violla

2015-04-10 18:04

Tai gal ir nepradėsim braižyti kreivių ar sinusoidžių, kurios tai kyla, tai leidžiasi. Kažkas yra pasakęs, kad gyvenimas, tai lyg sinusoidė. Sutinku. Todėl ir nepradėkim matuotis, kuris daugiau ar mažiau sergam. Manau, kad kiekvienas, ateinantis čia turiu vienų ar kitų sveikatos problemų. O žmogus sukurtas gyventi bendruomenėje. Čia, nors ir virtuali, bet taip pat bendruomenė, narpliojanti panašių ligų labirintus. Gal klaidžiojanti. Nežinau. Bet esmė- vietos užteks visiems ir visoms mintims. Tik užeikite ir rašykite. Dalinsimės. Nieko blogo kartais leisti ir ligą pamiršti, pajuokauti, pakalbėti, kad ir, apie nieką. Nors, nieko nebūna.:)Argi geriau kam nors,kad dabar parašysiu savo būseną: na, sustreikavo širdis, skubiai leidžiuos vaistus į veną, pradėjau vėl naudoti AD, kankina migrena, aukštas kraujospūdis ir kt. Na, ir kas.:)Gyvensiu tiek, kiek norėsiu, va, taip...:))) Negalėjau nuvažiuoti pasveikinti savo krikštasūnį, kuriam šiandien suėjo 18 metų- ta širdis netaip vibruoja...Nieko, praeis ir nuvažiuosiu, kada nors. O sveika ir aš noriu būti-tuo nieko stebėtino nepasakysiu...
Gal kas geriate čiobrelių arbatą? Norėčiau,kad pasidalintumėt, baigiau, matyt, mažai prisirinkau. Ir dar noriu torto. Ne - silkės, apsigalvojau:)
Tik nesimatuokime pykčio aprėdų-jie nei tinka, nei padeda. Visiem.

violla

Su Šventėm! Su atbėgančia rytdiena!:)
Visus visus!

as

:)smagu cia pas jus...

violla

2015-04-10 17:04

Hmm...mano pamąstymas apie savižudybę šiek tiek kitoks...Mes visi labai norime gyventi,visi,be išimties. Ir pakelti prieš save ranką...manau,labai sunku. Aš nežinau,ar tai tik silpnieji daro?..

Gabi

Sveiki.Gal kas man pades..nezinau kur kreiptis..As jauciu, kad man labai blogai su nervais...nenoriu nieko daryti, viskas erzina, tai ne ten padetas daiktas, nekenciu nesvaros, mane erzina beveik viskas, ir as zinau, kad tai nenormalu, jei mane apsaukia, ar ka pasako, iskart pradedu verkti..as jauciuosi labai vienisa viduje...kartais buna, kad sedziu...man liudna ir pradedu verkti...plius mano tevai skiriasi, tevas geria...as negaliu i ji ziureti, mane siurpas krato nuo to...stogas vaziuoja. Ir aisku as viska labai imu i sirdi del kitu zmoniu skausmo, del mamos ir t.t.
As nebezinau, ka man bedaryti.

Leta

Forumas kaip ir laužas, nekurstomas gęsta. Atėjau čia, kai man buvo praSTAI, dabar čia dėl to, kad niekur kitur nesijaučiu sava.
O dėl sveikų ir sergančių, tai esu įsitikinus, kad sergantiems ir sveikiems labai svarbu mokintis sugyventi, prisiderinti vieniems prie kitų. Tarybiniais laikais vaikus su negalia, kuriuos dar ir invalidais vadino, atskirdavo į internatus ir laikydavo kaip rezervate. O dabar net nebylius rekomenduoja leisti į paprastą mokyklą. Visi mes vienodi, nes visi esam žmonės. Ir ligos supratimas nėra kažkas pastovaus, todėl ką laikyti sveiku, ką ligoniu aš nediskutuoju. Žinau tik viena - noriu būti sveika, noriu kad visi čia besilankantys irgi galėtų nelaikyti savęs ligoniais. O kalbos apie paprastus kasdienius reikalus gydo.

sveikaszmogus

Skani namine--
Pavasari kai vyru dienos tesiasi
Ir zmonos vyru neisileidzia
I namus---

Su pavasariu,zmones!

violla

2015-04-10 16:04

O,tiesa,nepasigyriau,šiandien aplankiau Kauno Akropolį. Nežinau...neturiu nuomonės.Reiks paklaust protingų žmogų...na,trūksta man to šarmo ten,ir viskas. Kažkokios gaivos, vandens ir gėlių...

viollaa

2015-04-10 15:04

"Aš nebeieškau prieglobsčio, nei pasimatymų šiurkščios drąsos, nei atsisveikinimų tuščio mandagumo. Man ankšta. Išleisk mane. Man pusė žingsnio liko iki vandenyno..
----------
D. Jazukevičiūtė "Gyvatė keičia odą"

viollaa

2015-04-10 14:04

šiaurei

Gerai, kad atsivilkai.. :)
Labai patinka man ši daina, ačiūūūūūū -:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių