dana

2015-05-26 09:05

visi jie turi pašalinį kuris did.kuris mažesnį.Matyt užsieny del to ir daro tyrimus kuris tinka,o kuris ne.Lb.gaila kad pas mus to nedaro.

dana

2015-05-26 09:05

Tai jūs du mėn.lovoj gulėjot,kol organizmas apsiprato ?

aistė

2015-05-26 07:05

du menesius

aistė

2015-05-26 07:05

Kiek masn zinoma,copaxone neturi pasalinio poveikio,yra sintetinis baltymas. Interferonai gyvulines kilmes baltymas,del to turi pasalini poveiki.Abu gerina pralaiduma,pvz.jeigu impulsas nepraeina,jis padeda jam plisti.Nelabai isivaizduoju,kad del ju galetu gresti vezimelis?Si liga eina pirmyn i finisa,taigi, vezimelis ir su jais ir be ju, klausimas tik kada. Asmeniskai,as, leisciausi viska,kad ti tai atitolintu.Beja,liaudiskais metodais netikiu.Tai jie manes vos i vezimeli nepasodino. Tai tiek,jums Dana paciai rinktis,kiekvieno organizmas unikalus ir nenuspejamas,sekmes

dana

2015-05-26 05:05

noriu paklausti,o kiek laiko po vaistų susileidimo jautėtės blogai ?

dana

2015-05-26 05:05

man tokių blogybių nebuvo nei pradėjus copaxoną,nei kai jį nutraukiau keliom dienom,nes visur buvo sukietėjimų,o į juos dūrt negalima,kad apscesas nesusidarytų.Ilgam laikui nutraukiau nes dalyvavau studijoj,o kad intrferoną kompensuotų toliau valstybė ,reikalinga punkcija,po to konsiliumas,tai va, kol visą tai sutvarkiau ir praėjo tie mėnesiai,ne be gyditojų žinios.Ir db.darau ,tiksliau nesiduriu vaistų su jų pagalba,pasirodo yra žmonių kurie netoleruoja intf.gal man kurį pritaikys,bet jei pašalinis toks stiprus,gali į vežimėlį jau ir db pasodinti,nes man suleido tik pusę ampulės.

aistė

2015-05-25 15:05

Buvau netycia nutraukusi rebifa, tik 3 dienom,pasijauciau taip blogai,kaip ir pries vaistu vartojima.Susileidus viskas susitvarke.Mano angina operuota,be abejo esu skiepyta ir turejau stresu,tame tarpe ir ilgalaiki. Nepaisant,kad esu skiepyta persirgau visomis vaikiskomis ligomis. Nuo pat vaikystes esu silpnos sveikatos.

dana

2015-05-25 07:05

sveiki, 2 metus vartojau copaxona,dalyvavau studijoj,po to ,kad pratęstų,padarė punkciją.Pertrauka buvo apie 2 mėn ,kai vėl tęsiau toliau copaxoną,smarkiau jaučiausi apgirtus nei iki to,susidarę guzai laikėsi po 5-6 d.O blogiausia,kad atsirado nugaros raumenų skausmas,lyg kas juos nuo kaulų plėštų ir sąnarius skaudėjo.Anksčiau tokių dalykų nebuvo, dar suprasčiau jeigu pradžioj vaistų,o db. po tiek laiko....Santariškėse per pykčius pakeitė į avonexa,trpt.buvo silpna,užgulė krūtinę ,pasmaugė,tuo ir baigėsi,apsidžiaugiau kad viskas ok.ir tik 1 kartą leistis.Kitos dienos vakare užtirpo kairė pusė,ji pas mane ir taip užtirpus bet db.ją užspaudė labiau,pasijutau lyg po kokio mikro insulto,vos parėjau namo,po 3 val praėjo,apsidžiaugiau..Ryte persimetė į dešinę pusę,po to apėmė visą kūną ir taip kaitaliojosi.Todel kitą savaitę vaistų nesileidau ir per tą laika viskas susitvarkė.Jei būtų pablogėjimas,be prednizolono nebūtų praėję tokie tirpimai,kai jau darosi sunku ir vaikščiot,todel galvoju kad trbt.interferonų netoleruoju ?

zen

2015-05-24 12:05

tai kad nėra ka pridurti ,nes manau ,kad gyvatei įkandus ,suleidžiant priešnuodžius žinoma ,kokie nuodai ,o nežinant galima turėti bėdos. jei butu žinoma nuo ko prasideda liga /tiksliai ,nespėliojant rsquo;rsquo;galrsquo;rsquo;/ ,tikriausia gydymas būtų efektyvesnis .gal aš klystu -nežinau.

dana

2015-05-24 08:05

sveiki,gal kas vartojat homeopatinius preparatus,nes mano organizmas trbt.jau atmeta interferonus.?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių