ilona

2015-04-29 07:04

Labas, Inga gal gali savo paštą parašyti, aš ir apie tai galvoju.IKI

Laimutė

2015-04-29 07:04

nera tikslo del tavo laisku diskutuoti yra protingesniu laisku ir nuomoniu.

Sigita

2015-04-28 20:04

sveiki, gal jau kas zinote apie copaxone, kaip jis veikia, ar padeda...nes man ji leis kita savaite, as labai bijau...nes man tik pati gydimo pradzia...mano el pst. saaulute22@one.lt

Laimutė

2015-04-28 15:04

NEPYKITE BET PRIE KO CIA TIE LASINIAI AR ZMOGAUS LIESAS AR STORAS ISISKAITYKITE RASOMUS TEKSTUS IR KA KLAUSIA ZMOGUS.SEKMES

Antanas

2015-04-28 14:04

Ir vel as prasau patarimo :-). jau snd bus 12-tas kartas interferono dozes. Ar dar ilgai taip bus.. Jau noriu kad butu bent taip kaip buvo pries pradedant vartoti si vaista..Man sanatorijoj gyd. Kuziene iseinant gerai pasake: nesitikek nepraeis, cia tokia liga.. Bet ka daryt kad butu bent kaip pries menesi... jau noriu i darba :-)pavargau sirgt......

Aušrinė

2015-04-28 14:04

vilma ,gal jus man galite pasakyt kas ten jum su padais darosi nes man tai kartais buna toks verentis skausmas

vile

2015-04-28 13:04

Ne pirma karta skaitau sitas cia mintis, kad issivalo organizmas nuo interferonu, kai ju nevartoji, tai ir kilo toks klausimas, kaip, is kur gydytojai zino, kad tikrai issivale organizmas ir jau galima planuoti vaikeli?

vile

2015-04-28 13:04

Ne pirma karta skaitau sitas cia mintis, kad issivalo organizmas nuo interferonu, kai ju nevartoji, tai ir kilo toks klausimas, kaip, is kur gydytojai zino, kad tikrai issivale organizmas ir jau galima planuoti vaikeli?

zilvinas

2015-04-28 10:04

laba.nu interferono salininkai klausykit,ka tik snekejau su zmogum,kuris pradejo ji vartot pries tris menesius,jaucias jis puikiai,buvo nutirpus ranka,praejo,nu dar pakolkas temperatura buna apie 37 po susileidimo,bet praeina,ko anksciau ji reik pradet leistis.iki

suduvis

2015-04-28 10:04

Na netik ta moteris-bet ir dauk daugiau.Tik dabar susisiekti su Gardino medicinos institutu jokiu sansu.Bandziau per interneta kanors rasti-nepavyko.O pats principas yra tas kad gydyti reikia stubura o ne kojas ar smegenis.O del mirties nuo issetines sklerozes tai mano du pazystami nuo jos mire.Raimondas Basiukevicius perdauk itikejo kad nuo badavimo jis pagys,ir net reanimacijoj jo organizmas nepriieme jokio maisto.Tadamzina atilsi Raimundeliui.Poto toks Valius po ligos prograsavimo tiek eme rukyti kad irgi mire.Tad amzina atilsi Valiui.Ir gerbiamieji stiprybes jum ir netikekit niekuo tik savimi

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių