Roberta

2015-08-09 08:08

Šnd pamačiau skelbimą vietinam laikraištį, kad parduodamas kokerspanielis 2 mėn. Geriau būčiau nemačius ir geriau būčiau nenorėjus, dabar labai esu tokia nei šiokia nei tokia.Pasitariau su psichoterapeute, ji sako, kad negražu bus ją išduoti, nors ji ir nekilminga, tik lenciūginė. O psichoterapeutas irgi prieštaravo, nes jam vienam patogiau namuose gulėti ant kokios tik nori lovos ir kai visi gerbia, myli, neduokdie, netrukdo medituoti, o jei bus linksmas kokis, tai...bet aš įtariu, kad jie tik apie save galvojo, kad tik jiems mat kas netrukdytų, kad tik jiems visa meilė mano kliūtų, kad tik jie kliento neprarastų. O aš jiems nerūpiu, mano norai, svajonės, vizijos, poreikiai. Tai va taip.Visi tik apie save galvoja. bet gal kartais jie geriau moka įvertinti mano galimybes-finansines, psichines ir t. t.Mat pakuždėjo, kad paskui nervinsies, kai namuose bus betvarkė, kai reiks keltis ir 5 ryte eit pasivaikščioti su dar vienu psichoterapuetu, o ką pasakys paprasti žmonės, namiškiai, - į tai irgi truputį reiktų atsižvelgti. Gal jie ir teisūs.kartais nemoku įvertinti savo polėkių ir galimybių.ak, oi, et.

Roberta

2015-08-09 08:08

Palik tu tą Malūką ramybėj.Yra geresnių liet. lit. autorių.Nežinau, kaip su tuo nardymo kostiumu, nesu nei karto bandžiusi, o reiktų, žinau...Šnd norėjau kaip tik į trakus, tačiau mano chebra nepalaikė, tai griebiaus savo dievo-darbo, prieš tai savo užrašų knygelėje netyčia probrėkšmais pamačius užrašą-drausmė yra įrankis gyvenimo problemoms spręsti. Tai drausmingai sėdau dirbti savo protinius ir nelabai darbus.Beje, kai ėjau ryte medžių apkabinti, beje, irgi su nuosava psichoterapeute, tai mačiau baltą arklį besiganantį.Dabar mąstau, bandau traukti iš atminties, man regis, uodega nebus ilgesnė nei metras.

Roberta

2015-08-09 06:08

Nu kaip nervina - turiu gilintis į tokią naują medžiagą, t. y. turiu dirbt protiškai, o už lango girdis kažkas lyg pjautų su Družba ar gręžtų, nu, negaliu. Nuo pat ankstaus sekmadienio ryto birbina bružina, džirina.O reiktų eit visiems į bažnyčią ar bent į medynus, medžių apkabinti-čia jau priklauso nuo tikėjimo-kam kas yra altorius ir dievas.

sveikas

2015-08-09 05:08

Jis tokspat mano, kaip ir JŪSŲ :-)

rita

2015-08-08 22:08

brendai, nesnekek nesamoniu,kokie sarlatanai??!! jei esi toks skeptikas,tai geriau nerasyk i tokius skyrelius. Toje knygoje ir yra tarsi psichoterapija, tik dar geriau. Nusipirk, paskaityk,ir tada snekek. Jei man butu nepadeje, as cia nerasyciau ir kitam zmogui nepatarciau. Tu net nezinai apie ka toje knygoje kalbama,tai kaip gali taip kalbeti? J.Markunas pats veda paskaitas Kaune, yra isteiges sveikuoliu kluba SATVA,yra mylimas zmoniu ir padeda suvokti is kur kyla zmogui depresija ir visos ligos. Ir ta knygele galima nusipirkti knygynuose. O vaistai tai zinoma kad gali padeti tik laikinai jei nebus pasalinama ligos priezastis.

violla

2015-08-08 21:08

Va, aš tai greit eisiu miegot, gal. Bet jūs, visi naktinėtojai, žinokit, kad mano Leopoldas jau keliasi naktiniam sėdėjimui ant lango-žiūrės į mėnulį. Tikriausia. Ir jūs, bet kuriuo atveju, būsit ne vieni. Tai geros, žvalios nakties!

violla

2015-08-08 21:08

Viskas gerai, kad pakeitė vardą, bet tik gal pagal valandas per anksti. Vakar naktis labiau tiko:)) Bet nieko, visai liuks:)
Lauksim sekančio keitėjo, kol apsispręs, taigi..

doppelgänger

2015-08-08 20:08

Visiems ramios nakties.

doppelgänger

2015-08-08 19:08

Oho, kiek visko. Net į jokį tęstinumą negaliu surinkti. Skaitau ir nesuvokiu, apie ką. Reikėtų didesnio dėmesingumo iš mano pusės. Visą dieną filmus žiūrėjau, prisirašau krūvas, po to nespėju.

sveikas

2015-08-08 18:08

Gana geras straipsnis apie rdquo;kelio vidurįrdquo;: www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/she_and_he/article.php?id=10340271

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 40 ir 0 svečių