smilga

2015-05-30 05:05

Debesėli, mačiau tavo žinutę, tik šiuo metu retai čia lankausi. Pritrūksta arba laiko, arba sveikatos. Kuo geresnės tau nuotaikos ir gerų žmonių aplink.

O Baltąjai varnelei pats laikas atgauti savo tikrąjį pavidalą. Juk...viskas praeina...:) Kad Letos bankas nesubankrutuotų, iš savo pusės, į sąskaitą pervedu šitą dolerinį drugelį. Net mėnulio diena netikėtai sutapo rdquo;Balandis arba Drugelisrdquo; (turėtų atnešti gerovę):). Kaip avansą už įvairiausius atsakymus, patarimus ir atjautimą...

violla

2015-05-29 21:05

Kas turite katinus-branginkite kaip daktarą Aiskaudą ir biolauko lygintoją bei didintoją. Aš dažnai namiškiams, kai pavargę grįžta, pamatuoju su virgule biolauką. Tai būna nuo 1,5 iki max 27 m. Kai būna tik puse metro, vad. energetinė koma ir reikėtų jau suteikti pirmąją pagalbą gaivinant(žinoma, bioenergetinę). O bandžiau ne kartą matuoti savo Leo biolauką- ką gi, nusibodo visiem skaičiuoti virgulės apsisukimus: virš 100 ir t.t. ttt.. Labai gera ir sveika būti šalia tokio turtuolio, t.y. apsupty jo stipraus lauko. Ir žmogaus, žinoma, bet tokį labai retas turi. Labai. Man neteko tokio išmatuoti. Dar. Esu matavusi vieno jogo, tai buvo 71.
Mano katinėlis toli nuo lauko durų nevaikšto, nes galima baltas kojines išsitepti, gali vėjas uodegą išpustyti...nemėgsta diskomforto..:))
-----------
O jei pagal eilėraštuką, tai šiuo metu noriu būti mėnuliu ir debesiuku užsikloti:)-ką ir bandysiu padaryt:)-Labanakt.

zunda

2015-05-29 21:05

Nėra. Na ką gi, ramios nakties visiems.

zunda

2015-05-29 20:05

O man visą savaitę taip liūdna, kad, atrodo, tą liūdesį jaučiu net fiziškai. Neturiu net noro galvoti kas šiame pasaulyje teisinga, o kas iškrypėliška. Nematau toliau savo liūdesio (o gal nosies).

Gal yra norinčių mane paguosti ? :) (liūdna šypsenėlė)

vi

2015-05-29 20:05

Trumpam sulaksčiau į svečios šalies didelį miestą, ir vėl pasidarė bjauru. Kažkas ne taip šiame pasaulyje. Arba mano galvoje... Net pro lėktuvo langą matosi, kad kažkas iškrypėliško yra tame jų vakarietiškame pasaulyje, kur mes taip veržiamės. Kiek užmatai, žemė nuklota dirbamos žemės stačiakampiais, mažučiais dirbtinų miškelių intarpais ir gyvenviečių opomis... Neliko vietos paslapčiai, bet niekas nieko nežino. Nusileiskim ant žemės. Dieve, kuo gi mes skiriamės nuo beždžionių? Kad išmokom kalbėti, kartais nueiti į bažnyčią ir svaigintis narkotikais? Bet svarbiausiais visvien išliko 3 dalykai - pasisotinti, pratęsti giminę ir būti dominuojančiais ar bent pastebimais bandoje. Ai...

Leta

2015-05-29 18:05

Mokamų psichoterapinių grupių yra. Grupinis seansas kainuoja pigiau

as

2015-05-29 17:05

Apskritai geriau bet kokiu vaistu vengti! Gal jie ir padeda, bet kartu kazkam tikrai kenkia! Tam zmogui pasiseke su zarynu ar skrandziu, bet tikrai manau, kad kazkur kitur pakenke, tik gal nesijaucia! Galu gale smegenims kenkia! Daraisi atbukes.
Labai linkiu jums suprasti, pamilti save ir pasveikti!

viollaa

2015-05-29 16:05

zundai

Bet žinok, kad tu ten ne viena. Visada yra laikančių kompaniją. "Užeinu" ir aš..:)

doppelgänger

2015-05-29 15:05

Indre, malonu matyt naujus veidus. Visada prasom:)

dalužė

2015-05-29 15:05

Didelis skirtumas kai zmogus nori rdquo;padetirdquo;uz pinigus ir padeti veltui,ar ne?!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių