2015-05-12 08:05
man kasmet daro magnetiny rezonansa o ten smegenyse rogso zidinys. BERA tyrimas tai kap per ausis tiria nervu pralaiduma,mato pazeistus nervus,ant kuriu laikui begant susidaro zidinukai,tuos tyrimus man daro taip pat kasmet,as paprsau kad padarytu,o vaistus as naudoju paprastus nuo skasmo,kas3men susileidziu neurubina arba milgama,daug judu ,kartais susileidziu pleciancius,kai ima lb aptirpineti rankos ar kojos,paguliu ligonineje,vaziouju y reabilitacija ji daug padeda,geriu tik zalia arbata,jokios kavos,jokio gazuoto gerimo,isskyrus sampano taure.kartais juodos arbatos,stengiuos vartot kuo maziau riebalu,pieno prodiktu y savaite karta,vengiu saules,karsto vandens ir maisto karsto,persalus,stengiou naudot tik zolialiu arbatas,kuriu pasirenku per vasara,kad tik maziau tos chemijos y organizma,atsisakaiu cukraus,tai vat visko neisvrdinsu,ir nera skriauda organizmui,valgau viska tik ta maista prisitaikau,kad nebut lb riebu,tai darau tik2metai,tiesa kartais pageriu organizma valanciu preparatu o kartais tiesog zolialias,ir dabar pati tiesog maastau,gal tia ir panaikino man tuos pazeidimus,nes tai buvo man ir staigmena,beto dar prisiminiau gydytojos zodzius,kap pasake apie vaistus ji man,o paskum ji sako,tai gal jus save labai prisiziurite,maista taikotes,ir ttt,tai ir jai papasakojau kap gyvenu,tai ji net kita gydytoja pasikviete mane parodyt ir pasake kad man isnyko pazeidimai,tai vat ir as pati nebezinau,kas kaip,aisku man uzeine lb negerai kartais vos paeinu kap silpna bloga,bet atkenciu,tada tsa dienas paguliu daugiau,igeriu koky vaista ir pamazu imu atsistatyti per kancias,