Mindaugas

2015-05-18 07:05

Gimiau per anksti(kaip toj dainoj. Itariu,kad buvo bandoma manes atsitratyti,bet buvo per velu.(geru giminaiciu pasakojimas).Taip ir gimiau ,as,Mindaugas.Turintis tik viena inksta ir siaip nezimiu apsigimimu.Konkreciau, dantys pas mane isideste ne taip,kaip pas kitus zmones. Na ir viska vainikuojantis priedas, IS. Ant tevu kaip ir nepykstu tik jauciu karteli

aistė

2015-05-17 19:05

Tema opi,bet ja gvildendami galbut padesime sau ir kitiems.As irgi nieko gero apie savo seima pasakyti negaliu.Mes turbut aukos savo tevu santykiu

zen

2015-05-17 19:05

labai opia problema bandote išnarplioti ,ji tokia ,kad ,atrodo gali kalbėti be galo ir kartu nesinori jos liesti ,bet realybė tokia -aš ramus iki sekančio neramumo .gerai kad apie tai kalbate ,nes išsikalbėjimas dažniausiai padeda ,o išklasyti gali tik suprantantis ligos sudėtinguma. ogal aš klystu ,nežinau.stiprybės ir optimizmo visiems.

Nina

2015-05-17 16:05

taip is harvardo,be abejo nepatvirtinti, bet jau pradeti tyrimai su žmonemis,vaistai baltiminiu pagrindu

dana

2015-05-17 14:05

taip pasakiau,nes susirgom abi,beveik vienu metu.

lina

2015-05-17 09:05

As atleidau. Isilieju tik jums, nes atrodo,kad suprasti gali tik sergantis. Beja,mano vaikystes namuose buvo vien pyktis,darbas ir visakam neapykanta.O as taip pergyvendavau

Mindaugas

2015-05-17 09:05

Tevai itakoja liga: Paveldejimas,(nepilnaverte imunine sistema), netinkama prieziura(patys daug dirbdami nesugebedavo priziureti savo vaiku),emocinis vampyrizmas vaiku atzvilgiu. Tai pagrindines priezastys lemiancios IS. Tarp kitko,JAV moteriai serganciai IS draudziama gimdyti.O pas mus?

lina

2015-05-17 08:05

Mano mintys dabar pozityvios, bet vaikyste buvo negatyvi. Tai kam man dabar save ir kitus apgaudineti sakant,kad viskas buvo laaabai gerai. Tevas manes net akyse negalejo pakesti. Tai ne isigalvojimas,tai tiesa. Jis jau mire,as ji slaugiau. bet nuoskauda vistiek rusena ir niekur ji nedings,kol gyvenu. Juk galva, iki samones netekimo, susidauziau jo priziurima. (tuomet man buvo 2,5 metai).

lina

2015-05-16 20:05

man deagnozavo 1988 metaus, bet vaikysteje buvau silpna,fiziniu pratimu nesugebedavau gerai,kaip kiti atlikti.vaikysteje labai daznai parkrisdavau ir susimusdavau,mama pasakojo.taigi, man atrodo,kad traumos didesne itaka turejo,o cernobylis galejo paspartinti. kaip ten bebutu, bet radiacija daugiau vezinius susirgimus sukelia, nors...Gimdziaus 1982,o po to pasijauciau baisiai.Tik niekas sios ligos net neitare.taip ir vaikciojau temdama koja iki 1988.

dana

2015-05-16 18:05

mano giminėj niekas nesirgo , šia liga,sergu tik aš ir mano vyresnė 11 metų sesuo,susirgom tais pačiais metais 1987 , aš susirgau pavasarį,o ji vasarą.Turim ir brolį jis metais jaunesnis už sesę,bet jis sveikas.Daug kas tada kaltino Černobilio sprogimą,bet kas ten žino...Žmonės visais laikais sirgo ir sirgs.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių