Mindaugas

2015-05-31 06:05

Paprastai zmones zino nuo ko susirgo, o nespelioja tik gyvulys, nes jam gerai taip kaip yra...Aiste, man patinka Jusu mintys

inga

2015-05-30 18:05

pastebejau jusu parasymus,ir man pastrigo tai ,kad naudojo vaistus kurie stabdo liga,o pasirodo jusu galvyteja tu zidinuku pasisejo,as nevartoju tu vaistuku,man siule bet atsisakiau,nors sergu mazdaug 13metu,bet ti symet atsirado 1 zidinukas ir kas keisciausiai kad man isnyko nervo pralaidumas,na smulkus nervo ybrezimai kurie pralaiduma mazina,poto atsiranda randeliai,zidinukai,manau cia stebuklas ir aisku dziugi naujiena,beto as kaime gimiau ir uzaugau ir gyvenu,ir gal geiau jauciuos nei kai katrie is jusu gyvenanty mieste,tad nemanau ,kad gyvenamoji vieta ka nors sudaro,jau cia buva kap musu organizmas sumasto,betp lb malonu paskaityti visu pasisakymus nuomones,tai yra lb saunu,gal kas ir pasisemia sau naudingos info

aistė

2015-05-29 13:05

Labai geras pastebejimas,liga pajuntama tik tada, kai jau kaip reikiant mielinas sunyksta.Gali buti,kad dauguma serga nuo vaikystes...tuomet,gal maitinimasis buvo blogas?gal katastrofiskai truko kokio nors vitamino?kazkur skaiciau,kad kaimo zmones dazniau serga uz miestiecius. Kazkada,kaime,zmones maitindacosi tik tuo,ka patys uzaugindavo ant savo zemes.Jeigu dirvozemyje trukdavo vario,kuris gyvybiskai butinas,stai tau ir IS priezastis.Tai tik viena hipoteziu

dana

2015-05-27 14:05

Kai daro magnet.rezonansą,šviesios dėmelės yra židiniai,matyt tose vietose mielinas sumažėjęs,ir kadangi jis toliau nenyksta juos vadina randais,nes veikiantys židiniai kaupia kontrastą,tą kurį leidžia į veną,ir tos vietos yra labai ryškios,tęn mielinas matyt yra išnykęs,man taip atrodo.Žinoma gyd.paaiškintų geriau.

aistė

2015-05-27 14:05

Esu labai jauna,tai normalu,kad sergu dar neseniai. bet patikekit,kad mano patirtis nera niekine, nes kol deagnozavo iS buvo daug deagnoziu. Geriau begale vaistu,saziningai gydziausi, bet vis blogejo. tuomet mama surado zmogu, kuris gyde liaudiskomis priemonemis ir tuomet man ziebe priepuolis.Tai buvo akcinas padaryti MR ir...Tai va,kokia mano istorija.o blogai jauciausi jau besimokydama,taigi numanau,kad as sergu jau kokiu dvejus metus

dana

2015-05-27 12:05

Labutis visiems,aciū už patarimus,kalbėjausi su gyd.kuris patarė avonexo atsisakyti,taip ir padariau,nes tai per did.šalutinis poveikis,juo labiau,kad taip ilgai laikosi.Trečiadienį bus konsiliumas trbt.teks gryžti prie copaxono . O dalyvauti studijoj pasiūlė gyd.K.Padarė magnet.rezonansą ,o ten vietoj kelių židinių atsirado daugybiniai židiniai,nors ir gerai jaučiausi .Kaip gyd. paaiškino,nežinia kada jie galėjo pradėti veikti,o tada neaišku ar vėl galėtų atstatyti,todėl ir sutikau.

aistė

2015-05-27 09:05

Labas visiems, pamirsau dar parasyti,kad prie vaistu priprantama.Is pradziu pasalinis poveikis buna didziulis, veliau simptomai rimsta. Pavyzdziui, as, jau nejauciu jokio negerumo,nors pradzioje norejau atsisakyti,bloga labai budavo. Patarimas danai,nesukite sau galvos,gydykites. Vaistu neskyrimas yra savotiskas pasmerkimas, nes ne kiekvienam jie tinka, o jeigu tinka tai valio.Skaiciau,kad jau paskutineje stadijoje vyksta tyrimai oraliniu vaistu nuo IS

lina

2015-05-27 08:05

mindaugas teisus,kol dar jus gydo tai net nebandykite liaudiskomis gydytis. As negaunu vaistu,bandziau viska pradedant zolelemis,baigiant dilgelemis, bitemis. kazkur skaiciau apie tai ir pabandziau. to p[asekoje suzinojau,kad esu alergiska bitems, bet ir nuo dilgeliu alergija gavau.

Mindaugas

2015-05-27 08:05

dziaugiuosi,kad gaunu vaistus. liaudiskomis priemonems tik i anapili nuvykti tinka, o as neskubu. Pasalinis poveikis man visuomet buna, bet ne tirpimai. Gal tai jums ligos simptomai. Pritariu kazkam,kad vaistai paumejimu nestabdo,tik gerina gyvenimo kolybe. O tai jau daug

aistė

2015-05-26 14:05

ne,tik temperatura po susileidimo auksta budavo ir galva skaudedavo bei sukdavosi, pykindavo. Gal jus apie kitokius pasalinius poveikius kalbate?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių