ar cia man tik atrodo,ar tikrai APLINKA tokia nervuota,kazkur lekia skuba,..isterika,panika....Migracijos Tarnyboj moteriskes piktos,tranko durimis...parduotuves neduokdie rsquo;rsquo;pasimaisysi kamrsquo;rsquo;-nunes...hm keista...
Kai pagalvoji...tai rsquo;rsquo;Jezus Marijarsquo;rsquo;,nei verkt,nei juoktis,ko mes tik nesigriebiam....Nu ir gerai,taip ir toliau,svarbu tiket kazkuo,kad ir rsquo;rsquo;dirgelytemrsquo;rsquo; ;))))
Pritariu tai nuomonei, kad tai per brangus malonumas daugeliui...nezinai kaip padoriau pavalgyti ir apsirengti nebrangiai, manau - daugelis apie tai galvoja, o cia visokie papildai uz kvailai brangia kaina...
Sveiki mieli broliai ir mielos sesės.AŠ IRGI KRITAI NELYGIOJ KOVOJ su išsėtine skleroze.O medokai mane dabaigė-beprotiškom rdquo;Predinizolonordquo; dozėm.Ir dabar pats išgijimo keliu ieškau,o tuos medikus Dienas nuteis.Sauliau yra daugybė nuorodu ir kmygu-bet reikia išmokti matyti ka mūsų kūnas priima o ka ne.Aš laikausi Polio Brego knygos rdquo;Tobulumo Formulėrdquo; nuorodu ir nenaudoju druskos bei cukraus ir gydausi pas Pačkauska homeopatiniais vaistais.Vqakar jis konstatavo fakta kad man ženkliai pagerėjo.O tokias paprasčiausias gydymosi prigeduras kaip išsiplakimas strėnu dirgėlėm taikai periodiškai.Tad sėkmės visiem broliai ir sesės
solu-medrolis juk hormonas kaip ir prednizolonas,as apskritai labai bijau hormonu todel laikausi su naturaliais vaistukais,ka zinau gal bereikalo taciau kol nevare i vena solu medrolio buvau tikrai daug sveikesne
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/u215846955/domains/sveikaszmogus.lt/public_html/HTML/forum_banners.php on line 5: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:30316 Library:30407