Anonimas

2015-07-28 16:07

pasistengti paciam juo buti kitiems

zyle

2015-07-27 15:07

TAI TADA AISKU,LENGVAI NUMIRTI NEPAVYKS,REIKES KUR NUO SAKOS ANT GALVOS VERSTIS,O JEI RIMTAI TAI TAI JAUCIUOSI LABAI LAIMINGA GALEDAMA SU JUMIS CIA BENDRAUTI IR DAUG KA ISSIAISKINTI

Ad

2015-07-27 10:07

4 metus geriu juos. PA nera, o siaip buvau nutraukes vel prasidejo kolkas negalvoju geriu galbut reiks gert visa gyvenima, bet ka padarysi, jau geriau nei PA pastoviai,

as

2015-07-27 08:07

Geriu AD panikos ataku jau nera metai...
Jo valdo, reikia pas egzorcista eiti :)

Audrone

2015-07-26 19:07

Sveiki. Siame forume esu naujoke, bet sergu jau apie 18 metu. Pradzioje niekaip negalejau pripazinti, kad sergu , kai patikejau tuo, del paniskos baimes negaliu gerti antidepresantu, be to esu beprotiskai viskam jautri, zodziu visiskai skysta. Gydytoja nustate, kad turiu nerimo sutrikima, bet manau, kad sergu ir nerimu su panikos epiz. bei depresija. Taip pat turiu rimtu bedu del stuburo, negydoma depresija trukdo anai ligai gydyti. Uzleista busena man neleidzia gyventi jau apie 7 metus, ne vienos dienos pasitenkinimo is gyvenimo, o nusizudyti nedristu ( skystablauzde ), todel trypcioju vietoje. O busena nepakeliama, staigus spaudimo suoliai su tachikardija ir kraujagysliu spazmais, pastaruoju metu uzspazmuota visa galva, lupos melsta.
Patarkite man ka nors, parasykite apie vaistu poveiki. Gal kas sergate toki ilga laika? Man kazka reikia daryti, kol dar I lova nesuguliau. Mano el. adr. : aver@mail.tele2.lt . Labai lauksiu …….Aciu.

moteris

2015-07-26 15:07

Kadangi jau turiu eiti, o kitas kartas, jei cia uzeisiu, bus negreitai, tai dar kelis dalykus noreciau pasakyti be to, kad nuosirdziai linkiu visiems ir sveikatos, ir kuo geresnes nuotaikos, ir mazu didziuju pergaliu. Vyrui sergant, as kalbejausi su daugeliu jo padetyje esanciu zmoniu. Teko sutikti tokiu, kurie klause - tai ka daryti, ka pasiulytum. Ir as pasakydavau, kaip man atrodo, kuo as tikiu - atsiminimais, rupesciu, poilsiu. Ir zinot, dalis zmoniu mane laike visai durna, o dalis konkreciai pabande taip padaryti ir sake, kad is tikruju padeda. Todel as is anksto atsiprasau tu, kurie net neideje pastangu ta atmes ir linkiu, kad pasisektu tiems, kurie pabandys. Mat ilgai galvojau, kai ana syki manes rodos Vienas paklause - o ka as patarciau, kurie artimu neturi. Tai va sita, ka patariu arba - paciam tapti kazkam labai artimu, nelaukiant kito malones...

zyle

2015-07-26 14:07

sveiki,ir vel nuomoniu idomiu,na nuomone,kad stiprios valios zmogus daug gali,taip reali,taciau manau,kad ne viskas nuo valios priklauso ir tas zodis valia man siuo atveju sunkus ir apstraktus,pavyzdziuizmogus kuris nori mesti gerti ir negeria taip cia valia,kuris nori mesti rukyti ir neruko tai irgi valia,taciau tai labai sunkus bet konkretus dalykai, o nerimo atveju,as tokiu konkreciu dalyku ka daryti nezinau,pozityviai mastyti ,taip sutinku,bet kartais man atrodo,kaip prasideda siptomai,kad as net mastyti nepajiegiu,galu gale kaip zmones serga du ,tris,penkis,ar desimt metu jie tiesiog ligos nualinti taip pat nepajiegia koncentruotis i mastyma.o siais laikais kaip toks sudetingas daugeliui gyvenimas zmones pavarge,nervuoti,ligoti ,tai daryti labai sunku,kaip gyventi be rupesciu kai esi zmogus begantis dideliu tempu,o sustoti nelabai iseina,vieniems vaistai kitiems vaikai,kitiems darbai vis reikia tu nelaimingu litu,kad reikia pozityviai mastyti teoriskai tai ,bet praktiskai galvoju gal vienas is tukstancio gali siais laikais,o gyventi reikia visiems,tokiems kaip mes juk nei maistas,nei degalai,gaila labai gaila,bet psihologu koncultacijos ir mokamos ,nors ju pagalbos kartais labai norisi,bet jei pinigeliu nera kiek reikia visas mastymas

moteris

2015-07-26 14:07

Savaitgalio labas visiems! Tik tokiu metu galiu prieiti prie kompiuterio ir tai ne visada, norejau jums palinketi grazios savaites, nauju, kad ir nedideliu pasiekimu. Sakau, kad nedideliu, bet is tikruju tokioje situacijoje bet koks pasiekimas yra milziniskas ir jus juo esate labai dideli ir galite didziuotis. Tai kas, kad ne visi vertina is karto, nesvarbu. Pasauliui vis tiek nuo to geriau - juk geriau, net jei ir nezinom, kad viena asara maziau! Cia pries mane zmogus rase, kad reikia motyvo, as taip irgi manau, kazko, del ko galetum to, ka jau pasieket is ranku nebepaleisti, nes griuvimas turetu buti dar skaudesnis. Taigi kiekvienas sirdy vis tiek turi tureti - nesvarbu mums zinoti ka - nuostabu kazka, kad ir atsiminima, kad ir vaikystes nuojauta - del jos, tik suraskit savyje, kas dar yra sviesaus, grazaus ir del to dalyko tikrai pasistengti galima. Ypac, kai tokia grazi, silta vasara, juk gera, kai toks tuscias miestas, kai jis tarsi dezinfekuojasi, gera, kai pakrantes nutuptos vaikais, gera visa tai matyti! Na, cia,aisku, ne i tema. Bukit tvirti, stiprus, laikykites ir iki!

guru

2015-07-26 13:07

Yra visokiu sunkumu ir daznumo tu panikos priepoliu.Yraivairaus tipo zmoniu CNS-negalima visiem pritaikyti vienodas gydymosi taisykles.Buna tokiu panikos priepoliu,kai zmogus netenka samones be jokios baimes ir visgi tai tam tikrais atvejais,tai yra panikos pripoliai.

Lori

2015-07-26 11:07

Labas,supratau reiks pasiskambint aciu.Kamelijos noriu paklaust kodel tu tiek daug geri vaistu jei nepadeda xanax tai kodel neparenka kitu as tai pati jauciu tinka vaistai ar ne ir prasau pakeist tik antidepresantu nekeicia bet jie irgi netinka dabar rasau ir panikos priepuolis baisu ir nieko negaliu padaryt lauksiu kol praeis.Sekmes visiems

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių