Buvo šventės, neįdomu, gyvuoju. Bent dukrą pasveikinau. Tyliu, nėra kuom girtis ar skųstis.
Nepatinka draugo požiūris į tikėjimą, gal religingumą. Pats tokiu kraštiniu jaučiuos, nei man reikia įstabaus tikėjimo, nei jo siekiu. Nemėgstu pernelyg sureikšmintų dalykų.
Na,aš ir nemaniau kad norit mane nunuodyt:)Bet įdomu nuo ko priklauso kompensavimas?Kodėl jums nekompensuoja remerono?
Bet turbūt nekompensavimas duoda ir privalumų.Paciento žodis irgi būna svarbus.
Aš kaunietė:)
Labai ačiū už pasiūlytus vaistus,bet tiesa sakant neįsivaizduoju gydymo su kieno nors duodamais vaistais.Juk reiks gert ne mėnesį.Šiaip remeronas brangus,gal jūs žinot kaip pigiau jo gaut?
Ir dar-čia tas kur atseit nereikia užgert vandeniu,ištirpsta burnoj?
Maniškė gydytoja jau kokių 65m.,Ir šiaip jos pasiklausius,pašalinių poveikių niekas beveik neturi.Vaistai puikūs ir labai labai stebis,kad nepadėjo.Pasijauti lyg koks įskirtinis dinozauras,kuriam nepadeda,kai visiem padeda..
Mano norai nėra - daugiau turėti, aš noriu - daugiau galėti, ir tai nesusiję su materialinėm vertybėm. Pabėgimas nuo tikrovės jau seniai patikrintas ir patikimas būdas - skaityti, tik, deja, paprasti, žemiški dalykai sugražina atgal, į pilką kasdienybę.