aistė

2015-06-17 09:06

man labai tirpsta desne ranka ir desne koja, ir surpuliukai ant ju. Gal man patarsite,kaip gelbetis, o gal tai paumejimas?

lina

2015-06-17 07:06

as galvoju,kad galima isejus paslisti trenktis galva i saligatvio plytele ir viskas...nepergyvenk Arunai tau tikrai ne progresuojanti,patikek.Ingai, vaistu turbut daug vartojate,butent tokie dalykai man daresi,kai saujomis gerdavau papildus ir visokius israsytuosius

inga

2015-06-17 06:06

as skrandy ir kepenis tyriausi rudeny ,ir ten sake gerai viskas,ryt eisiu pas gydytoja nes paskirtus vaistus nuo ytampos sugeriau o jauciuos dar blogiau,vos paenu truputy tuoj dust pradedu ir sirdis tiesiog verda.pasidaro silpna ir toks jausmas,kad tuoj nualpsiu

audre

2015-06-16 14:06

Plazmoferezės labai geras dalykas, sergant IS, man atlikus pradėjo viskas atsistatyti, nors kažkodėl tos procedūros labai bijojau

arunas

2015-06-16 08:06

as ne waikas,o jaunas wyras.mano beda tokia pati kaip ir jusu.jums geriau,turbut susitaiket,o as dar ne.Man gyd sake kad tik nebutu pirmines progresines, kas tai,gal?

lina

2015-06-16 07:06

Kartais padeda ir zoleles ir siaip liaudiskos priemones.As negaunu brangiu vaistu tai ir bandau viska,net cili pipirus,kava geriu tik su imbiero milteliais. Memorex papildus geriu,siandien,per labas rytas rode apie papildus,bet pramiegojau.Gal kas ziurejote?

lina

2015-06-16 06:06

Man irgi nuvo baisus priepuolis,maniau,kad mirstu,nes net pajudeti negalejau.Gniauzimas,spaudimas,nemalonus jutimai tarsi spramgumas.Greituke nuveze i ligonine,paumejimo nerado,sirdies darbas irgi Ok,tai vyrui pasiule mane vesti i psichoneurologini,atseit panika.vyras parveze namo,o paskui nuvaziavoome i poliklinika. gera gydytoja,tai tyre. Rado opa skrandi ir Helio bakterijas.Gyde antibiotikais ir viskas praejo. Refkiuksas dar yra.pasitikrinkite skrandzius,gali ir jums tai buti.kad man sirdis,tuomet as buvau tikra 100 procentu

as

2015-06-15 16:06

gal kas žinote gyd.Mickevičienes mob numerį?būsiu dėkinga ačiū

inga

2015-06-15 08:06

laba lietinga ir niuria dienele,sedziu skaitau ir dziaugiuos,kad taip siltai yra priimamas naujas ligoniukas y musu gretas,o man buvo atviksciai kazkada....,norejau jusu paklaust as kiek laiko jums daro is tyrimus,kap magnetiny rez,BERA,VEP,akiuneurologo konsult,nes man daro kasmet,nors pati ir neprasau,nenaudoju as vaistuku apie kuriuos kalbate,o tik savo nuoziura zoleles naturalias savo nuoziura.ir galiu pasakyti y tai gydytojai ziuri teigiamai,kap atsisaku ju stipriu vaistuku,kap gydytojai sako kuo maziau y organizmo to brudo.Norejau paklausti dar viena klausima ar jums sirdutes nestreikuoja,man pastoviai negera su ja ir gydytojai sako kad liga kalta.nes idinukas susiropstes ant sirdies nervo,bent jau taip ytaria ir stabdo sirdeles darba,nes atliko visokiausus tyrumas sirdutei ir uz nieko uzkibti nebegali

arunas

2015-06-15 07:06

As ju neatstumiu,jie patys atsoko. Itariu,kad sakyt man nereikejo.Dabar wiskas yra normoj,gerai waikstau lyg niekur nieko elgiuosi.Susirasiu kitus drg. klasiokai ,nekelentis teigiamu emociju kontingentas,wot

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių