zunda

2015-06-06 19:06

Ir dar pridursiu - manes čia gal net daugiau nei viollos.

zunda

2015-06-06 18:06

Niekaip nesuprantu, kodėl šie visi anonimai, mastytojai ir t.t. tik skaito ir kritikuoja, arba skundžiasi, kai būna tylu. Būkite garbingi ir jeigu turite ir norite ką parašyti, rašykite, bet nevaidinkite išminčių.

smilga

2015-06-06 17:06

na sveiki visi,kas dar dugne.as siandien atrodo irgi zemai zemai....bet rytoj bus geriau,tikiuosi.vat pazliumbiau dabar truputi,pakeiksnojau save kad pamirsau isgerti vaistus,bet...bet rytoj tikrai bus geriau.juk as tokia grazi protinga,zavinga ir svarbiausia mylima.ir esu tikra,kad visos ir visi ikrite i ta depresinga duobe,tokie esat.tik dazniau reikia sau tai priminti.o dar vienas geras isbandytas budas-nueinu a pav.pas seseri.apsikabinu,prisiglaudziu ir klausiu;-juk tu myli mane?tokia kartais "vargsiska",nusikriokusia,duobes dugne besimurdancia?.jinai myli.kaip ir visi kiti.tai kodel man taip sunku save myleti....rytoj tikrai bus gerau...

debeselis

2015-06-06 12:06

Labas visiems. Matosi, kad jau ir nuotaikos geresnės forume, turbūt mėnulio fazė pasikeitė ( juokauju ). Šiaip labai gerai kai yra daug nuoširdžių patarimų. Smagu, kad visi nuoširdžiau rašo, pykčio mažiau. Aš pritariu Robertai, kad geriau apsieiti be vaistų, bet jeigu žmogaus būklė sunki, nelabai tikiu, kad įkalbėdama sau, kad tu turi laikytis, nepalūžti ar pan. ir viskas praeis. Kai pagerėja gali patarti ir kitam, bet tuo sunkiu momentu jeigu tik vaistai padeda būtinai vartoti, nes net ir Viltė sako kiek žmonių neištveria nevilties, skausmo. Vaistai jeigu jie tinka suteikia ramybę ir jėgų. Ir aš pati dabar džiaugiuosi, kad galiu šypsotis, tiesiog kai aš sakau noriu skristi. Aišku būna, kad liga primena, bet susitaikai ir viskas.
Stiprybės visiems, gero savaitgalio, pasidžiaugite gamta, gėlėmis, nors maža smulkmena tegu suteikia jums džiaugsmą ir pamatysite, kad ne taip jau ir viskas niūru. Sėkmės visiems forumiečiams. Mega ir Vilte Jums stiprybės!

violla

2015-06-06 11:06

Diskusiją apie vandenį skelbiu nutrauktą! Gerkim kas ką norim ir kiek norim:).
Ne apie didvyrius daina.. ir ne prie šito stalo..

laima

2015-06-06 11:06

SAULE PSICHOLOGE, as labai laukiu jūsų.Ir norėčiau pasitart , paklaust.

Na o visiems, kuriuos aplankė ta nelemta depresija, LAIKYKITĖS NEPASIDUOKIT. MES TURIM BŲTI STIPRESNI UŽ LIGAS.

megė

2015-06-06 09:06

Kaip sako niekad neissizadek tiurmos,terbos ir lazdos.

megė

Gal ir geriausia imt kauptuka ir lekt darzu kam paravet,gal ir tikrai sportas lauke kad ir valanda nuslopina blogas emocijas.gal.gal jus savaip teisus,bet as vos vaikstau,todel tai man netinka.kaip galima pasalinti,ptiezasti,kuri yra neistiriama.matot patys,kad yra atveju kai tik vaistais gali savo egzistencija sioj zemej test.

Roberta

Nezinau.bet aš jaučiuos geriau be vaistų. Manau, kad jie susuka protą, išderina, sujaukia mastyma, jausmus. Paskaitykite jų anotacijas, baisu. O ir pati tą jaučiau.Tai nešvarus dalykas ir tiek. Geras verslas, sako, pelną duoda ne mažiau kaip su nafta prekiaujant:))) vaistų pramonė klesti..Ko tik man nebuvo-ir tysojau bejėgė, ir pykau, ir gailėjau savęs, ir kentėjau. Nieko nepadarysi-reik šalinti priežastis, kas veda į blogus jausmus, mintis. daug mokytis reikia, save pažinti. Bandyti alternatyvių dalykų. Mano nuomonė tokia-vaistai gal kam ir padeda, jei realiai trūksta kažko smegenyse, gal, nežinau. Bet, sako, kad tam tikras medžiagas, kurių trūksta smegenyse sukelia, atstato daug narūralių dalykų. Aš daug ką bandžiau, kartais aklai grabaliojaus, bet jaučiu, kad artėju prie tikros tiesos ir susigaudymo, taigi ir laisvės, ir sveikatos. Nenoriu aš vaikščiot pas psichiatrus, nenoriu gerti vaistų, nenoriu , kad man skaudėtų, kad būtų blogai, noriu būti darbinga, naudinga kitiem žmonėm, noriu kažką nuveikti gyvenime, nepraleisti dienų savigraužai, kentėjimui. jaučiu atsakomybę už vaikus, tėvus, savo gyvenimą. Kas bus, jei aš tapsiu jiems našta? Juk jie savo gyvenimus turi. Man smagiau jiems pagelbėti, bendradarbiauti.Žinau, kad jei man blogai-aš pati kalta, kažką ne taip dariau praeity, kažką dabar ne taip galvoju, elgiuos. Taip ir žiūriu-aha, jei pasielgsiu taip, jausiuos blogai, vadinas tai nėra tai. Žiūriu, ar toks mano elgesys, žodis, mintis kels dūšią aukštyn ar apvels purvu, pasidarysiu sau tik blogai. Ir nereikia norėti iš savęs ar kitų tobulumo, neteisti, jei ir suklydai. nesmerkti nei savęs, nei kitų per daug. Mokytis. Kiekvienas sutiktas žmogus kely gyvenimo-mokytojas, tik reik mokėt paimt tai iš jo. O be to , reik naudotis natūraliais dalykais, amžiais išbandytų-gamta, malda, darbas, poilsis, pagalba kitam.kartais žmogui sunku savy susigaudyti, na, bet reikia. Kartais tam padeda psichologai, draugai, knygos išmintingos, dvasininkai, malda, savitaiga ir pan.. nesmerkime savęs, mylėkime save.Suklydom, pasitaisykime ir gyvenkime su viltim ir veikdami. Juk sako-kur du stos...Aš prašau Dievo pagalbos ir pati stengiuos.Tokie mano rdquo;vaistairdquo;. Rašau čia nes tarsi noriu pasakyti, kad judėkime, nepalūžkime, eikime pirmyn. Nepasikliaukim tik chemija ar tik kitų pagalba. Mes patys atsakingi už save, už gyvenimą. Jis tikrai visoks-gero ir blogo yra. priimkim tai su išmintim.Jei padeda vaistai-puiku, bet žiūrėkit ir tai-ar tik nekenkia. Negerai ta priklausomybė, tarsi atima psitikėjimą savim...O mums gi reikia galvas pakelti:)))

Mei

2015-06-06 08:06

šypsena..mhm.. kažin ar į gera kai ji "kalba" apie sarkazmą ir kandumą..

vakar skaičiau žymios žolininkės straipsnį. Ji pasakojo apie tai, kad kažkada anksčiau, kai ji buvo jauna, gydymasis žolelėmis laikytas kaip tometo tradicinė medicina. Po to atėjo "chemija" ir viskas pasikeitė. Taip kad daugumos nuomonė tai ir reiškia tik tai, kad tai yra daugumos nuomonė. O kas yra geriausia žmogui?!.. čia jau kitas klausimas..=)

gerai, viola, parašysiu jums laiškutį į paštą.. Tik ne šiandien.. gal dienų bėgyje..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių