lina

2015-03-18 08:03

Labai geras pastebejimas del ano forumo. Man irgi panasu,kad rasineja vienas zmogus prisistatantis ivairiais vardais ir visokias niekines nuorodas siuntineja.Akivaizdu,kad jis negauna vaistu ir del to siunta. Bet ir as negaunu,bet nepykstu ant tu,kurie gauna.Viska bandau savo jegomis,daznai ilsiuosi sanatorijose ir nepuolu kaip akis isdegus i darbus.Tiesiog ir darau tik tai kas man patinka.

lina

Labukas,kai man buvo nemiga gan gera dalyka daktare rekomendavo. Ketvirtis aspirino ir 4-5 mazos tabletytes valerijono.Zinote lietuvisko, ten tik valerijono saknies ekstratas,jokios chemijos.Pavartojau ir nemiga kaip ranka nueme.Gal ir jums pades

zen

pasidalinkit patirtim ,kaip įveikti nemiga .naudoju xanax ,tai 5val. miegu, o bandžiau įvairias žolines priemones-nepadeda .jau lyg ir miegas apima, bet tuoj pat aplanko įvairios mintys /nebutinai blogos/ ir miegas pabega .buna ,per nakti miegu 1val.ačiu.

:))))

2015-03-17 15:03

labai nesidziaukit, kad atsikratet xa xa, nes jis visur suspeja, tik nika pakeicia. :)

vile

2015-03-17 13:03

Sveiki! Ar nevertėtų visiems normaliems pereitį į šį forumą, nes gaila akių skaitinėti ten visokius xa-xa. Tegul vienas sau žmogelis rašinėjasi. Orai nepavasariški, sveikatos neprideda, bet iškentėsim kaip jau ne vieną pavasarį. Sėkmės visiems!

zen

2015-03-17 08:03

na va ,kaip jaustis ,jei žiema sugrįžo...

zen

2015-03-16 10:03

kas del kavos ,tai as geriu baltinta silpna kava ,o jei bandau naturalia stipresne tai pojutis buna ,kaip po 50gr alkoholio .o alkoholio nevartoju visiškai .del kraujospudžio reikėtu pasitarti su rimtu gydytoju .nenuleiskit ranku ,tegul ponia IS pavargsta ,norėdama mus įveikti.

Mindaugas

2015-03-16 10:03

As dziaugsmingai Lina. Sveikatos poziuriu,kadangi man pavasarejant pagereja,o rudeni pablogeja.pavyzdziui,siandien,jauciuosi sveikut sveikutelis ir deagnoze rodosi mistika.bet,tik rodosi.Pasiskaitai komentarus ir jauti,kaip kiekvienas is musu kenciame,o kur dar baime del rytojaus

lina

2015-03-15 17:03

taip tai tiesa,drauge isties neapleidzia.Atrodo lyg tai apsveikai, o liga vel parodo savo nagus,stiprybes ir jums

zen

2015-03-15 12:03

vakar ne vienas žmogus prastai jautėsi ,del kažkokios priežasties /tikriausia gamtinės/ ,na o su musu rsquo;rsquo;draugersquo;rsquo; viskas pliusuojasi ,o antibiotikai savo darba irgi stengiasi atlikti sažiningai .stiprybės .

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių