violla

2015-04-21 21:04

Aš šiandieną džiaugiuosi jumis visais, kurie buvote, esate čia. Šviesu:)

violla

2015-04-21 21:04

Ir grožį savaip matom. Bet svarbu, jis dziugina:)

doppelgänger

2015-04-21 20:04

Va, prisiminiau, berods John Lilly sakė, kad visata (realybė ir pnš.) yra tarsi Rorschacho rdquo;liapsasrdquo;, matom kiekvienas savaip.

violla

ZUNDA!!! Aūūūūūūūū :)

violla

O aš būsiu rdquo;padlyzardquo;, ot taip. Visada džiaugiuos pamačius doppelganger spaudus, zundos, vi taškus linijoj. O paskui - gerai viskas, gerai, kas ateina. Nuu, davajte, žyt družno, a?? VISI. Varpai, tai skamba visiems, visada :)

violla

Neiki prieky manęs,
Nes galiu nepasekt.
Neiki man iš paskos,
Nes galiu nenuvest.
Tiesiog eikim šalia.

Berods,
A. Kamiu
------------------------
Negalvoju, kas ieškom nestropiai. Galvoju, kad taip veda mus..

violla

Ten,kur mūsų laukia daug nežinomųjų,naujienų ir įtampos,abejoju,ar reikia eiti. Žinoma,tai galima daryti rsquo;per negaliursquo;, save priversti, išprovokuoti ir t.t. Bet tai tik, būtinai, paaštrins ligos rsquo;progresąrsquo;,blogąja prasme. Ir joks čia ne bailumas,silpnumas ar kt.
Kam erzinti ir taip piktą rsquo;vilkąrsquo;...O kas tai yra rutina? Žinomas darbas,žinomi namai ir žmonės? Manau,duok Die,visiems tą turėti. O rutina praskaidrinama galybe kitų dalykų. Ir mums,daugiau nei kitiems,reikalingas saugumas,ramybė,socialinis užtikrintumas,geri santykiai. Iššūkiais gyvenimui-mėtytis,turbūt,ne mums. Aš tai išbandžiau,man tai kainavo dar vienu lūžiu. Bet- čia aš nestabdau judėjimo ir nesakau,kad daryti nieko nereikia. Reikia,bet tai jau turi būti be streso ir įtampos. Jeigu,galima. Mes ir taip neadekvačiai reaguojame į daugelį dalykų. Tai buvo mano šiandienos nuomonė...

zunda

kaimynui

Į tavo klausimus, komentarus apie mane, atsakymo nebus.

šiaurė

2015-04-21 19:04

i44.tinypic.com/2lt3mzl.jpg

violla

2015-04-21 19:04

Noriu pasakyti,kad siaučiant dideliam vėjui, buvo daugeliui ženkliai pablogėjusi sveikata. Man taip pat,ir gan stipriai.Atsigaudinėjau tik nuo vakar. Bet aišku,tai neguodžia...
Ir...beveik, pritardama Žilvino nuomonei, - J.Ivanauskaitės knygą rsquo;Odė džiaugsmuirsquo;, filmą rsquo;Nuodėmės užkalbėjimasrsquo; skaityti-žiūrėti nepatariu. Bet, tik, patariu.
Tai gali apsunkinti...Aš pradėjau skaityti,bet toliau netęsiu...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių