Ai, baikim apie tai:) regis, jau aišku turėtų būti.
Aš tai galvoju apie Sveiko mintis-kad jei turi proto ir Stuburą, gali kai ką nuveikti. Bandžiau visokių tų būdų šeiti iš depresijos, bet, manau, kad realiausias bus tik su Valia. Susirašiau sau tokį kaip taisykilų sąrašą-ką galiu sau leisti, ko ne, ką turiu padaryti, įvykdyti. Gal ir liūdnai skamba, bet, deja, nieko doresnio nesugalvoju. Neateina stebuklas į mano gyvenimą, teks pačiai kai ką per jėgą nuveikti. Gal paskui ir smagiau pasidarys, kai matysiu savo valios ir pastangų rezultatus. Galvojau galvojau šiandien ir nesugalvojau-o kas gi man džiaugsmą teiktų. nesuradau, viskas atrodo taip tik su tuo REIKIA, tik su VYKDYTI.PRIVALAI, BŪTINA.net skanaus masito sau negaliu-tuoj storėju, o paskui dar labiau graužiuos. Norėčiau daug ką pakeisti -apsirengti gražiai, pakeliauti. Bet kad neturiu tam pinigų. Tai ir lieka tik namie pareigas vykdyti. Namas, kiemas, daržas, išplauti, išlyginti, valgyt paruošti, visus apipirkti, apžiūrėti, žinoti, ko trūksta , paguosti, palaikyti, laiku sudrausminti, nuvežti, parvežti, darbe uch būti, viską spėti ir darbe, ir namie.Sakau-nors maistu pasimaloninčiau-ir taip stora, nors vynu vakarais-bet dar alkoholike virsiu, o ir pinigų nėra geram vynui. Kada pailsėti-nežinau, švenčių jau nebenoriu, nes joms jau nelieka laiko , kad pačiai būtų smagu.nes kol įvykdau visus , ką reikia, tai nieko nenoriu. Na, bet kai apleidžiu tą Reikia, tai visai viskas važiuoja velniop darbe, namie, viskas slysta iš rankų, tad turiu susiimti.Tik įvykdžiusi, ką nusimatau, per jėgą ir valią p, pajuntu šiokį tokį pasitenkinimą, kad dar galiu įveikti savo tinginį ir padaryti kažką gero, gražaus, dar suvaldau save.