violla

2015-07-16 09:07

Uzeikite, kas galit-nepalikit terapijos kabineto tuscio. Taip gera ka nors sutikti, kai dega vidus. Gal gali pasiulyti, nors kas, nors kiek, salto vandens:)?
Mielai atsigerciau:)..

violla

2015-07-16 08:07

Gal tiesiog saugo-nenori apsunkinti. Gal nepasitiki. Gal paciam sunkiai veriasi zodziai-juk tokia nelengva ta vidine busena. Kartais atrodo, juk vidus issilies kaip vulkanas, bet deja, dega viduje toliau. Labai karsta buna..bet..

violla

2015-07-16 07:07

Viena garsi Lietuvos bioenergetike mums per paskaitas nuolat kartodavo:- rdquo;zmones, nesvaikite del to, ko negalite pakeisti..Jei galite-keiskite kaip patinkardquo;. Aisku, ne panaceja tie zodziai, bet man pries keleta metu jie yra padeje. Padejo ismokti maziau kaltinti save, atsiriboti nuo neadekvacios reakcijos i reiskinius ir zmones.
Dabar kazkaip vel antra karta paemiau skaityti knyga rdquo;Zmogaus pasamones galiardquo;. Bent jau tuo metu, kai skaitau, viskas lyg palengveja, ismetamos naujos viltys ir vizijos. Ir tai-gerai. Veliau - gal ir metodika bus veiksnesne. Arba-ne. O bus kaip bus.
Ir ka darysi, isklausyti vienas kita reiketu. Sakykim, as isklausysiu 5, o mane gal nors vienas. Ir ne tik isklausys. Gal. Zmones keiciasi-vieni iseina, kiti ateina. Niekada nezinai kada ir ka sutiksi. Toks gyvenimas ir taskas.:) O vienatves pasiutusiai daug. Daugybe vienisu zmoniu. Bet yra mintis - rdquo;jei tau niekas neskambina, tai kodel nepaskambinus tau?rdquo;..

zunda

2015-07-15 20:07

Labai jau skambus ir didingas tas žodis misija. Parašiau aš jį visai nesitikėdama, kad už jo taip užkibs visi. Maži mes žmogeliai, ir tas mūsų mažas misijas gerai aprašė vi.
Gyvenam (egzistuojam) kol gyvenasi, kažką padarom gerai, kažką nelabai gerai, bet bent stengiamės samoningai niekam nepakenkti.
O kai jau viskas nusibosta ir niekas neįdomu, tada jau reikalai prasti. Va šito tai labai bijau. Labai bijau tapti nuobodžia, nuolat niurzgančia, viskuo nepatenkinta moteriškaite.

Naujoke

2015-07-15 19:07

man seniai neduoda ramybes vienas klausimas ir manau,(pasiskaitinejus jusu foruma) kad jus galesite man padeti - as susirgau sunkia nepagydoma liga,kol galejau dirbau,vaiksciojau,stengiausi buti linksma ir niekam nesiskusti,bet aplinkiniai,matyt,nutare,kad gali ant mano peciu savo bedas uzkrauti(perkeltine prasme,aisku),taigi as juos isklausydavau,paguosdavau,bet dabar,kai esu ikalinta namuose ir teigiamu ispudziu -minimumas,man pasidare per sunku sirgti ir savom ir svetimom ligom,as neiskentusi pasakiau...ir likau viena...pasiguosti nera kam...Pasakykite man - ka as blogai padariau,kad taip atsitiko?

violla

2015-07-15 19:07

Visai nesigilinu kokia mano misija Žemėje. Jau nesigilinu. Toks etapas. o ar bus dar kitoks - nežinau. O kai įkrentu į duobę, niekas gelbėt nepuola. Net nesitikiu. Išmokau guostis, kad dar šį sykį praeis.. Dažniausia ištraukia koks netikėtas, kažkieno reikalas. Nors tas traukejas apie tai net nežino. O kai per ilgai nesulaukiu to netikėto gelbėtojo, tai įkalu rdquo;gerąrdquo; tablietką. Pamiegu duobėj, arba, einu rdquo;grybautirdquo;. Visai neįdomu ir nusibodę... Bus kažkada viskam pabaiga.. tik bijau, kad neskaudėtų..

violla

2015-07-15 17:07

Palaikau kompany turintiems depresyvią nuotaiką. Ji man tęsiasi gal 4 diena. Užteko nedidelės įtampos- ir traukinys nuo bėgių...Dabar likviduoju tuos padarinius. Sekasi sunkiai. Tebus kalta-turbūt, pilnatis:))

zunda

2015-07-15 16:07

Mei

Aš pliuškenuosi. Vonioj. Erdvės mažoka, bet vandens temperatūra - pagal mano pageidavimus. Dar vienas pliusas - vanduo švarus. :))

Leta

2015-07-15 11:07

Kartais prisieina kentėti, nieko nepadarysi. Bet kad tai man būtų miela - neįsivaizduoju

guru

2015-07-15 10:07

Ir kancia gali buti miela.Taip ir su tais aukojimais ir pasiaukojimais.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių