inga

2015-06-01 17:06

dar norejau jusu paklausti,ar jums is cia esnciu kam nors siule darytis operacija galvos,nes kazkada sanai sake,kad daromos operacijos,bet jos tik laikinai padeda ,mazdaug5metams,nezinau is kur tai buvo istaukes gfydytojas toky dalyka

dana

2015-06-01 15:06

nesu naujovių mėgėja ir labai džiaugiuosi kad jums taip gerai sekasi.

dana

2015-06-01 10:06

nes etsirado daug židinukų,ir kaip gyd.sakė,nežiūrint to liga visą laiką progresavo ir tik laikas parodys kada kuris pradės veikti,todėl ir vartoju vaistus,kad sustabdytų židinių atsiradimą.

inga

2015-06-01 07:06

kap skaityti nuotraukas,as buvau radusi siouse puslapiuse issetine skleroze,zinai kad dau varciau ir buvau radusi ir ten lb aiskiai buvo parodyti tie zidinukai ir kap juos atrasti ju dydis ir ttt,bandyk paieskoti,arba tiesiog googlej yvesk zodzius manau turetu tau ismesti,sekmes

Mindaugas

galime diskutuoti apie zidinius. mano galvoje,prie ketvirtojo skilvelio yra du jau nekaupiantys kontrasto ir vienas besiformuojantis periferijoje kaupiantis kontrasta. nurasiau.gal kas galite paaiskinti nes pats nesigaudau nei MR nuotraukose.Man MR dare du kartus,pirma karta kontrasto neleido,o antraji karta ji leido ir pamate,kad vienas zidinys ji kaupia.

inga

tai vat mane tai kamavo lb did galvos skausmai kaireje puseja,ir nekap jauciaus preis zidinio atsiradima,nes man buvo tik pazeidimai nezymus,bet pernai rudeny uzejo did galvos svaigimai nebegalejau net paeiti,lova sukdavosi,bet tai buvo tokie preipuoliniai svaigimai,bet jie kap atsirado taip ir dingo be jokiu vaistu,tiesiog pragulejau lovoje gal savaite,o paskum ekstra padare magneta ir rado zidinuka,beto man magneta atlieka kas metai,ir visus tyrimus,kas susija su galva,tai manyciau cia kap kam dave dievulis,ir negaliu garantuoti u save,kad ryt gal nebepakilsiu,pvz send kvaista galva,bet isgersiu kavintono ir palengves bent laikinai

dana

2015-05-31 14:05

diskutuojam del židinių ir vaistų poveikio.

lina

2015-05-31 13:05

Zidiniai nuolat keiciasi, tai ju padaugeja, tai sumazaeja.As pvz.blogiausiai jauciausi, kai nebuvo zidiniu,tik savijauta baisi buvo. dabar ju pilna, bet pakankamai neblogai jauciuosiu. nesuprantu, kame saknys?

Inesa

2015-05-31 08:05

Senokai rasiau. Jus visi geranoriski sis forumas man padejo mano bedoje. Sekmes visiems ir nesipykime

Mindaugas

2015-05-31 07:05

...tai gal tave atvare is ano forumo...mulke. Musiskiame vyksrta intelektualus bendravimas, visi atsakome uz savo mintis ir tuo paciu prisistatme.Kadangi tamsta nesivarginate prisistatineti ir dar kiekvienam dalyviui replikuojate as jus pavadinsiu MULKE, tinka?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių