki, ir toliau viskas ejos labai puikiai, ir gerai. Mano forma- gerybine, paumejimai vaiku rupintis netrukdo.Dargi ir man paciai labai naudingi pasivaiksciojimai lauke. Nors tokie ir paumejimai... Aptirpsta tai koja, tai pirstu galiukai, bet gan greitai praeina.

alius

2015-02-16 14:02

Jus geriau ismanote. bet as neleisciau savo mylimai moteriai gimdyti.Tokia mano pozicija

lina

2015-02-16 14:02

Bet buna visai kitaip,kartais liga sustoja,todel reikia tiketi ir viskas bus gerai.Juk man irgi nieko panasaus,kaip danai nebuvo.

lina

2015-02-16 13:02

Va as irgi tai norejau pasakyti ka raso Dana. Neisivaizduoju ka buciau dariusi jeigu liga butu parodziusi savo nagus iskart po gimdymo.Buvo anyta,nuo jos prisikentejau,ypac skaudus budavo pasakymasrdquo;tingine turdquo;.Man tada buvo 19 metu ir as nezinojau kas man darosi.Beja man irgi buvo diagnozuotas encepolomielitas,o tik paskui is.Dabar as jau su stazu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių