aivaras

2015-02-18 16:02

Nesakyk, nes tu jos dar neturi, sakyk tik tiek, kiek taves klaus, nepasakok nieko perdaug. Matysi kaip jausies, kaip sveikata leis. As kai pradejau dirbt, turejau trecia grupe metus laiko, po to dave antra dviems metams ir perejau dirbti puse etato, nes pilnu jau per sunku.

irute

2015-02-18 15:02

tai gal man kolkas nesakyt darbe apie grupe?

aivaras

2015-02-18 15:02

Grupe darbui nekenkia, darbui gali kenkti tik nesupratingas darbdavys...:) taip jau yra, supratingumo siais laikais truksta..Aisku, turi stengtis kuo maziau pervargti darbe, turi save saugoti, nes kitas niekas nepasaugos...

irute

2015-02-18 14:02

kovo 12diena suzinosiu kokia grupe man paskirs 2 ar 3.o rytoj eisiu pokalbiui del darbo.Kaip grupe kenkia darbui?gal su invalidumu mane nepriims?

lina

gal zinot kaip yra del interferono?siandien klinikose pasake kad dar neduoda.klause kiek kilometru galiu nueit nesilaikydama-pasakiau kad nezinau.sako paskambinsim.as turiu 2 gr pagal sita liga.dekui

marchius

na matau, kad ivairiai visiems klostosi.
zodziu bet kokiu atveju reikia ir tolia gyventi normalu gyvenima, o jau sveikata pati padiktuos kaip ji pakoreguoti.

Mi

2015-02-18 13:02

Liga pradideda įvairiai. Pavyzdžiui man, nutirpo kairė ranka, gydytojai nieko neįtarė, davė kažkokio tepaliuko. Praėjo ir keletą metų nieko. Paskui - po gripo smarki ataka su kairės pusės pareze, po pusės metų atsistatė, paskui dar po 5 metų, po didelio pervargimo - koordinacijos sutrikiamai, silpnumas, akyse dvejinimasis.
Svarbiausia - nepervargt, nesinervuot ir nenuleist ausų!

marchius

to dts
beje, parasyk kokie tavo tyrimo rezultatai toliau bus jei darysies tyrimus ir tu.
to vytas
mano skype rdquo;varikapasrdquo;, bet as prie kompo paskutiniu metu labai retai bunu, nebent vakarais.

marchius

tyrimus bandysiu kita savaite pradet darytis. nu aisku, cia jau ne viskas nuo manes priklauso. pas mus medikai ne sviesos greiciu dirba. tada ziuresiu. na o kol nieko neaisku iki galo, nebekankinsiu saves.

marchius

2015-02-18 10:02

to dts.
pas mane kaires kojos slaunis siek tiek aptirpusi ir kaires kojos didysis pirstas. bet tas uztirpimas jauciamas jau seiai. pries kokius 5 metus nustate, kad nervai per nugaros slankstelius siek tiek uzspausti, nes kazkodel pas mane stubure 1 slanskteliu daugiau nei turi buti. grubiai tariant, vystantis (o gal gimus) is 1 slansktelio pasidare 2. ir tarp tu 2 uzspaude nerva.
kai pries 2 metus liejosi vaizdas, medikai irgi to koju lengvo uztirpimo nesiejo su galima issetine skleroze.
tada ir MRT, ir potencialu, ir likvoro skyscio ir kt. tyrimus dare. pakitimai kazkokie buvo,bet medikai sake, kad jie tokie nezymus, kad tiek gali buti pas kiekviena kad ir sveika zmogu.
o dabar vel prisiminiau apie issetine skleroze. ir is esamos busenos visus jauciamus simptomus kol pasidarysiu tyrimus, bandau pritempti prie sios ligos.
man ne tik galva svaigsta, bet ir nuovargis didesnis jauciamas. visalaik norisi miegot.
dar plius ir temperatura. kuri del persalimo pakilo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių