loreta

2015-03-29 15:03

atvaziuok y palanga hi hi.as sekmad turetau iavaziuot,beja koky kelialapy dave.....

Vytas

2015-03-29 15:03

Jie taip prisiduria prie atlyginimo...ko negauna kysiais - pasiima kelialapiais , po to juos prastumia ir patys nuvaziuoja pailseti nuo sunkaus darbo:D

zen

2015-03-29 14:03

na nieko naujo .ČIA LIETUVA-KRIZĖ.

as

2015-03-29 13:03

Gydytojai vaziuoja i sanatorijas,pasinaudodami mums skirtais kelialapiais.As tai zinau.man rebitologe mestelejo,kad per jus gydytoja negali isvaziuoti.As visuomet susiveikiu,leistinai ar neleistinai.Gerai vaikstau,atrodau sveikai ir t.t. O kiek yra tokiu,kurie vos vaiksto arba net nevaiksto.Jie iskart nustumemi.Ka as cia,patys zinote kaip buna. As is Vilniaus,beja

suduvis

2015-03-29 13:03

Gerbiamieji forumiečiai ar kas negalėtumėt pasakyti kur neįgalūs žmonės gali bendrauti internetu.Atsimenu pernai buvo berods www.neįgaliukas.lt bet tada man nereikė dabar kai reiktu toks tinklpis neveikia.Išanksto dėkoju:)))

zilvinas

2015-03-29 11:03

sveiki.as noriu paklaust jusu apie kordicepsa.as ji vartojau-jauciaus dauk geriau,zmona sako cia tau placebo reiskinys,paskui nustojau,sveikata pasidare blogesne,dabar vel vartoju,vel geriau.kazin ar prie jo nepriprantama kaip prie kokio narkotiko,gal veliau reiks dozes didint.iki

dana

2015-03-29 11:03

aciu uz issamius paaiskinimus.

Vytas

2015-03-29 10:03

Padekite kas galite, nes nelabai tiksliai isivaizduoju kur galima gauti pilna t.y. ishsamia info (pilna konsultacija) apie lengvatas neigaliems ir pan,?
ISANKSTO DEKOJU ir su tikru pavasariu Jus visus sveikinu ir linkiu nepamirsti vieno- visi mes zmones , o po to sergame "kazkuom"
Aciu ( is anksto )

Vita

2015-03-29 09:03

jeigu jusu seimos gyd. tvirtina, kad nebeturi kelialapiu, reikalaukit, kad siustu i ligoniu kasas... man taip buvo(beje, reikalaut ir nereikejo, mano gyd. pats nusiunte), tai nuvaziavau ir ligoniu kasos dave. ir dar, pries gaunant siuntima i sanatorija, reikia vaziuoti pas reabilitologa, pereiti ambulatorine reabilitacija. bent jau as tris kartus vaziavau, tai viso veiksmo eiga tokia pati buvo. i ligoniu kasas, tai viena karta teko vaziuoti, nes tikrai sveikatos centras buvo isdalines visus turimus kelialapius.

Dovil

2015-03-29 09:03

Norejau Nijoles paklaust, ar prieš skiriant mitoxandrona vartojote Rebiffa. copaxona ar kt. vaistus. ir kaip tas pagerejimas (kokioj formoj)pasijaute.Dėkoju.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių