dana

2015-03-03 14:03

parasiau tik pavyzdi,abejoji del kefyro,gerk visa diena sultis ar zalia arbata,as valgau viska,atsisakiau aliejuj ir riebaluose kepto maisto,tp.duonos,rukytu produktu lb.nedaug,nes jauciuosi nuo ju nekaip,o kiti lai sprendzia patys kaip maityntis.O vaisiai ir darzoves mums butini,koses tp.

dana

2015-03-03 13:03

badauti gal per didelis stresas organizmui,bet iskrovos diena,karta i savaite,gal butu ir neblogai,turiu galvoj ta diena valgyti pvz.tik obuolius,tik grikius,ar tik kefyra.Man atrodo,kad pavalgius visa energija nukeliauja maista virskinti.:)

Mindaugas

2015-03-03 10:03

NAUJOKAS ESU,SKYRE VAISTUS IR DARE TYRIMUS RADO MAZGINE STRIUMA.GAL MAN NE IS,VIENA DAKTARE MINEJO,KAD STRIUMA SDUODA VISOKIAUSIU NESAMONIU LABAI ARTIMU IS SIMPTOMAMS, AR GALI TAI BUTI TIESA,KA

as

2015-03-03 09:03

Akupunktura turbut turejote omenyje?Dariausi viena karta kai slaksteli vadinama uodegikauliu skaudejo. kaip ranka nueme,jau praejo penkiari metai ir viskas gerai. O del tu virpuliu kojose man irgi kazkas panasaus darosi,tarsi per pedas kas ikyriai mustu...

alius

2015-03-02 21:03

rebilitacijoj kai buvu tai bande nuimti jausma adatomis.tai dar baisiau buvo pasidare,bet paskui kazkaip viskas sunormalejo.o kas tai gali buti,kodel klausiate?

dana

2015-03-02 08:03

labutis,saunus jausmas,mano manymu turi itakos ir oras ir maistas ir jei ryte nieks nuotaikos nesugadina.Pastebejau kad jei ryte nevalgius kur nors iseinu,galiu ilgai vaiksciot ir nepavargstu,pavalgius tiek jegu neturiu.Visiem geros pavasariskos dienos.

alius

2015-03-02 07:03

Labas rytas Danute, labas rytas visi forumieciai,syryt atsibudau ir nejauciau tu,tarsi elektros srove per kojas einanciu virpuliu.Man taip darydavosi is pradziu tik kai susinervindavau,veliau ir pavargus,o pastaruoju metu beveik istisai.Siandien kazkas gero atsitiko,pasijauciau nors ir trumpam sveiku zmogumu. Gal oras musu savijautai turi itakos?

dana

2015-03-01 19:03

as vartoju copaxona.Man tik tamsoj labiau galva svaigsta,kartais uzmeta i sona,is pradziu jaudinausi ka zmones pagalvos,o dabar vienodai,svarbu as priezasti zinau ir mano seima,o ka kiti galvoja,ju paciu beda.

as

O jus vartojate interferonus?

alius

Dar girtuokliu seimos, juk ten visi vaiksto,kaip sergantis isetine.Ir nieko,netgi pateisina juos, jis tik girtas daznas sako.Zinote as irgi kartais suvaidinu girta,nes labai nesinori tu spoksojimu ir svarstymu,kas gi jam?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių