inga

2015-05-01 13:05

na mano darbingumas 40 proc,bet kiesta,kad sakot kad dirbantiems finansuoja.as nedirbu o gaunu,kasmet palaikomaja reabilitacija tik symet mane asuko tad pasiemiau ambulatoriny,o jai man reiktu maldaut,tai patarciau jiems pasiskaityti SAM V444 ystatumus,ten aiskiai parasyta,o beto jums patrciau psakambinti y ligoniu kasas,tada jums kelialapy pati poliklinika pasiulys

Ada

2015-04-29 18:04

as nesirbu,nepajegciau.Patarima toki keista gydytojas jums dave.Juk tik turint grupe kelialapis finansuojamas is ligoniu kasu, gal jis pajuokavo? o gal jus atrodote pernelyg sveikai? as cia zen

zen

2015-04-29 11:04

mano stažas 33m ,bet kaip nesuprantamai skaičiuojama ir gaunu tik 702lt /30proc .darbingumas/,kai buvau sveikas tai uždarbis buvo geras ,bet jėgos seko ir pinigėliai mažėjo ,o skaičiavo pagal rsquo;rsquo;silpnusrsquo;rsquo;metus .nors kiek dirbti jau nėra jėgu ir tenka verstiis iš to ka gauni.krizė.

Agnė

2015-04-29 09:04

Man 21 metai pries menesi man buvo pirmoji ataka ir tada suzinojau jog man IS ... man dar viskas taip nauja neaisku ir nezinom.... kaip sau as galiu padeti kad savijauta butu gersene?

inga

2015-04-29 09:04

na as gaunu ir neperdaugiausiai 500 lt,nes mano darbo stazas tik3 ,metai,tik tiek besuspejau padirbeti

Ada

2015-04-28 13:04

Pernai mane taip pavede, kad as net prasyti siemet nesirystu. zinau, kad teisybe mano puseje, bet kas paisys, kai esi tik ligonis.jeigu tureciau pinigeliu nesukdama galvos pasiimciau ambulatorini, bet mano pensija labai maza,nes labai trumpai dirbau,gaunu tik 460,o jusu kokio dydzio pensijos ir kur kreiptis jeigu esi isdirbes tik 8 metus ir tai mazai apmokamam darbe?

Ada

2015-04-28 13:04

ji netycia isitare, kad gydytojai pasinaudoje mums skirtais kelialapiais vaziuoja atostogauti.siaip tai turetu seimos gydytoja viska sutvarkyti.beja, mums priklauso pilnai apmokamas

Ada

2015-04-26 06:04

MANE TIK NUKREIPIA SEIMOS GYDYTOJA REBITOLOGUI, O SI PASAKO,KAD NERA KELIALAPIU. GYDYTOJAI PER JUS NEGALI ISVAZIUOTI,GAILA, KAD DIKTOFONO NETUREJAU

inga

2015-04-25 07:04

o lelialapius paskiria seimos gydytojas o ne reabilotologas,jis tik suraso dokumentus ir paraso koky kelialapy skirti,o paskum jau sprendzia jus gydantis gydytojas ar pasiust y komisija kelialapiui

inga

2015-04-25 07:04

na gavau ambulatoriny kelialapy,tad teko apsimoket maista ir kambary,bet as nuomavaus pas zmogu buta,tai gavos zymiai pigiau,beto mums priklauso palaikomoji reabilitacija kasmet,as symet klaida padariau,kad pasiemiau ambulatiny.na gavau,perlines vones,parafina,baseina,masaza,magnetines sroves gerinti galvos smegenu kraujotakai,manksta,tai tiek proceduru,bet ju skaicius buvo didelis,gavau 10 masazu,vones ir basaena ejau kas antra diena kol buvau reabilitacijoje.o kitu proceduru ir po 10.vienu zodziu esu patenkinta gydymu,man visad reabilitacijos padeda bent laikinai,ir mane gydes gydytojas sake kad kasmet mums priklauso gydytis ir tai yra butina,tai va teik jai dar kas domina paklauskite pasakysiu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių