ONUTE

2015-05-13 18:05

Trentalis yra pleciantis,gerina kraujotaka daugiau galunes,kojose,man pagereja eisena,pageriu po viena kapsule įdiena ppora menesių paskui padarau pertauka koki menesiuka,užeina kartais su širdim jauciu permusimus ar tai kažkokį pasivartyma nežinau ,kaip pavadinti tada pageriu mildronata, jis stiprina širdies raumenį irgi pajauciu pagerejima,nes jeigu kažka padirbu daugiau is jegos tai sirdele jauciu.Okai man pradžioje ligos paskyre prednizalona po4laselinių pasijutau labai blogai pasakiau daktarei o ji sako nieko bus gerai ,tai susitariau su sesute irmudvi nutraukem ta vaistuka o kad daktare nesupastu lasino seip organizma stiprinancius vaistus nusipirkau irgi pati ,taip kad jie nelabai nori klausyt kaip jauties daro savo ir tiek,taip kad nežinau nei skrandžio skausmo ar kepenu,gal kada ir sutiksiu su jų gydimu ,bet tik tada kai nepereisiu jau per kambarį,o korteleje tai aisku prirasyta kad ir lasinau ir geriau ir i raumenis leidaus to prednizalono okažin ar dar vaiksiociau jei viska buciau vartojus...

ona

2015-05-13 17:05

Ar yra tarp jūsų studentų?ar zino kursiokai apie jūsų problema?mano dukra serga jau 5 metai,studentė,bet liga nuo kursiokų slepia,neturi draugu....

inga

2015-05-13 08:05

as,lankaus kauno klinikose pas gyd.Balnyte,lb maloni gydytoja,jus netaip mane supratote,man dingo ne zidinukas o nervo pazeidimai ,na ybrezimai is kuriu vystosi zidinukai,taip tai stebuklas,duok dieve,penktadieny kita apsilankysu pas gydytoja BALNYTE,tai bus aisku kas ten atsitiko su manimi,bet jaucious taip pat,pvz send,sunki galva ir skaudama,nera nuotaikos irtt,bet isaus nauja diena ir bus geriau

aistė

2015-05-12 19:05

as memoril isgeriau dvi kapsules ir dingo rankos tirpimas.tiesa sakant,man liga prasidejo tirpimais.sedziu paskaitoje,o koja kazkokia nepatogi pasidaro,net nemoku apibudinti.paskui desne ranka,tarsi kokios atgrubnages pasidaro. O jau kai akys sustreikavo ir visai pasidare blogai vaikscioti degnozavo sia liga,.

inga

2015-05-12 08:05

man kasmet daro magnetiny rezonansa o ten smegenyse rogso zidinys. BERA tyrimas tai kap per ausis tiria nervu pralaiduma,mato pazeistus nervus,ant kuriu laikui begant susidaro zidinukai,tuos tyrimus man daro taip pat kasmet,as paprsau kad padarytu,o vaistus as naudoju paprastus nuo skasmo,kas3men susileidziu neurubina arba milgama,daug judu ,kartais susileidziu pleciancius,kai ima lb aptirpineti rankos ar kojos,paguliu ligonineje,vaziouju y reabilitacija ji daug padeda,geriu tik zalia arbata,jokios kavos,jokio gazuoto gerimo,isskyrus sampano taure.kartais juodos arbatos,stengiuos vartot kuo maziau riebalu,pieno prodiktu y savaite karta,vengiu saules,karsto vandens ir maisto karsto,persalus,stengiou naudot tik zolialiu arbatas,kuriu pasirenku per vasara,kad tik maziau tos chemijos y organizma,atsisakaiu cukraus,tai vat visko neisvrdinsu,ir nera skriauda organizmui,valgau viska tik ta maista prisitaikau,kad nebut lb riebu,tai darau tik2metai,tiesa kartais pageriu organizma valanciu preparatu o kartais tiesog zolialias,ir dabar pati tiesog maastau,gal tia ir panaikino man tuos pazeidimus,nes tai buvo man ir staigmena,beto dar prisiminiau gydytojos zodzius,kap pasake apie vaistus ji man,o paskum ji sako,tai gal jus save labai prisiziurite,maista taikotes,ir ttt,tai ir jai papasakojau kap gyvenu,tai ji net kita gydytoja pasikviete mane parodyt ir pasake kad man isnyko pazeidimai,tai vat ir as pati nebezinau,kas kaip,aisku man uzeine lb negerai kartais vos paeinu kap silpna bloga,bet atkenciu,tada tsa dienas paguliu daugiau,igeriu koky vaista ir pamazu imu atsistatyti per kancias,

dana

2015-05-11 16:05

tuos vaistus skiria ligoniams,kurie gali nueiti 200 metrų ,nemažiau.

inga

2015-05-11 16:05

mane tirpimai lydi nuolatos,norejau jusu paklausti kas naudojate tuos vaistus,tai kokios bukles esant juos jums paskyre,ar sunkiai vaiksciojot ar matete,nes man sendien padare BERA IR VEF tyrimus Docente,ir mane pasveikino,kad dingo pralaidumas,na nervu suraizymai,ji pati nustebo,nes ji visus 3k man dare ir visad rasdavo o sendien nea,aisku cia dziugi naujiena,bet rado kazka kita truputy pazeista,bet ta docente,man ir sako,matai vaistai savo daro,o jus ligoniai ju nenorite naudoti,ir kap as jai pasakiau ,kad as nenaudoju tu vaistu,ji manimi nepatikejo,tai s jai ir papasakojau ka valgau ir kap gyvenu,tada lyg ir patikejo,taigi isvada tokia stebuklu buna ir be vaistu,bet nesu tikra kad man ju neprireiks,uztat atidziai skaitinejau apie vaistus,kad turetau bent menka supratima

dana

2015-05-11 13:05

ligos pradžioj ,kai prasidėjo tirpimai ir aš rimtai nežiūrėjau,gyd liepė pasidaryti tyrimus ir tt,nors diagnozė buvo jau nustatyta, o man tuo tarpu vis labiau ėmė liga ,po 1,5 savaitės pakliuvau į ligoninę paralyžiuota iki pažastų , todėl manau ,negalima į ligą žiūrėti nerimtai,reikia kalbėtis su gyd. klausti ir sakyti jei atsiranda kokių nors naujų reiškinių,aš taip manau.

irena

2015-05-11 13:05

as nevartoju nieko,tik vit,ir retkarciais papildus.vaistu jokiu niekada nevartojau.Siaip tokiais atvejais atengiuosi daugiau judet,mankstintis,daugiau ilsetis pamiegot,ir gyvent kaip iseina,nekereipiant demesio i beda.iki siol taip praeidavoStengiuosi rimtai neziuret i savo liga,manau kikvienam savo.Paprasciausiai kol nusprendziu eit pas gyd.preina savaite kita,ir bedos praeina.Gal perdauk rimtai ziurim i liga,o juk reikia ziuret gyvenimo,taip lengviau

aistė

2015-05-11 09:05

Man irgi taip budavo,kad kojas ir rankas atimdavo susinervinus,o dabar aptirpimas laikosi. O jus Irena ka nors vartojate?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių