doppelgänger

2015-05-30 21:05

Tikrai, šaunus susitikimas išėjo:)

Psichologei

Atvirai kalbant: nepanašu į profesionalaus psichologo žodžius, atsiprašau.

Mei

2015-05-30 21:05

va, atejau ir iseinu, biskiukas negaliu siandien bendrauti
dovanok viola, gal daugiau kas uzsuks
labos

viollaa

2015-05-30 20:05

Registruojuos ir aš po 00., bet kaip čia nepamigus:)
O kas dar?

zunda

Tai jau su tom aguonom taip būna - jei ne policija, tai narkomanai. Belieka parduotuvė, o gražių žiedų ir nematyt.

viollaa

zundai

Aš šiandien išsikapsčiau iš duobės ir pagaliau, jau šviesu. Tik. Nežinau-gal ryt vėl "įvairuosiu". Seniai buvau nemačius šviesos..
Taigi, šiuo metu aš stipri, duokš ranką ir traukiu tave. Mane irgi, ištraukė. Kiek ilgai nežinau, bet džiaugiuos ir už šitą minutę.

viollaa

Mei

Graži idėja:)

Leta

2015-05-30 19:05

Ai, einu aš miegot, atsibodo man pilstyti iš tuščio į kiaurą. Ne vien depresija yra šiam pasaulyje. Jeigu jums vaistai nereikalingi, tai nevartokite, kur čia problema?
Irgi mat hamletai - vartoti ar nevartoti. Visi kalti: daktarai gydo dėl pinigų, psichoterapeutai apskritai nieko neverti, farmacija tai jau iš vis pragaro vartai. Tai ko jūs norit? Kas trukdo gyventi be vaistų? Nenorit ir nevartokit. Sėkmės, aš per silpna tokiem žygiam. Aš tikiu savo gydytoja, aš patenkinta savo grupės terapeute, aš džiaugiuosi, kad atrandami vis nauji vaistai nuo psichinių sutrikimų, man tai padeda gyventi gerai

Vienas

fizika muzika kelnes be guzika
)

violla

Tik ką grįžau iš daržo-sodo, kuris šalia namo. Na, sėjau dar salotų, agurkų visokiausių, nes alyvos baigia žydėti. Laikas. O kaip nuostabiai žydi smulkiažiedžiai irisai-mėlynai mėlynai...ir tokia gausybė braškių žiedų...Braškės, su plakta grietinėle...Juk svajoti nedraudžiama. Ir dar-nejuokinga:)Sako.

Leta

2015-05-30 18:05

Guru teisus, anotacijų aš neskaičiau, bet keletui mano pažįstamų yra būtina vartoti vaistus nuolatos. Kitaip jie būtų ligoniai, o dabar normaliai gyvena ir dirba. Manau, kad tai ir yra profilaktika. Ir reali pagalba psichinių sutrikimų varginamiems žmonėms, leidžianti sugrįžti į normalų gyvenimą, pasirūpinti savimi ir kitais.
Ir nereikia davatkiškai samprotauti apie tai, ko neišmanot. Turiu omeny psichinių susirgimų profilaktiką. Esu tikra, kad jei žinotumėt, kad jums padės, lėktumėt kaip bitės prie tų vaistų

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių