Ovi

2015-07-25 14:07

Sakau greitoji seniau vaziavo 2 metus atgal.

alius

2015-07-25 07:07

Sveiki gyvi, visi! Grizau tik savaitgaliui, bet tikiuosi, kad jusu - arto, svietos, geru nuveiktu darbu sarasa spesiu perskaityti! Na, tai kas sirdi dziugino ir sujudino be kasdieniu vargu? Tie ir taip aiskus, o kas gero? Mano padangeje viskas spalvota, ramu. Tik mazas dabar jau juokingas nuotykis buvo. Stovejau ant tiltelio ir tas luzo visai netiketai. Ziebiausi kazkaip sonu ir dar su lenta gavau. Keisciausia, kad nors tikrai isigandau ir vandens sriubtelejau taip, kad vos isikapanojau, nieko neivyko, niekas negrizo. Ir vis delto yra taip, kad reikia reikalus ispresti, dristi atsisakyti tu santykiu, tokiu zmoniu, kurie apsunkina, dristi susiorientuoti pagal ta serganti vidu, kad ir kiek kainuotu, kad tikrai isliptum. Na,bet neprigeriau, va, sveikas teiraujuosi - atsiliepkit, jei iseis iki vakaro, nes vel isvaziuoju, darbas prasitesia iki kito menesio vidurio!

zyle

2015-07-24 22:07

as ir nesakau kad jus agituojate tiesiog man idomi kiekviena nuomone,todel ir siuo atveju idomu kaip sekasi gyventi ir dirbti kitiems tokias problemas turintiems zmonems,ir ar jau cia liga visam gyvenimui,o kad stresinese situacijose pablogeja tai tikrai taip,nors kaip dabar toks gyvenimo tempas tiesiog nesuprantu kaip be tu stresu gyventi.nors sergu penki metai,bet kartais dar netikiu kad cia nerimas,gimineje niekas nesirgo ir as su tokia liga niekada nebuvau susidurus,net nepagavojau,kad tokiu lligu yra,man keisciausia kad keleta valandu viskas lyg normaliai buni sveikiausias zmogus ir tada tave kaip as vadinu lyg isjungia,pasidarai lyg apgirtes,tai tad gal reiketu raminamuju isgert,ookiu ka jus geriat tokiu atveju,man buna nuo vaistu blogai,o be ju ir blogai,zodziu nera sveikatos ir blogai,parasiau ta,ka jus visi puikiai zinot.labanakt.

Martynas

2015-07-24 19:07

Na man samones neslopina vaistai, siaip as dirbu protini darba ir jis man net pagerejo. Ziurint ka ir kaip vartoji, ar laikaisi gydytojo nurodymu.

zyle

manes mintys negeros,ar siaip nerimas atrodo negrauzia,bet tie simptomai,baisu kas kelios valandos vis keiciasi,tai sirdis kala,tai silpna,tai pykina,tai jauciuosi apsvaigus,tai pila prakaitas,tai nera jegu,kartais toks jausmas,kad mirstu,jau taip atsibodo kartais atrodo nors viena diena duotu pailset,ar galiu su tokiais simptomais be vaistu bandyti sveikti ir kaip .

zylei

reikia salinti nerimo priezastis,tada ir nerimas praeis,o su vaistais jus tik nuslopinate samone,o kai vaistai isgaruoja viskas vel is pradziu /kaip vovere rate/

zyle

sveiki,paskaiciau komentarus ir man iskilo klausimu,na sakykim anonimas teigia,kad jei zmogus be vaistu praeis ta juoda laikotarpi tai gerai,bet ar galima ji praeiti be vaistu.as vaistu nenaudoju nes man nuo ju buna ziauriai blogai,bet be ju irgi kankinuosi,dar esu girdejus ,kad nenaudojant vaistu nuo nerimo gali vystytis depresijoa,sizofrenija ir taip toliau ,ta prasme blogeti.o ar gali gereti be vaistu parasykit kas turit patirties,is tiesu apsidziaugiau paskaicius anonimo komentara,gal tas kankinimasis po kiek laiko tikrai lengves nors netikiu ,nes jau penki metai,kaip nei gyva,nei mirus.

guru

2015-07-24 18:07

Vel tuscios kalbos apie gydymo buda.:)

jo

2015-07-24 15:07

triptana reikia gerti po dvy

Martynas

2015-07-24 11:07

Visus sveikinu su Juros Svente!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių