Berniukas

2015-08-28 21:08

nu va vakar pas gydytoja buwau sake wiskas gerai dbr atwaziuot reikia rugsejo 11d kazka paziures,o rugsejo 18d nuims.3savaites shulej su metalais ir bus pagaliau baigta:p

sypsenele

2015-08-28 08:08

Sveiki. Man jau greit uzdes breketus, taciau reiks traukti 2 pieninius dantis. Net nzn kodel iki siol jie man neisdygo... :( tai va sake istrauks o jei neisdygs savaime istrauks juos chirurginiu budu. Gal kam nors jau yra taip dare? Jei taip papasakokite daugiau nes bijau ar neatsiras kokiu komlikaciju...:(

jurgita

2015-08-28 05:08

nele ir kaip ar 2 metai greit prabego? kokiu turejai problemu, pakitimu (as apie dantu eduoni) ar pojuciu per tuos 2 metus? pasidalink patirtim? :)

nele

2015-08-27 20:08

Toma, kas ten pas tave per dantistas?! KAip jis gali taip kalbeti?! Nebusi tu negrazi su breketais, tik kitaip truputi atrodysi ;) Tik ar tau ju istikruju reikia, tai jau kitas klausimas. O del vaikinu nepergyvenkite, jei rimti vaikinai, tai nekreipia i tai demesi, man tikrai ju demesio nesumazejo, o as jau daugiau negu dveji metai su breketais :)

lina

2015-08-27 14:08

kiek jum metuku ir kiek laiko liepe nesioti breketus/?:)))))

Greta

na labukas mergikes... zinot esu grazi mergina ir dantys mano grazus taipat kaip tomutes truputi pakile i virsu ta prasme ir nez ar verta save kankinti tiek su breketais ir isleist tiek pinigu ... lb noreciau tobulos sypsenos tai mano svajone ,bet lb bijau man greit 18 zinot vaikinai draugai aplinkiniu reakcija ... esu jautri ir jau db vakarais verkiu dar be breketu kaip bijau ju ... kam is jusu trumpiausiai sake daktaras juos nesiot? kodel i apacia deda breketus ar jums ten kreivi dantys ar deda kad taip turi but?

toma

vakar nuejau pas dantista jis seip taiso dantis ir tiek ... paklausiau ar man tiktu plokstele sake ,kad abejoja ar pades ,nes man jau 17 aisku raut dantu priekyje irgi nesinori ( 4 nuo prieko ) dantistas sako man kad nesidek vaikinam nebepatiksi dave suprast kad busiu nebegrazi ... na dantukai yra mano tvarkoje bet priekiniai biskiuka i virsu pakile todel ir viska maiso as juos noreciau nulenkt i apacia labiau ir man butu nuostabi sypsena.... ka man daryt ?

nele

sindi, breketai nekeicia dantu formos, o tik ju padeti, ju vieta :)

jurgita

2015-08-27 06:08

keramikiniai man zymiai geriau atrodo nei geleziniai, pas mane apacioj geleziniai virsuje keramikiniai, is tolo beveik nesimato, aplinkiniu reakcijos dar nera nes nelabai kalbu kadangi labai drasko zandus, bet artimieji sake kad beveik nesimato.

jurgita

2015-08-26 13:08

blemba kokios sunkios tos pirmos dienos su breketais....labai skauda, kliuna o dar ir atrodau kaip burundukas atsargu ziemai prisigrudus i zandus...kenciu kenciu...per kancias i zvaigzdes

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių