doppelgänger

2015-08-19 20:08

Zundai

Tiek to su tuo trainiojimu, kaip sakai: masažas. Dažniau registruosiuos. Naktimis aprimau dėl to, kad atostogauju, anksčiau miegoti einu, bet tai neilgam:)

zunda

D

Tave trynė? O gal tai buvo masažas? :))

O rimtai kalbant, tai jei ištrina normalius įrašus, tai tą tryniką galima vadinti ligoniu.

Vienas

zmogus zmogui biciulis,draugas,brolis...
mes turime padeti vieni-kitiems,nes mes esame zmones...

Leta

Sveiki, parvežiau jums dalelę Paryžiaus Dalinuosi

doppelgänger

Mane kažkas trynė, sėkmingai, ką darysi.

doppelgänger

Man bloga nuo visko:

www.youtube.com/watch?v=DwrJpeZc-c4amp;NR=1

gegute

2015-08-19 18:08

As tai noriu mesti tuos visus vaistus, bet vis bijau, dabar as visko bijau. O prasidejo nuo nerimo priepuoliu ir pilvo skausmo, kurie atsirado isvykus gyventi kitur. O dabar beveik po metu rsquo;rsquo;gydymorsquo;rsquo; vaistais ir psichoterapija nerimas dar pastiprejes ir beveik nuolatinis.. atsirado ivariu baimiu su juo susijusiu.. geriu 4 rusiu vaistus..miego noriu visa laika.. skauda kiekviena raumeneli dirbant net menkiausia darba. Negaliu net uzmigti svetimoj vietoj ir is namu nebegaliu iseit beveik ... Kol vaistu negeriau, tai dar kazkaip turejau vilties, kad viskas susitvarkys.. o dabar per juos iklimpau ilgam.. turbut jau visam laikui.

vija

2015-08-19 16:08

Ir as daug metu vaiksciojau pas psichoterapeutus.lankiau ir grupine psichoterapija ir hipnozes seansus,taciau man nepadejo.Kadangi man ne tik depresija,bet ir panikos priepuoliai,tai bendraudama su kitais zmonemis ir pasakodama apie savo problema,as jausdavau didziule itampa.O kai emiau bendrauti su tokia pacia ligone kaip ir as,tai pora metu as buvau visiskai neigali.Beveik kasdien mes kalbejomes tik apie ligas ir as pajutau,kad greitai man nuvaziuos stogas.As beveik neiseidavau is namu,krupciojau nuo telefono ar duru skambucio ir net emiau nekelti tel.ragelio,nes negalejau ne su niekuo bendrauti.Dabar as tik nueinu pas psichiatra,issirasau antidepresantu ar raminamuju ir daugiau nesiveliu i jokius pokalbius.

guru

2015-08-19 15:08

Serganciu psichikos ligomis simbolis yra verkenti Siela.Bet nevisada psichikos ligos saltinis yra zmogaus Siela.Ir aplamai venkite pykti vienas ant kitu ir nors kritika cia labai reikalinga,reikia zinoti kada kam kuriuo laiku ir pagaliau kokia ja skirti.

doppelgänger

2015-08-19 15:08

Va, pagaliau rimtai prisijungiau, neištrinsi:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių