linas

2015-07-20 13:07

Gal galima butu dar placiau suzinoti apie ta skiriama konpensacija automobiliui isigyti? Cia sergantiem IS ta konpencasija skiriama? Beto jei pirksiu automobili pigesni nei 4160lt, tai visus 4160lt ir atgausiu, ar tik kazkoki procenta nuo tos sumos jei pigesni pirksiu? Aciu uz informacija!

Aida

2015-07-20 08:07

man tai skyre,automobili, bet as neisilaikiau vairavimo egz.,nes labai bijau.Tebeturiu ta pazyma,bet manau kad nesugebesiu isilaikyti.O dave del to,kad lankiau kursus,o regitroj labai sunku ir tik ant baltos linijos vos vos uzvaziavau ir neislaikiau, kita klaida buvo (sekanti laikyma)kad labai neuztikrintai vairuoju. Liko dar trecias paskutinis kartas...

zen

2015-07-20 06:07

tema labai įdomi ir pirmiausia tuo ,kad vienas žmogus praeina tuos kelius ir turi rezultatą ,o kitam /kitas gyd./atšauna kad tau nepriklauso nes esi priskiriamas /mųsū liga/ rizikos grupei ir reikėtų net teises atimti .sanatorijos neskiria ,nes dar gerai atrodai ,autumobilio neskiria ,nes...na čia LIETUVA.

arunas

2015-07-19 07:07

pagaliau snekames.Ne kas ir man karstis.Tevas nupirko auto,bet nemoku ijungti kondicionieriaus.Taigi vakar ciut galo negavau.siandien jau vesu,tai geriau.kas gaunate pinigus is soc auto,kokios ten salygos?apsvieskite mane,prasau

as

Nuvaziavom nuo meditaciju iki knygu. kaip jums karstis,man tai nekaip, labai sekina.Ir dar, sekina pazystami,ypac gimines su kuriais bendrauti nenoriu. Bet as gi mandagus, taigi bendrauju, o paskui skauda ir galva ,ir pilva, ir dar jauciu kalte,kad neiskentes piktai leptelejau.

arunas

Taip skaiciau premijuota lauros S.cerniauskaites knyga.Nieko.detektyvai man idomus.

lina

2015-07-16 15:07

kaip jus leidziate vasaros dienas? as atradau skaitymo malonuma.tik ka baigiau lauros sintijos cerniauskaitesrsquo;benedikto slenksciusrsquo;.knyga nuteike gan neblogai,nes ir mano panasi vaikyste buvo.

lina

2015-07-16 15:07

as nepakenciu karscio. buvau,bet beprotiska nuovargi jauciau ir tiek.

aistė

2015-07-16 09:07

visi rasok kaip mokam.manau,kad nieko neizeidziame. ruosiuosi vaziuoti i egipta,kazkaip neramu...

ONUTE

2015-07-15 07:07

pajuokaukim ;) kai buvau pana ir veliau vaikinai visada girdavo figūra bet daugiausia kojas ir akis,likimas irgi pajuokavo turejom avarija pasižeide šalia akies dariaus operacija lygino bet gavosi vistiek ne taip kai buvo 93m. dar tik pradžia buvo tokiom operacijom,o kojos....jei šlepsi ar eisi žmogau su sijonu:)va tas grožis vieniem ilgiau kitiem trupesniam laikui likimas jo duoda,nu bet juk mes grąžūs visi savo vidumi , :) nosytes aukštyn ir viskas bus gerai:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių