doppelgänger

2015-06-21 21:06

Zundai

Matai, prasidėjo laisvadieniai, tuomet einu šiek tiek anksčiau miegot. Paryčiai savaitei negalios:) Nors mudu persimetam žodžiu, galvojau, kur visi pradingo.

zunda

D

Labas. Negalvojau, kad tu čia būsi. Dar lyg ir ankstoka tavo būdui. :))
Vis paryčiais, paryčiais. :)

zunda

Visi jau miega. Tikiuosi, kad miega po savo stogu.
Spalvotų sapnų visiems.

doppelgänger

2015-06-21 20:06

Zundai

Geriau, kad kalbėtum, nutilt visi vieną kart nutilsim:)

zunda

2015-06-21 20:06

Kažkur skaičiau, kad žmogus 2 metus mokosi kalbėt, o paskui visą gyvenimą mokosi tylėti. Daug kalbu/rašau, susigėdau, mokausi patylėti. :))

violla

2015-06-21 19:06

Mano namo stogas iš šiferio. Visą gyvenimą. O jis, šiferis, sako, nuodingas. Tai sakau, gal ..:)
Bet nekeisiu. Kaip matau, daug darbo.. Gal kokia vėtra nuplėš..

violla

Keblu. Sudėtinga. Kiek daug žinot reikia.
Man per sunki šita lekcija..

doppelgänger

Stogas. Vaikystėj jis buvo paprastas, tiesiog stogas. Vėliau sudėtingėjo, vis naujų konstrukcinių variantų įgydamas, ankstyvoj jaunystėj man patiko kabrioleto stogas: šilta - leki su vėjeliu, be stogo, lyja - užslenka brezentinis. Vėliau stogas pamėgo pastovumą, net kažkokių rytietiškų motyvų įgyjo. Po to kilo audra ir likau be stogo. Iškėliau šiaudinį su gentainių pagalba. Dabar jis plokščias, nors ir gerai apsaugotas nuo lietaus. Kai vėl pasiilgstu įspūdžių einu su lietsargiu pasivaikščiot, kaišiodamas liežuvį lietui, bet jam virstant šuorais, lekiu pasislėpt po artimiausiu svetimo stogo krašteliu, išlaukt lietaus pykčio pliūpsnį ir vėl sugrįžt namo, po paprastu plokščiu stogu.

doppelgänger

Stogas. Vaikystėj jis buvo paprastas, tiesiog stogas. Vėliau sudėtingėjo, vis naujų konstrukcinių variantų įgydamas, ankstyvoj jaunystėj man patiko kabrioleto stogas: šilta - leki su vėjeliu, be stogo, lyja - užslenka brezentinis. Vėliau stogas pamėgo pastovumą, net kažkokių rytietiškų motyvų įgyjo. Po to kilo audra ir likau be stogo. Iškėliau šiaudinį su gentainių pagalba. Dabar jis plokščias, nors ir gerai apsaugotas nuo lietaus. Kai vėl pasiilgstu įspūdžių einu su lietsargiu pasivaikščiot, kaišiodamas liežuvį lietui, bet jam virstant šuorais, lekiu pasislėpt po artimiausiu svetimo stogo krašteliu, išlaukt lietaus pykčio pliūpsnį ir vėl sugrįžt namo, po paprastu plokščiu stogu.

zunda

Gerai, tvarkingai dirbantis vyras stogą uždengs, bet ką daryti vienišėms, arba tos, kurių vyrai ne tokie ir tvarkingi?

Negi eisi ieškot stogdengio profesionalo, kai stogas jau nučiuožęs, o dar ir lyja kasdien.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių