Leta

2015-04-21 12:04

Sveiki, šiandien forume lankymų diena, užeinam, aplankom ir iki. O gal kas bent kiaulpienėms pavaišins?

Vilte

2015-04-21 10:04

laba visiems...nors siandiena ne kaip jauciuosi, bet vistiek nutariau paziureti, ka veikia musu forumieciai..)

violla

2015-04-21 08:04

Velniava, kažkas pagavo mano mintį:) Aš vakar tai paskaičiau, bet, tiesiog, neparašiau. Apie tą rdquo;Dviese sūpuoklėserdquo;. Galvoju, kad reikia suptis su tokiais rdquo;pačiaisrdquo;, o rdquo;normalūsrdquo;, aišku, vėliau ar anksčiau, kad paliks. Tai reikia pačiam susiprasti ir palikti ..
O draugų net ir asiliukui reikėjo. Tik neprisimenu, ar rado. Bet tai buvo pasaka, aišku, kad rado:)
Bet asiliukas - labai stropiai ieškojo..

zunda

2015-04-20 20:04

kaimynui

Jeigu jau skirta man asmeniškai, tai ir atsakysiu.
Dėl zundos ir zundino, tai čia jau šovinizmas.
Dėl to, kad aš vienintelė tokia fanė, rodo, kad mažai pažįsti moterų, arba tik tas, kurioms prie širdies dažnutės.
Dėl baikerių ir pasivažinėjimo su jais - jau buvo.
Dar galiu pridurti, kad su tokiu pačiu malonumu klausau ne tik roko muziką, bet ir romansus, klasiką, balades ir t.t.

Leta

2015-04-20 16:04

Tų sušiktų gyvenimų čia ne vienas ir ne du. Anekdotas, bet viskas priklauso nuo mūsų požiūrio. Prisigalvojam, kaip turėtų būti, ir nesidžiaugiam tuo, ką turim. Aš irgi tokia, tik dabar man geras periodas, kažkaip sugebu susistabdyti, neriedėti visu greičiu į pakalnę. To linkiu visiems

debeselis

2015-04-20 08:04

Sveiki visi. Turbūt saulėti orai visus gerai veikia, todėl ir forume reti svečiai, tikėkimės, kad nuotaikos taip pat geros. Būkite sveiki. Smagu matyti ir ašarą. Kaip Tavo sveikata?

Roberta

2015-04-20 08:04

Sunku pasakyti. Man neseniai buvo toks didelis galvojimas-eit ar neiti į kitą darbą.esu ne jauniklė, žinau, kad kažin ar kas kada ką pasiūlys. Tai būtų buvę iššūkis, proga keistis, dar kažką naujo išbandyti, pažinti naują veiklą, naujus žmones. Deja, išsigandau. nes kartais lyg ir nieko jaučiuos, bet, deja, dažnai turiu taikytis prie tarsi nevaldomos bejėgystės. galvojau galvojau.I r dabar dar nežinau-o gal ta rutina ir kelia depresiją, kai viskas jau įprasta, aišku,nėr ką naujo užkariauti tarsi.O gal reik nusiraminti ir žinoti savo galimybes. Pabūgau, kad palūšiu, nepajėgsiu, bus ne pagal mano jėgas, esu per jautri. Gali būti sunku labai, per sunku keisti tiek nemažai, vėl rasti savo vietą.tai nemažas iššūkis visgi, nes būtų reikėję pradėti nuo nulio. Pabūgau dėl savo sveikatos. Nekeičiau darbo.Kas žino-ar gerai padariau. Nežinau. Bendradarbės labai geros, čia ir alga didesnė,radau dar kelis privalumus tai ir pasilikau. Bijojau, kad paskui išsiskėsiu kaip karvė ant ledo su tais iššūkiais naujais:) Šiandien atsibudau-atrodo gyvent nenoriu, mintys juodos lenda. na, bet...nėra kur dėtis. Galvoju-gulėsiu ir skaitysiu, skaityt negaliu, nesuprantu, ką skaitau net, nerimas ima. Bijojau, kad begulint dar blogiau taps -regsiu mintis apie tai, kaip blogai ir nežinau, ką daryti, kad būt geriau. Atsikėliau, išėjau į lauką. Oras žvarbus, nesmagu, tingiu, nėra jėgų. Na, pasakiau sau-nueisiu iki to medžio ir grįšiu. padariau., Paskui sau pasakiau-dabar bėgte iki to medžio ir atgal. Padariau per jėgą. paskui-dabar padarysiu kelis pratimus-padariau. Ir kažkaip truputį nuskaidrėjo.dar grįžus šaltu dušu persiliejau, kremais kvapniais išsitepiau. Susiplanavau šią dieną. Pajaučiau, kad galiu, kad nenueis veltui diena savęs gailint.Nėr kur dėtis -kartais reikia per jėgą kažką pajudinti. Nors sakoma, kad negalima per jėgą, bet aš kartais jaučiu, kad tik tai mane gelbsti-per jėgą, per valią, o paskui bent pasidžiaugiu, kad kažką nuveikiau. Nes anąkart leidau sau dvi dienas gulėti ir leisti depresuoti, na, paskui apėmė panika , kad esu tokia bevertė-nieko nenuveikiau, diena tuščia-nei darbo, nei malonumo, tik pasyvi amebos būsena. Bet yra buvę kad negalėjau pajudėti, teko imti biuletenį ir savaitę būti tikrai amebai:) kažkaip reikia rasti tą pusiausvyros takelį-rasti sau ribas-ką gali, ko ne, kur geriau visgi nelįsti, nešokti per jėgą, o kur visgi save kiek paspausti.Stebėti save, analizuoti. Vengti to, kas išsiūbuoja jausmus. Ieškoti sau tai, kas ramina, kelia sielą aukštyn. Gi jau jaučiam-ar PO TO gali būti geriau ar blogiau. Ryte supratau, kad jei gulėsiu, bus paskui dar blogiau. Reikėjo save priversti, bet dabar va visai neblogai. Laikykimės. Ir tikėkim, kad rasim išeitis kelius ir būdus.

rasa

2015-04-20 07:04

Mano kaip clonazepamikes stazas yra nuo 1998. Sirdies tabalavimas, dusulys. Kaip issikapstyti is priklausomybes nuo tu tableciu, tiksliau narkotiku. Bandziau ta padaryti su kinieciu akupunktura ir zolelemis, lankiausi pas ta daktara apie 1,5 men. isleidau kruva pinigu, laikinai savijauta pagerejo. Gal kas zino Lietuvoje daktara kuris padeda issikapstyti is tos narkomanijos. Dabar tik egzistuoju.Aciu.

Leta

2015-04-20 07:04

Zombie (na ir pasivadinai), gal ta būtinybė kažką rinktis ir yra tavo depresijos priežastis? Niekur nedingsi, turi susigaudyti savyje. Nemanau, kad būtų geras sprendimas daryti ką nors per jėgą. Ir svarbiausia ne tėvams patikti, o sau.

zunda

2015-04-20 06:04

viollai

Kažkaip neįsivaizduoju Mettalicos kamerinėje aplinkoje :))) Ir abejoju ar paaugliai klausosi tokios muzikos.
Kamerinėje aplinkoje norėčiau pabūti va čia

www.youtube.com/watch#!v=-dzTYufU_2Ufeature=related

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių