zilvinas

2015-03-16 17:03

edita du,as ta pensija vadinu stipendija,ji tikrai nemaiso,o per daug skies ten tiem daktaram negali,o jei ateity ko prireiks,sakys nepriklauso.istatymai netobuli,musu liga gi banguojanti

ele

2015-03-16 16:03

Norėčiau sužinoti ką jūs jaučiat kai pablogėja? Man pastoviai jaučiasi kažkoks vidinis drebulys ir bado kojų pirštus kaip su adatom ar čia jau pablogėjimas? Ačiū labai.

donata

2015-03-16 16:03

Gal kas nors keliavot į užsienį su vaistais? Kokių popierių reikėjo? Pakonsultuokit, prašau...

valdas

2015-03-16 15:03

Ačiu Editai, Daivai už patarimus, bet vis vieną nežinau kaip pasielgti, nes mano darbas galima sakyti specifinis-valstybinėje įstaigoje, nors niekas manęs neprašo sveikatos pažymėjimo.Sakykim norint gauti grupę ar aš galiu kažkokiu budu ja gauti tyliai ramiai, t.y. be biuletenio ir ar niekas nesužinos jei aš ja gausiu sakykim darbovietės buhalterija kad ir per sodros mokęsčius.T.y. aš nepranešu apie grupe darbovietei, buhalterija skaičiuoja mokęsčius kaip sveikam žmogui, o sodroje turėtų matytis mokęsčiai kaip neįgalaus.0š aksto dėkoju už patarimus.

vio

Labas visiems,
Vytui ačiū už nuorodą, dabar sužinojau daugiau.
Editai, mano darbas specifinis, kuriame tokių diagnozių nelaiko. Kitaip net nesvarstyčiau dėl MR. Juolab, kad savijauta nėra tragiška, tik po truputį prastėja. Tiesiog įsijungiau į forumą, norėdama sužinoti daugiau. Ateičiai. Gal prireiks. Tada nebus tokio šoko kaip Astutei.
Linkiu visiems stiprybės. Iki

daiva

Labas, likimo draugai. Skaitau Jūsų atsiliepimus apie sanatoriją. Aš kasmet gydausi Likėnuose arba Šventosios "Energetike", tačiau kasmet poveikis vis silpnesnis. Nežinau, ar šįmet važiuosiu.
Gal teko kam vartoti Tibeto grybą? Sako, jis palengvina daugelį ligų, bet esu labai alergiška, tad noriu pasikonsultuoti su Jumis.
Būsiu dėkinga už atsakymą. Sveikatos visiems!!!

egle

2015-03-16 14:03

Pritariu del siokio tokio skepticizmo, sergu 10 metu, o patys pirmieji pozymiai (kaip dabar jau zinau ) pasirode dar anksciau, daug ka dariau, kaip ir dauguma, bet ilgainiui pavargsti, nurimsti, prisitaikai ir grizti prie pirminiu tiesu. Zinau, kad tik tu pats sau gali padeti, o ne kas nors kitas, tai nuolatinis darbas su savimi, tiek tiesioginis (mityba, judejimas, manksta, joga) tiek psichologinis susikalbejimas su savimi ir dvasinis komfortas. Zinoma, jei aplinka dar teigiamai prisideda prie viso to, paremdama ir pastiprindama - puiku! Ir i visa tai turime eiti nuolat, kiekviena diena.
Esu vartojusi rebifa, copaxone, bet meciau, mano atveju tai tuscias reikalas, nors neabejoju, kad kazkam gal ir padeda. Kita vertus, tikriausiai nera tapaciu ligos atveju, visi mes sergame labai skirtingai ir ko gero pirmiausia reiktu isiklausyti i save, nes IS DEMO versijos nera!:)

asta

Kas liecia venas ir aplamai kraujagysles, tai patarciau vartoti kastonu ziedu antpila Galima pasidaryti paciam t.y. su degtine uzpilti kastonu ziedus. Isbandyta :-)

asta

Ziurint kam jums paskirti B12 Ar turite problemu su mazakraujyste
Apie B grupes vit cia

lt.wikipedia.org/wiki/B_grup%C4%97s_vitaminas

asta

amino rūgštys labai svarbios musu organizmui, vaistineje yra (amino rūgščių kompleksas), taip pat galite vartoti alaus mieles, tada nušausite 2 zuikius užkart t.y. gausite B grupės vitaminų ir amino rugštis

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių