Mindaugas

2015-03-22 07:03

aciu patarusiems,supratau,kad panacejos nera.tai arba pats turi,pasitelkes savo isiauklejima,susitvarkyti,arba ryti visokias,atseit, raminancias piliules.Manau,kad be raminanciu apsieisiu.Dabar jau neesu toks savimi pasitikintis kaip anksciau.Taigi ir gresme sumusti zmogu nekyla.

aistė

2015-03-21 17:03

Kol kas nesu irzli. dar galiu mastyti,matyti ir vaikscioti.Bet kaip bus ateityje nezinau. Todel dabar bandau daryti jogos pratimus ir uzsiimu meditacija.Po to kai tetis neteko darbo,namuose kosmaras.Mano tetis elektrikas,jo imone subankrutavo.Gal kas zinote elektriko darba vilniuje,buciau labai dekinga

zen

2015-03-21 12:03

aš išvis sanatorijoje buvau tik karta, nes pasak gydytoju gerai atrodau ,o yra sunkesniu ligoniu .daugiau nereikalauju, nes neturiu tiek sveikatos ,kad su jais kariaut .apie ligos sudetinguma sprendžia pagal išvaizda -hmmm .o xa xa tai nepraustaburnis ,nieko daugiau ...

inga

2015-03-21 11:03

labukas,norejau paklausti Linutes,arsymet jau buvau sanatorijoje,ir y kokias vazineji ir koky kelialapy tau skiria,nes as turiu problemu del kelialapio} P.S VA Maciau kad kratotes xa xa jis visus rezga savo erozijas,ir kalba pries minty,as jy berods maciau kitam forume

Mindaugas

2015-03-20 20:03

labas,o kaip jus tvarkotes su irzlumo priepoliais.as jau pradejau tai jausti.vaistu tai nesiulykite,bet gal kokia relaksacija ar siaip kokios proceduros padetu

aistė

2015-03-19 12:03

As tik rebifa vartoju,jau jokio pasalinio poveikio nejauciu nei temperatura kyla,nei galvos skauda.Man tai jis priduoda jegu, nes kol nevartojau va tada tai buvo,vos kojas pavilkau

aistė

2015-03-19 08:03

As nevartoju jokiu migdomuju. Ligos pradzioje nemiga kankino dabar viskas susitvarke.vakar buvau pas gydytoja.Remisija,nerado ne vieno ligos simptomo.bet jauciuosi ne kazin kaip.matyt itaiga,kad sergu prisideda.buvau cholerike kaip reta,o dabar tupciojanti vienoj vietoj,graudu

dana

2015-03-18 12:03

as tablete dalinu i 3 ar 4 dalis,netgi ligoninej padalina,jei doze per didele.

zen

2015-03-18 10:03

man anksčiau buvo paskyres gydytojas del miego spitomin ,tai pradžioj jaučiau poveiki ,bet dabar truputi padeda 0,5 tabletes xanax ,nors ,kaip sakot ,jos ne miegui ,bet matyt nuramina ir miegu .užmiegu ne iš kart ,todel išgeriu 1val .prieš miega .bijau kad netaptu įpročiu ,todel kasdien nevartoju.

alius

2015-03-18 09:03

visa savaite nebuvau forume,kardinalus pasikeitimas.Nekaip jauciuosi,kaip kazkas rasete,kad dregme per sanarius duoda.nuejau i vaistine nemisilio nusipirkti,nieksai neduoda,recepto reikia.Jeigu vaistai efektyvus tai leksiu to receptelio,parasykite ar tikrai padeda ar tik siaip.anotacija skaiciau tai jis karsciavima mazina ir kazkiek nuskausmina

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių