guru

2015-05-29 15:05

O ka jus manote,kad tie psichoterapiautai meile tryksta padeti pacientams?Nebukit naivios,nes tai biorobotai imituojantys tipo nuosirdzius jausmus ir naudojantys speciales psichologines formules,ir nedaugiau.

indre

2015-05-29 15:05

sweikuciai.apsilankiau saime forume ir tikiuosi susidraugauti su cia lankanciais.labai butu malonu su jumis susipazinti ir paplepeti ;)

doppelgänger

2015-05-29 14:05

Man tokia nostalgija:)
Pink Floyd-Learning To Fly

dalužė

2015-05-29 13:05

Zinau,kad siame forume yra zmoniu,kurie vartoja vaistus.Noreciau paklausti , ar nebando ju sumazinti ar visiskai atsisakyti?Kaip ta depresija ir kokios jos pasekmes pasireiskia nevartojus vaistu?

Leta

2015-05-29 13:05

Siekiant tvarkos forume, nustatytos forumo paslaugų kainoss. Tarifo nežinojimas nuo mokėjimo neatleidžia.

Paslauga Tarifas
................................................
Atsakymas į klausimą 5 Lt
Teisingas atsakymas į klausimą 20 Lt
teisingas atsakymas raštu 100 lt
Atsakymas į kvailą klausimą 150 Lt
Mandagus atsakymas į kvailą klausimą 200 Lt
Teisingas atsakymas į kvailą klausimą 300 Lt
Užuojauta 50 Lt
Nuoširdi užuojauta 100 Lt
Patarimas 15 Lt
Tylėjimas 2 Lt/min
Mandagus tylėjimas 4 Lt/min
Kaltas tylėjimas 10 Lt/min
Tylėjimas su džiugia šypsena 1 Lt/min
Tylėjimas su sarkastiška šypsena 1 Lt/min

debeselis

2015-05-29 12:05

Visi antidepresantai turi šalutinį poveikį,mes tai žinome, o pasakymas ar gerti ar negerti tai kiekvieno reikalas. Pvz. man buvo išrašę zoloftą, jis man visai netiko, nors sako stebuklingas vaistas, reiškia kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. Ir paprieštarausiu guru, mesk seroxatą, ar gerk zoloftą bus geriau, juokinga, gal tu kiaurai matai, kokie vaistai gali tikti. Tiesiog parinkti gydytojo vaistai ne visada tinka, tai žino gydytojai ir mes. Jeigu pritaiko, kuris padeda, tai reiškia labai gerai. Yra didelis darbo rezultatas pritaikyti vaistą, o paskui jau lieka gydymas.

Vilte

2015-05-29 08:05

kiekvienas antidepresantas pradzioje turi salutiniu poveikiu, bet jei tie salutiniai poveikiai smarkiai jauciasi tai reikia nuveiti pas gydytoja, kad pakeistu kitokiu.

Vilte

laba visiems...kiekviena diena uzeinu paskaityneti cia, bet parasyti neistengdavau, nes is salies keistokai atrodo, vis tik pyktumai...vienas kito izeidinejimai...tai gi mes esame suauge zmones. Ir tas depresijos forumas jau darosi panasus i pykcio, paniekinimo foruma.Baikite pyktis ir gyvenkite daraugiskai...)))

Roberta

Veta, neprasidėkite su vaistais.Dar labiau išbalansuos.Nebent jau būtų visai riesta.Aš taip galvoju. Bet yra ir kitokių nuomonių, žinoma.

guru

2015-05-29 07:05

Na gydymo pradzioje zoloftu,nerimas neisvengiamas,bet po keliu savaiciu jis praeina.Siaip geras vaistas ir labai papuliarus ypatingai tarp moteru.Bet sakyti,kad jis jums tiks tikrai visu 100%,as negaliu.Jis yra antidepresantas ir nedidina kuno svorio jeigu ka.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių